Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Πέντε μήνες ρε αλήτες; Είναι δυνατόν;
Πέρασαν ήδη πέντε μήνες από την προφυλάκιση του αρχισυντάκτη του "Ελεύθερου Κόσμου" Δημήτρη Παπαγεωργίου και η πολιτική αλητεία του pasok συνεχίζει να αποφυλακίζει και να απονέμει ...χάρη σε ληστές, φονιάδες, εμπόρους ναρκωτικών και όπλων, βιαστές, παιδεραστές, αναρχικούς, ανθέλληνες και πάσης φύσεως σταλινικά αποβράσματα καταδικασμένα και υπόδικα για κακουργηματικές πράξεις.

Όμως...

Ο προφυλακισμένος με (σκοπίμως) αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα και κατασκευασμένο κατηγορητήριο της διατάραξης κοινής ειρήνης κατ' άρθρον 189 του Π.Κ. (πλημμέλημα) Δημήτρης Παπαγεωργίου συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι προφυλακισμένος.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ...σταθούμε (περιληπτικώς) στα στοιχεία του συγκεκριμένου "εγκλήματος" - έστω ότι ετελέσθη - μόνο και μόνο για να καταδείξουμε το μέγεθος της πράσινης πολιτικής αγυρτείας.

Δράστης του "εγκλήματος" μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Ο Δράστης, πρέπει να συμμετάσχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους, δηλαδή συγκεντρώσεως απροσδιορίστου αριθμού ανθρώπων.
Το συναθροισμένο πλήθος, πρέπει να διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις, δηλαδή από κοινού, βιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι στον "εγκληματία - δράστη" θα πρέπει να του αποδοθεί δόλος (πρόθεση).
Διερωτώμεθα:

Πόσοι άλλοι "κοινοί θνητοί" βρίσκονται προφυλακισμένοι για το ίδιο αδίκημα;
Μόνος του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου συμμετείχε σε ...δημόσια συνάθροιση πλήθους;
Με ποίους άλλους ...ένωσε τις δυνάμεις του και προέβη σε βιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων;
Ακούστε φίλοι...

Πρόκειται για μία καραμπινάτη πολιτική δίωξη - προφυλάκιση ενός δεξιού επαγγελματία δημοσιογράφου. Και η λέξη "δεξιός" στην προκειμένη περίπτωση έχει την σημασία της. Τα γραφόμενα περί ...κουκούλας κ.λ.π. αηδίες, προσωπικά τα ακούω ...βερεσέ.!

"Αφού είναι δεξιός, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί κανένας". Αυτό είναι το σκεπτικό της πράσινης αλητείας και το γνωρίζουν μάλιστα πολύ καλά οι ίδιοι. Ξέρουν επίσης πολύ καλά ότι το "δεξιό" Ελληνικό κόμμα που απαρτίζεται από "μπούφους" (ζητώ συγνώμη από το πτηνό), δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί δυναμικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει με τον αντίστοιχο και νόμιμο πολιτικό... τσαμπουκά.

Εάν βεβαίως είχε επιδειχθεί η ίδια "ευαισθησία" για τα ανθελληνικά και σταλινικά απόβλητα αυτής της χώρας στα κατά καιρούς τρομακτικά επεισόδια εκ μέρους αυτών των βανδάλων, θα είμασταν υποχρεωμένοι να στέλνουμε κάθε ...μέρα κρατούμενους, ακόμη και στις φυλακές της ...Γιούτα, γιατί απλά θα είχαμε ...φρακάρει.

Τέλος πάντων, τα αντανακλαστικά των πραγματικών Ελλήνων αντέδρασαν, με συνέπεια να συγκεντρωθούν ήδη εκατοντάδες υπογραφές συμπαράστασης στον αδίκως έγκλειστο πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ο Ακρίτας Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.

Όσον αφορά τον "άγιο" και ...συμπλέοντα με τις απόψεις της πράσινης ανάπτυξης Δέσποτα Ιωαννίνων, είναι ...σφόδρα απασχολημένος αυτόν τον καιρό με τους νέους υπό ψήφιση κανονισμούς περί των ...οικονομικών της εκκλησίας.

Γιατί τόση σκπιμότης, τόση υποκρισία και τόσος λαϊκισμός;

Εάν στη θέση του Δημήτρη Παπαγεωργίου ήταν προφυλακισμένος ένας ...Τούρκος κατηγορούμενος για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας, σήμερα θα ...έχαιρε της πλήρους ελευθερίας.!

Σ΄αυτό, πιστεύω πως συμφωνείτε άπαντες।!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: