Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

«Вечер»: Ο Σόρος διοργάνωσε τα πραξικοπήματα στις ανατολικές χώρες

Ο Σόρος είχε διαπράξει τα πραξικοπήματα στην Κροατία, τη Σλοβακία και την πρώην Γιουγκοσλαβία και προσανατολίζονταν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει ένας από τους σπουδαιότερους μελετητές του, ο Γκλέν Μπέκ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα ο Σόρος,- ο οποίος γεννήθηκε ως George Schwartz- συμμετείχε στις ανατροπές των κυβερνήσεων της Τσεχίας, της Ουκρανίας και της Γεωργίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Σόρος, ακολουθούσε την ίδια τακτική. Ίδρυε κόμμα σκιάς για την παρακολούθηση της κυβέρνησης – τύπου σκιώδους κυβέρνησης- και τελικά καταλάμβανε την εξουσία με πραξικόπημα.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα της ιστορίας του Σόρος, ο κυρίαρχος στόχος του δισεκατομμυριούχου ήταν η καταστροφή των ΗΠΑ και η δημιουργία ενός κόσμου, χωρίς σύνορα, το οποίο θα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Το έργο του Σόρος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γράφει εφημερίδα ‘Βέτσερ’, για την πΓΔΜ.

Τελευταία μάλιστα γίνεται μεγάλη και έντονη συζήτηση για τις χρηματοδοτήσεις του Σόρος σε πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες είναι προσανατολισμένες στην ιδέα της αλλαγής της ονομασίας της χώρας.

Μια από αυτές είναι «Πολίτες για μια ευρωπαϊκή χώρα».

Αυτές οι ΜΚΟ επικρίνουν τακτικά την κυβέρνηση όπως είναι και το «σλαβομακεδονικό κέντρο ευρωπαϊκής παιδείας» των Σκοπίων.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: