Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει η περίεργη λίμνη Βοστόκ;

Νέα στοιχεία κάνουν την εμφάνισή τους στην υπόθεση των Ρώσων επιστημόνων που πραγματοποιούν δοκιμαστική γεώτρηση στη λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής. Αυτή η λίμνη είναι θαμμένη κάτω από τους πάγους εδώ και τουλάχιστον 20 εκατ. χρόνια και σύμφωνα με τον ερευνητή John Priscu, η ομάδα αναμένεται να βρει σπάνιους και μοναδικούς οργανισμούς μέσα στη λίμνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που είναι καθηγητής Οικολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, η ομάδα εδώ και έξι ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής».

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η λίμνη που έχει θερμοκρασίες στους -66 βαθμούς Κελσίου ενδέχεται να κρύβει και νέες εκπλήξεις. Σύμφωνα με ένα κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας κοντά στη λίμνη μπορεί να βρίσκονται θαμμένα αρχεία του καθεστώτος του Χίτλερ, αφού δίπλα σε εκείνο το σημείο ήταν θαμμένο ένα καταφύγιο των Ναζί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, κατά το τέλος του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί ενδέχεται να μετακινήθηκαν προς το Νότιο Πόλο προκειμένου να κατασκευάσουν μια βάση στη λίμνη Βοστόκ. Το πρακτορείο επικαλέστηκε δηλώσεις του ναύαρχου Karl Dontiz το 1943, ο οποίος είχε αναφέρει «Ο υποβρύχιος στόλος της Γερμανίας είναι περήφανος για τη δημιουργία ενός απόρθητου φρουρίου για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου».

Το προσωπικό του υποβρυχίου U-530 φημολογείται πως κατασκεύασε μια σπηλιά από πάγο στην Ανταρκτική που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί και περιέχει πολλά κουτιά και λείψανα του Τρίτου Ράιχ, συμπεριλαμβανομένων απόρρητων αρχείων του Χίτλερ.

Άλλα σενάρια θέλουν το υποβρύχιο U-977 να παρέδωσε τα λείψανα του Χίτλερ και της Eva Braun στο καταφύγιο στην Ανταρκτική με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να υπάρξει κλωνοποίηση μέσω του DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: