Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης εξήγγειλε η Αυστραλία


Ακούτε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος;
H νέα πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ εξήγγειλε μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης, καθώς το 75ο πλοίο φέτος με μετανάστες αποβίβασε το φορτίο του στη Νήσο των Χριστουγέννων.
«Καταλαβαίνω την ανησυχία των ανθρώπων όταν βλέπουν ένα πλοίο στον ορίζοντα», δήλωσε η Γκίλαρντ στη Σάντεϊ Τέλεγκραφ, απορρίπτοντας την άποψη ότι όποιος ζητά να αναληφθεί δράση εναντίον των παράνομων μεταναστών είναι ρατσιστής.
Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες κατάγονται από τη Σρι Λάνκα, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Ιράν και πληρώνουν λαθρεμπόρους στην Ινδονησία για να τους μεταφέρουν στη Νήσο των Χριστουγέννων, στον Ινδικό Ωκεανό, όπου βρίσκεται ένα κέντρο υποδοχής για τους μετανάστες.
Ο Κέβιν Ρουντ, που ανατράπηκε πριν από λίγες ημέρες ύστερα από μια ανταρσία στο Εργατικό Κόμμα, είχε αναστείλει για τρεις μήνες την επεξεργασία των αιτήσων των ατόμων από τη Σρι Λάνκα για χορήγηση ασύλου. Η Γκίλαρντ αναμένεται να παρατείνει αυτό το μέτρο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: