Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

«ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ» ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...


Μόνο για τα Μ.Μ.Ε. και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων υφίσταται «εν ζωή» το κόμμα του Καρατζαφέρη...

Μόνο τα Μ.Μ.Ε. και οι «ναυλωμένες» δημοσιογραφικές τους Ουκρανέζες, καλούν τον θνήσκοντα πολιτικά πρόεδρό του σε καθημερινή βάση στα τηλεοπτικά παράθυρα για να εκθέτει με την συμπλεγματική του συμπεριφορά και χαρακτήρα, την γνώμη του για την Ν.Δ. και τον Αρχηγό της, Αντώνη Σαμαρά.

Εξαργυρώνουν έτσι τη στήριξη που παρέχει στη Κυβέρνηση του Πασόκ και την κεντρική πολιτική της επιλογή για την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ.

Όμως τα οργανωμένα στελέχη, ακριβώς για αυτό το λόγο αποχωρούν ομαδικά από το ΛΑΟΣ και κατηγορούν τον Καρατζαφέρη για ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ, πού του έπεσαν πλέον οι μάσκες και το ΛΑΟΣ ως απόκομμα πού γλύφει την εξουσία και «περιμένει στο πάγκο να τραυματισθεί κάποιος συμπαίκτης του για να..μπεί στο γήπεδο...».!

Τις παραιτήσεις υπογράφουν οι:

Σαμπαζιώτης Θεόδωρος Υπ. βουλευτής Μεσσηνίας, Αλεξίου Ευάγγελος Πρόεδρος Νεολαίας Ν.Κοζάνης, Μερτζανίδης Νικόλαος Πρόεδρος περιοχής Νυρεμβέργης.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: