Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Στο γάμο του ...Καραγκιόζη;


Τώρα που τελείωσαν-όσο τελείωσαν- τα γεγονότα με την απόπειρα αποδράσεως του Βλαστού με ελικόπτερο, επανερχόμαστε σ αυτό που μας έκανε εντύπωση.
Που ρίχτηκαν πεντακόσιες και πλέον σφαίρες;
Ρίχτηκαν για εκφοβισμό; Τι εκφοβισμό; Να φοβηθεί και να ...φύγει το ελικόπτερο; Και γιατί να φύγει;
Αν ρίχτηκαν στο ελικόπτερο, αυτό θα πρέπει να είχε γίνει κόσκινο και αποκαΐδια!

Δεν μπορούμε πάλι να πιστέψουμε ότι οι βάλλοντες ήσαν τόσο άσχετοι που δεν μπορούσαν να πετύχουν το ευρισκόμενο σε αιώρηση (ακίνητο) ελικόπτερο ( sitting duck )!
Εν πάσει περιπτώσει, έφθαναν 4-5 εύστοχες βολές   ( από G3 ή Mp5 ή έστω πιστολιού 9mm) για να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση το ελικόπτερο, χωρίς να αποκτήσει η περιοχή...μόλυβδο!
Magika Nte Spel
Φυσικά δεν χρειάζεται συζήτηση ότι με δύο βολές θα είχαν εξουδετερωθεί οι κακοποιοί από έναν ελεύθερο σκοπευτή, τη στιγμή που το ελικόπτερο δεν παρέχει κανενός είδους κάλυψη.
 Η όλη ιστορία, δεν μειώνει ούτε κατ ελάχιστο το αποτέλεσμα της αντίδρασης των φρουρών, που για πρώτη φορά υπήρξε άμεση και αποτελεσματική.
 Συγχαρητήρια αξίζουν και σε εκείνον που έδωσε τους "κανόνες εμπλοκής" και η φρουρά ήξερε τι έπρεπε να κάνει και δεν χρειάστηκε να αναζητήσει στο τηλέφωνο τον υπουργό για να λάβει εντολές...!

 Θα το σκεφθεί καλά ο επόμενος που θα θελήσει να αποδράσει με ελικόπτερο.Καλύτερα να προτιμήσει ...τη σκούπα της Magika Nte Spel  

EFENPRESS/b

Δεν υπάρχουν σχόλια: