Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Ινδός οικονομολόγος: Πουλήστε Λέσβο, Ρόδο και Κέρκυρα


Κατά τον Ινδό οικονομολόγο, τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας είναι τεράστια, αδιέξοδα και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις υπάρχουσες λύσεις και προτάσεις. Για αυτό το λόγο υποστηρίζει ότι απαιτείται μια ριζική λύση, όπως είναι η πώληση ενός νησιού μεγάλης αξίας προκειμένου να μην βυθιστεί στην φτώχεια μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων.
Ο Ινδός οικονομολόγος όμως έχει έτοιμη την απάντηση και για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο αγοραστής ενός ελληνικού νησιού.
Τα κράτη του Κόλπου υποστηρίζει ο Agrawal, θα μπορούσαν να είναι αγοραστές καθώς διαθέτουν κεφάλαια ύψους δισεκατομμυρίων, τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με τον Ινδό οικονομολόγο, τα κράτη του Κόλπου αντί να προσπαθήσουν να μιμηθούν το παράδειγμα της Σιγκαπούρης και να αρχίσουν να κτίζουν ουρανοξύστες μέσα στην έρημο, θα ήταν προτιμότερο να αγοράσουν μια γόνιμη γη.
Μάλιστα ο Agrawal προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, υπολογίζοντας ακόμα και το κόστος πώλησης της Ρόδου.
Όπως ισχυρίζεται, η αξία μόνο της Ρόδου ξεπερνά τα 50 δις δολάρια ενώ η αποζημίωση των κατοίκων που ζουν στη Ρόδο θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 200 δις δολάρια.
«Οι Έλληνες ερμηνεύουν την ιδέα πώλησης ενός ή δύο ή τριών νησιών ως αδιαπραγμάτευτο ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Αλλά το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει χρεοκοπήσει. Οι Έλληνες έχουν δανειστεί τόσα πολλά χρήματα, τα οποία δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη γενιά. Εν ολίγοις, δεν έχουν άλλη επιλογή. Ο μόνος τρόπος να αποφύγει τα χρέη της η Ελλάδα είναι να τα πληρώσει. Για τα κράτη του Κόλπου δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση. Για την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη λύση, ακόμα και αν αυτή έχει να κάνει με κάτι αδιανόητο» υπογραμμίζει ο Ινδός οικονομολόγος...
Ο Prashant Agrawal είναι Ινδός οικονομικός σύμβουλος με έδρα τη Βομβάη και γράφει στην οικονομική στήλη του GQ India.

πηγη  newsbomb.gr
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/276989/indos-oikonomologos-poyliste-lesvo--rodo-kai-kerkyra

Δεν υπάρχουν σχόλια: