Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Τουρκία: ΕΝΟΧΛΕΙ Η FRONTEXΕφημερίδα Μπιρλίκ 18-7-2010

H Αθήνα την τελευταία περίοδο, από τα αεροδρόμια της, δίνει στα αεροπλάνα χωρών της ΕΕ τέτοια ρότα, ώστε να παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο.
Η Αθήνα στέλνοντας αυτά τα αεροπλάνα στον τουρκικό εναέριο χώρο, θέλει να περάσει το μήνυμα στην παγκόσμια κοινή γνώμη πως αυτά τα αεροπλάνα της Ε.Ε. παρενοχλούνται από την Τουρκία.
Η Ελλάδα έκανε μια νέα ακόμη προσπάθεια για να επιβάλλει τις εθνικές της θέσεις στο Αιγαίο. 
H Αθήνα από τα αεροδρόμια της, δίνει στα αεροπλάνα χωρών της ΕΕ που υπερίπτανται του Αιγαίου τέτοια ρότα, ώστε να παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο. 
Αεροπλάνα της Ισλανδίας, της Ελβετίας, της Πολωνίας και της Ολλανδίας από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, παραβίασαν 24 φορές τον Τουρκικό εναέριο χώρο. 
Η Αθήνα στέλνοντας αυτά τα αεροπλάνα στον τουρκικό εναέριο χώρο, θέλει να περάσει το μήνυμα στην παγκόσμια κοινή γνώμη πως αυτά τα αεροπλάνα της Ε.Ε. παρενοχλούνται από την Τουρκία.
Προκαλεί εντύπωση πως την τελευταία περίοδο αεροπλάνα χωρών της Ε.Ε. απογειώνονται από ελληνικά νησιά και παραβιάζουν επανειλημμένα τον τουρκικό εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο. Στρατιωτικές πηγές τόνισαν πως η ρότα σε αυτά τα ξένα αεροπλάνα που απογειώνονται από έδαφος της Ελλάδας, δίνεται από τα αεροδρόμια της Ελλάδας.
Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως η Ελλάδα στέλνοντας τα αεροπλάνα χωρών της Ε.Ε. στον τουρκικό εναέριο χώρο, επιδιώκει να μεταφέρει το θέμα του Αιγαίου σε επίπεδο Ε.Ε. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας μετά από κάθε παραβίαση επικοινωνεί με το ΥΠΕΞ και ζητά να ειδοποιηθούν οι σχετικές χώρες. 
Έγινε γνωστό πως τα περισσότερα από αυτά τα αεροπλάνα κάνουν αναγνωριστικές πτήσεις για την Ε.Ε., με στόχο τον αγώνα ενάντια στο εμπόριο ανθρώπων. 
Η Ελλάδα κατευθύνοντας αυτά τα αεροπλάνα στον τουρκικό εναέριο χώρο, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι αυτά τα αεροπλάνα που κάνουν επίσημα το καθήκον τους για την Ε.Ε. παρενοχλούνται από την Τουρκία.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ
Τελευταία στις αρχές του προηγούμενου μήνα (3 Ιουνίου), ένα αεροπλάνο τύπου DASH-8 (μικρό επιβατικό) που ανήκει στην Ελβετία και στις 4 και 7 Ιουνίου ένα μεταφορικό αεροπλάνο τύπου F27-200 που ανήκει στην Ισλανδία, αφού απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο. 
Το αεροπλάνο της Ισλανδίας σε δύο μέρες έκανε τρεις παραβιάσεις. Το Πολωνικό αεροπλάνο έκανε στις 12, 14, 15, 16, 18, 19 και 20 Μαρτίου συνολικά 13 παραβιάσεις.

Σχόλιο : 
Τη στιγμή που προφανώς εσκεμμένα μας επιβαρύνουν με εκατοντάδες λαθρομετανάστες τη μέρα (και μιλάμε μόνο για την περιοχή του Έβρου) έχουν και το θράσσος να παραπονούνται για τα αεροπλάνα της FRONTEX που περιπολούνε. Έτσι είναι δώσε θάρρος στο χωριάτη…
ΠΗΓΗ 
 http://ellinilatris.blogspot.com/2010/07/frontex.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: