Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Η συμφωνία των Πρακτόρων έναν χρόνο μετά ….δικαιώνεται


Η «Makedonia» προσγειώνεται ξανά στην Κέρκυρα!!!

Στις 27 Ιουνίου 2009 , προσγειώθηκε στην Κέρκυρα, αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «MKD», ( «Δημοκρατία της Μακεδονίας») με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι. Η πράκτωρ Dora (Μωησέως), είχε δώσει «κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD», όπως έλεγε η επίσημη (προδοτική) προπαγάνδα , ως «προεδρεύουσα στον ΟΑΣΕ» , προχωρώντας σε DE FACTO αναγνώριση της «εμπορικής χρήσης» του ονόματος «Μακεδονία», από τους Σκοπιανούς.

Η «εξαίρεση» έγινε μονομερώς, χωρίς πίεση, κατά παράβαση της λογικής, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, της γνώμης του Συμβουλίου των αρχηγών των Κομμάτων και της γνώμης του ελληνικού λαού όπως αυτή καταγράφεται διαρκώς από το 1992 έως σήμερα, αλλά στο πλαίσιο των προτάσεων Νίμιτς.

Το ΑΙΣΧΟΣ , η προδοτική πρακτική ,έναν χρόνο μετά, επί του πράκτορος jeff (Τσάντ) , δικαιώνεται.

Τα αεροπλάνα των «Μακεδονικών αερογραμμών» , θα κάνουν πτήσεις Τσάρτερ, στην γραμμή Βελιγράδι – Κέρκυρα , (για να ενισχυθεί ο τουρισμός ντε!!), και θα προσγειώνονται κανονικότατα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπως έγραψε ο Νίκος Αρβανίτης , του Εkonomeaste Media group.

Παράλληλα, ο πράκτωρ jeff ,διόρισε διευθυντή της ΔΕΘ ,(5 Ιουλίου), τον δικηγόρο Γιάννη Κωνσταντίνου , που αυτοπροσδιορίζεται ... ελληνόφωνος Μακεδόνας ,

( σε αντιδιαστολή με τους σλαβόφωνους Μακεδόνες), και εμφορείται από αντεθνικές και εθνομηδενιστικές απόψεις. Το περιθώριο , όπως και στην περίπτωση της Αλ Σάλεχ, εισέρχεται στην καρδιά του Κράτους.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ, σχετικά με την πΓΔΜ, δήλωσε στην Θεσσαλονίκη , πως τώρα, «είναι καλή ώρα» για την εξεύρεση λύσης.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Οι ενέργειες αυτές δεν είναι παράδοξα, δεν είναι λάθη, και κανείς δεν μας έπιασε στον ύπνο . Οι πράκτορες που μας κυβερνούν πιάνουν το ελληνικό λαό στο ύπνο.

Σπύρος Χατζάρας
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: