Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Αμερικανικά σενάρια: Διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου;

Ιούλιος 9, 2010«Η καλύτερη λύση για τη Σερβία είναι να επιδιώξει τη διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου» δήλωσε ο Stephen Meyer, καθηγητής Ασφαλείας και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας στην Ουάσιγκτον.

«Το Βελιγράδι», σημειώνει, το πρακτορείο «Makfax», «πρέπει να αναγνωρίσει πρώτα την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, νοτίως του Ιμπάρ, συγχρόνως το έδαφος βορείως του Ιμπάρ (Ibar) να κηρυχθεί σερβικό», δήλωσε ο Μέγιερ σε συνέντευξή του στο σερβικό περιοδικό ‘ΝΙΝ’.

Ο αμερικανός καθηγητής πρόσθεσε ότι το Βελιγράδι πρέπει να στείλει στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες βόρεια του Ιμπάρ, όχι για κάποιον αγώνα, αλλά συμβάλλοντας στη διασφάλιση της ειρήνης και της προστασίας των Σέρβων που βρίσκονται στις περιοχές αυτές.

Ο Μέγιερ, δεν στάθηκε εκεί, επεσήμανε, ότι η κυβέρνηση της Σερβίας θα πρέπει στη συνέχεια να επιμείνει για ένα νέο σχέδιο ψηφίσματος από τα Ηνωμένα Έθνη, που θα εξασφαλίζει τη ζωή και την περιουσία των Σέρβων, νότια του Ιμπάρ.

Εκδήλωσε, μάλιστα, την άποψη ότι το αίτημα της Σερβίας προς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για επίλυση του προβλήματος του Κοσσυφοπεδίου ήταν μια αφελής απόφαση του Βελιγραδίου.

«Εκτός, βέβαια, αν η κυβέρνηση επιζητά ένα άλλοθι για την απώλεια του Κοσσυφοπεδίου» είπε ο Μέγιερ στο δημοσιογράφο του ‘ΝΙΝ’.Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: