Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Στέλεχος της ΕΥΠ κατηγορείται για κατασκοπείαΜε τη βαριά και απαξιωτική κατηγορία της κατασκοπείας φορτώνεται από την Εισαγγελία Αθηνών το θεωρούμενο ως «πρώτο βιολί» στο «παραμάγαζο», που φέρεται να λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών σε ένα σοβαρό σκάνδαλο, του οποίου οι προεκτάσεις έρχονται σιγά σιγά στο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες .......


από δικαστικές πηγές, οι οποίες έγιναν γνωστές αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ένα από τα πιο παλιά πρώην επιτελικά στελέχη της ελληνικής αντικατασκοπείας που διατηρούσε θέση-κλειδί στις εγχώριες μυστικές υπηρεσίες κατηγορείται για κατασκοπεία, ενώ ήδη του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Όπως είπαν στη zougla.gr καλά ενημερωμένες πηγές, αναμένεται η άσκηση πρόσθετων ποινικών διώξεων και στο ίδιο πρόσωπο αλλά και σε «συνεργάτες» του που φέρεται να είχαν στήσει το μεγάλο «κόλπο» εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων με τεχνολογικό εξοπλισμό της ΕΥΠ.
«Τις καμπάνες αναμένεται να τις ακούσουν ίσως και πάνω από είκοσι άτομα της υπηρεσίας, που συμμετείχαν στις δουλειές του υψηλόβαθμου Έλληνα πράκτορα» σχολίασαν στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το σκάνδαλο ξέσπασε στα μέσα Μαΐου. Οι πολιτικοί υπάλληλοι της ΕΥΠ ξαφνιάστηκαν, όταν ένα πρωί εισαγγελικός λειτουργός που εποπτεύει τις έρευνες «σφράγισε» το γραφείο του αρχιπράκτορα και έβαλε σε εικοσιτετράωρη βάση αστυνομικό φρουρό να το φυλάει. Τις επόμενες μέρες, άρχισαν οι αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, παραπάνω από δέκα στελέχη της ΕΥΠ, με τη συνεργασία ιδιωτών, δημιούργησαν... κολέγιο στην οδό Ακαδημίας, για να δίνουν, έναντι αμοιβής, ανύπαρκτα πτυχία σε πράκτορες!
Η ίδια ομάδα της ΕΥΠ επί σειρά ετών λέγεται ότι έκανε «μπίζνες» για τη σύσταση εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, για την εξαγορά εταιρειών Πληροφορικής, για την τοποθέτηση πρακτόρων της ΕΥΠ σε εταιρείες security- το όνομα μιας από αυτές τις εταιρείες έχει αναφερθεί και στη δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα - αλλά και για συνεργασία με επιχειρηματίες της νύχτας.

Οι ίδιοι «εγκέφαλοι» φέρεται να είχαν πλησιάσει την περίοδο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες πασίγνωστους Έλληνες επιχειρηματίες (που, εάν αποκαλυφθούν τα ονόματά τους, θα γίνει πανικός, καθώς ανάμεσά τους είναι εφοπλιστές και μεγαλοστελέχη ασφαλιστικών εταιρειών), με σκοπό να κάνουν παράνομες υποκλοπές για λογαριασμό τους, με τη χρήση μιας ειδικής συσκευής συνακροάσεων που διέθεταν οι μυστικές υπηρεσίες.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι με κάποια από τα «χοντρά» πορτοφόλια της αγοράς είχαν συναντηθεί και μάλιστα είχαν δώσει τα χέρια για τις «big business». Το θέμα που τίθεται είναι εάν οι υποκλοπές πραγματοποιήθηκαν, για λογαριασμό ποιων, με «θύματα» ποιους και εάν οι λόγοι ήταν μόνο ζήτημα βιομηχανικής κατασκοπείας ή επεκτάθηκαν και σε πρακτικές επιχειρηματικής αντεκδίκησης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την υπόθεση έχει γραφτεί ότι είχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Α΄ Διεύθυνσης Κατασκοπείας της ΕΥΠ αλλά και άτομα από άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με παρακολουθήσεις, με συστήματα Πληροφορικής και εξαίρετοι γνώστες προγραμμάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν συσχετίσει τη δράση του «παραμάγαζου» με την περίφημη ομάδα «OLAF», που αλλού ξεκίνησε την περίοδο της Ολυμπιάδας και αλλού φαίνεται ότι πήγε!

Πάντως, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού οι ποινικές διώξεις θα έχουν και συνέχεια…

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: