Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Ζητείται ηγέτης!


  Εμφανίζονται ανερυθρίαστα, με περισσό θράσος  και ομιλούν  από τηλεοράσεως (είναι πιο ασφαλής η τηλεόραση...) οι εκδοροσφαγείς της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, που προσομοιάζει σαν την αγελάδα που δεν γνωρίζει τη δύναμή της, αφήνεται να τη σέρνει με ένα σχοινάκι από το  λαιμό ένα μικρό παιδάκι!
  Δυστυχώς επίσης, βρίσκουν ευαρίθμους (ολιγαρίθμους) οπαδούς που είτε από κεκτημένη ταχύτητα είτε από συμφέρον είτε από ευήθεια εξακολουθούν να πλαισιώνουν αποτυχημένα κόμματα και παρατάξεις.

  Εκείνο που ο λαός αναζητεί αυτή  τη στιγμή είναι έναν ΗΓΕΤΗ.
  Εναν ηγέτη που δεν θα έχει διαβρωθεί από τη ρεμούλα, έναν που θα είναι κοινής αποδοχής , έναν που θα εμπνέει το λαό, έναν που δεν θα λογαριάζει Τρόϊκες και ...σαλούφες, έναν που θα αποτινάξει από το σώμα της Ελλάδος τις βδέλλες που της πίνουν το αίμα και τον ζυγό που της φόρτωσαν οι ψευτοπολιτικάντηδες της συμφοράς και της...προόδου, των ήλιων με τα ανώμαλα χρώματα και των άλλων με τις ...δάδες και τους πυρσούς!
Έναν ηγέτη που να "έχει κλείσει στη ψυχή του την Ελλάδα" και να  αποτινάξει από πάνω της μνημόνια και ξένα συμφέροντα.


 Αν δεν βρεθεί ο ηγέτης αυτός, τότε μοιραία ο λαός θα στραφεί και θα πλαισιώσει τα δύο "άκραπου καίτοι ευρίσκονται απέναντι, εν τούτοις παρουσιάζουν πορεία σύγκλισης στο θέμα των μνημονίων και της αντιμετωπίσεως των καταπατητών του Συντάγματος .

 Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η συνεργασία αυτών των  "άκρων" προ του κοινού εχθρού.
Οι φαντασιώσεις και οι ευσεβείς πόθοι για θέσιμο εκτός νόμου (ποιου νόμου;) ορισμένων εκ των κομμάτων αυτών, θα μείνουν στους ...ονειροπόλους αυτούς απλά φαντασιώσεις για να βαυκαλίζονται ότι αυτοί είναι ...εντός νόμου, ξεχνώντας ότι το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος τον οποίο αυτοί με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, έχουν παρα-βιάσει...παρά φύση!

 Εάν ο λαός αυτός, αφεθεί μοιρολατρικά στη τύχη του, τότε  θα είναι άξιος αυτής και "δεν θα του πρέπει λεφτεριά"

Efenpress/c

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: