Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Κύπρος: Επιστράφηκε το υπουργικό αυτοκίνητο που κατασχέθηκε

Το αυτοκίνητο του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, που κατασχέθηκε
Το αυτοκίνητο του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, που κατασχέθηκε

Αποχώρησαν πριν από λίγο από το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου οι δικαστικοί επιδότες που είχαν πάει από το πρωί για να εκτελέσουν δικαστικά εντάλματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.


Επεστράφη στον οδηγό του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού το υπουργικό αυτοκίνητο, μετά από παρέμβαση του γενικού Εισαγγελέα.
Στο υπουργείο είχαν συγκεντρωθεί και φορτηγά ώστε να φορτωθούν αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός, με σκοπό να ακολουθήσει εκποίηση ώστε να πληρωθούν ιδιώτες στους οποίους το κράτος χρωστάει  χρήματα από 30 απαλλοτριώσεις.
Ο γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών δεν επέτρεψε στους επιδότες να προχωρήσουν στην κατάσχεση και κλήθηκε η αστυνομία για να βοηθήσει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.
Στη συνέχεια οι δικαστικοί επιδότες κατέβασαν τον υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νεοκλή Συλικιώτη [διόρθωση: όχι τον υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή, όπως μεταδώσαμε αρχικά] από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στην κατάσχεση του υπουργικού οχήματος.
Μετά από παρέμβαση του γενικού Εισαγγελέα, για διευθέτηση των δικαστικών διαταγμάτων, οι δικαστικοί επιδότες αποχώρησαν από το υπουργείο Οικονομικών και ο οδηγός του υπουργού εμπορίου παρέλαβε το αυτοκίνητο.
Πριν λίγες ημέρες υπήρξε παρόμοιο περιστατικό στην Πάφο με κατάσχεση κρατικών αυτοκινήτων.

enet.gr
efenpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: