Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Ο παπαΕβραίου στο μουσείο ολοκαυτώματος


Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος ο παπαΕβραίου , αποδίδοντας τιμές, άναψε τη φλόγα στο Μαυσωλείο του Ολοκαυτώματος και κατέθεσε στεφάνι.

Μιλώντας αμέσως μετά στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα από την εμπειρία της επίσκεψης στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Ποτέ ξανά ρατσισμός, ξενοφοβία, αντισιμιτισμός. Ετσι βλέπουμε τη δημοκρατία. Σε αυτές τις αρχές η δημοκρατία στην Ελλάδα βασίζεται».

Τελειώνοντας, ο κ. παπαΕβραίου επεσήμανε, ότι η σημερινή του επίσκεψη στον εν λόγω χώρο, έχει το χαρακτήρα της απόδοσης τιμής στα θύματα μιας μελανής σελίδας της παγκόσμιας ιστορίας και της απόδοσης τιμής στην προσφορά της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τα όσα υπέφεραν.

Σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Στεφάνι στα τόσα θύματα του ολοκαυτώματος του Ελληνικού Έθνους κατεθεσε ? Κατέθεσε κάπου στεφανι για τις τόσες γενοκτονιες ? Για τις 90.000 ψυχές της σφαγης της Χίου ? Καλάβρυτα ? Κύπρος ??

Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημένους

Ανώνυμος είπε...
Ο Τζέφρυ κάνει τη δουλειά του, δεν είναι κάτι που με ξενίζει, ο άνθρωπος ήρθε να εκτελέσει μία αποστολή και αυτό κάνει. Το ζώο λαός το οποίο όλοι χαιδεύουν λες και είναι κάτι το ιερό που δεν το αγγίζει ούτε ο θεός (γιατί έτσι λέει η δημοκρατία !!!) βλέπει αυτές τις εικόνες και...κενό. Είναι σα να βλέπει ένα σήριαλ στην τηλεόραση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ένας άνεργος 14 μήνες στο Πέραμα ξέρετε τι θα κάνει; Θα ψάξει να βρει ένα ευρώ δανεικό για να αγοράσει τον "Γαύρο" για να διαβάσει για τον Ριέρα. Και ενώ εμείς μιλάμε για τα ύπουλα σχέδια του Τζέφρυ και των τραπεζιτών και για το αβέβαιο μέλλον του τόπου αυτός το μόνο που σκέπτεται είναι πως θα βρει εισητήριο για την πρεμιέρα στο "Καραισκάκη". Συγνώμη αλλά μήπως όλη αυτή η αριστεροποίηση δεκαετιών μας έχει κάνει Ινδούς; Ο λαός δεν είναι αγελάδα στην Ινδία για να μην τον αγγίζουμε, ο λαός θέλει ποιμένα, ο λαός είναι ανώριμος, είναι πρόβατα και εάν δεν το καταλάβουμε βαδίζουμε σε λάθος δρόμο. Το ότι ο λαός είναι πρόβατα δεν σημαίνει ότι θα τον οδηγήσουμε στο σφαγείο, αντιθέτως επειδή είμαστε ηθικοί και δημοκρατικοί και δίκαιοι θα του φερθούμε όπως ο καλός πατέρας στο παιδί του. Με αγάπη, φροντίδα και αυστηρότητα. Είναι λάθος να περιμένουμε να ξυπνήσει ο λαός και να τιμωρήσει τους φαύλους, δεν πρόκειται να το κάνει και αν το κάνει θα είναι σπασμωδικό και χωρίς συνέχεια. Ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα πατριωτικό κόμμα για να τιμωρήσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για τα δεινά που του προκάλεσαν, θα προτιμήσει να μην πάει να ψηφίσει. Στόχος λοιπόν πρέπει να είναι να διώξουμε τους κακούς τσοπαναραίους με κάθε τρόπο και να έρθουν ποιμένες που αγαπούν αυτό το λαό και αυτόν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: