Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Επιχειρούν να διασώσουν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

ΤΟΥΣ ΤΟ... ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Το τελευταίο διάστημα, μετά δηλαδή από την άσκηση δίωξης εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σύσσωμοι οι εντολείς του έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία «διάσωσής» του. Δηλώσεις από τον Στουρνάρα, από τον Γ. Παπανδρέου, από τον επικεφαλής της EUROSTAT και όλη την υπόλοιπη παρέα... Και αυτό γιατί ο κ. Γεωργίου έκανε απλά τη «βρώμικη δουλειά», ακολουθώντας τις εντολές που του έδιναν για το «παραφούσκωμα» του ελλείμματος του 2009. Επομένως, δεν μπορούν να τον αφήσουν να πάει προς Κορυδαλλό μεριά, όχι επειδή τον λυπούνται, αλλά επειδή είναι πολύ πιθανό να τους παρασύρει μαζί του (τουλάχιστον τους συμπατριώτες του)... Στις VIP πτέρυγες, εννοείται.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΠΑΡΟΝ», τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο Γεωργίου ακολουθούσε εντολές, και μάλιστα χωρίς καμία αντίρρηση, υπάρχουν και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Μεταξύ αυτών και το e-mail, που είχε στείλει ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ στον Πολ Τόμσεν, με το οποίο τον ενημέρωνε για το πόσο...υπάκουος ήταν.
Το φούσκωμα του ελλείμματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ξεκάθαρη και συνειδητή πολιτική επιλογή του διδύμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, με στόχο να επιρρίψουν ευθύνες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου και να οδηγήσουν τη χώρα αλυσοδέσμια στο κατώφλι του ΔΝΤ.
Μάλιστα, για να διευκολύνουν το έργο των δικών τους εντολέων, γιατί σίγουρα κάποιων άλλων τα σχέδια υλοποιούσαν, όχι μόνο δεν πήραν κανένα μέτρο για να περιορίσουν το ούτως ή άλλως κατασκευασμένο έλλειμμα, αλλά αντίθετα ακύρωσαν και όλα τα μέτρα που είχε εξαγγείλει ο Καραμανλής.
Ωστόσο, η αυτονόητη εκτέλεση του καθήκοντος από την πλευρά των δύο οικονομικών εισαγγελέων, τους έπιασε απροετοίμαστους και τώρα που τα σχέδια τους αποκαλύπτονται, τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Βέβαια, με τις αγωνιώδεις παρεμβάσεις τους δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνουν ότι, πράγματι, με την αλλοίωση των στοιχείων διέπραξαν έγκλημα κατά του ελληνικού λαού...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: