Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

«Το ΔΝΤ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό μιλώντας περί λάθους»


  «Ο λαός να μην αποδεχτεί τον εμπαιγμό περί «λάθους» του ΔΝΤ. Το ΔΝΤ, όπως και η ΕΕ, συμφωνούν και προωθούν τα βάρβαρα μέτρα παντού, ανεξάρτητα από το επίπεδο του χρέους και του ελλείμματος. Άλλωστε, ανεξάρτητα από το όποιο «λάθος» ισχυρίζεται ότι έκανε το ΔΝΤ, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι ότι τα μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν».

  Επίσης, όσον αφορά στον φόρο των ακινήτων και την ενδεχόμενη επέκτασή του και στην αγροτική γη, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση «σκοπεύει, μέσα απ' τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, να υπερφορολογήσει τη μικρή ακίνητη περιουσία, αστική και αγροτική, τη στιγμή που η μεγάλη ακίνητη περιουσία μπορεί να φοροδιαφεύγει νόμιμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας σειράς σχετικών φορολογικών διατάξεων που αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: