Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Το κόμμα της Ελληνικής μειονότητας «MEGA», βγήκε στον αέρα!
Η Οργανωτική Επιτροπή του νέου κόμματος της Ελληνικής Μειονότητας «MEGA», παρουσίασε στους Αγίους Σαράντα το πρόγραμμα του παρουσία περίπου 150 στελεχών από τους Αγίους Σαράντα και το Αργυρόκαστρο.
Η σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Υπουργού Εργασίας και βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας κ. Σπύρου Ξέρα, καθώς και η απουσία κάποιου εκπρόσωπου της Ελληνικής Πολιτείας και των...

ελλήνων διπλωματών στην Αλβανία. Α
πό Αλβανικής πλευράς συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Αγίων Σαράντα – Δελβίνου κ. Γκιέργκι Μάνος, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Αγίων Σαράντα Αρμπέν Βόγγκλη και ο Δήμαρχος Δελβίνου.
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του “MEGA” αποτέλεσε πρώτη είδηση στο αλβανικό πρόγραμμα του “Voice of America”. Η «Αμερικάνοι» θεώρησαν τόσο σημαντική την είδηση, που στην αγωνία τους να βγάλουν γρήγορα την είδηση, μπέρδεψαν το όνομα του Υπερεσιακού Πρόεδρου.

Από το Βορειοηπειρώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: