Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

– ΣΑΦΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ

Βαση εξωγηινων ανακαλυπτεται στην επιφανεια του φεγγαριου από παλιες φωτογραφιες της ΝΑΣΑ, με καταπληκτικη λεπτομερια.
Περιοχη ανακαλυψης: φεγγαρι, κοντα στον κρατηρα BESSEL και βορεια από το MANA SERENITARIS
O WARING ειπε: όταν κοιταζα τις φωτογραφιες από το APOLLO, παρατηρησα αυτή τη καθορισμενη δομη της βασης και ειμαι σιγουρος ότι μονο ευφυη οντα μπορουν να κατορθωσουν κατι τετοιο. Η κυκλικη δομη εχει έναν βραχιονα που τελειωνει σε μια περιοχη με τεσσερα κτιρια. Αυτό είναι πραγματικα παραξενο και γιαυτο ζητησα να εξεταστει από αλλους για την εξακριβωση.
(πατηστε τον link παρακατω)
Το link είναι από επισημο link της ΝΑΣΑ. Δεν περιεχει πλεον φωτογραφιες με υψηλης αναλυσης μονο με χαμηλης. Το άλλο link είναι από ιδιωτικο ατομο που εχει φυλλαξει αυτό το φωτογραφικο υλικο για περιπου 10 με 15 χρονια, μονο και μονο για να βγουν στην επιφανια για ολους μας. Οι δικες του φωτογραφιες είναι υψηλης αναλυσης σε συγγριση με αυτές από της ΝΑΣΑ, που δινει ακριβες κοντινα πλανα που μιλανε από μονα τους. Ο χακερ Gary McKinnon ειπε σε μια συνεντευξη ότι μπορεσε και μπηκε στα αρχεια του αμερικανικου στρατου, και ειδε από πρωτο χερι εγγραφα που δηλωνουν ότι παγκοσμιος ανωτεροι υπαλληλοι εχουν τοποθετηθει σε τετοιες βασεις, και επειδη το φεγγαρι είναι το πιο κοντινο ουρανιο σωμα, σημαινει ότι μαλλον για το φεγγαρι εννοουσε …
NASA Link: http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-87-11697
Moon Photo Site (Hi-Res): http://keithlaney.net/ApolloOrbitalimages/AS15/h/AS15-87-11697.jpg

Εικονες UFO από αστροναυτες που εκδειδονται από την ΝΑΣΑ
Ο Dr. Franklin Roach ειπε βασισμενος στην προσεκτικη του αναλυση των φωτογραφιων και του τηλεοπτικου υλικου που προμηθευτηκε από τους αστροναυτες, ότι στην τροχια το πληρωμα ηταν μαρτυρας τον γεγονοτων, που αποδειχτεικε οτι είναι τα UFO.
Αυτό ολοκληρωθηκε και εκδοθηκε με τιτλο SCIENTIFIC STUDY OF UFOs. Μετα την δημοσιευση αυτου του βιβλιου η ΝΑΣΑ προσπαθησε να εξηγησει τα κτιρια ως συντριμια, οσπου καταρρίφθηκε αυτή η εξηγηση από εμπειρογνωμονες των διαφορων επιστιμονικων τομεων.

Προσθετα τηλεοπτικα στοιχεια ληφθηκαν αργοτερα από το πληρωμα της αποστολης STS-48 της διαστημικης ανακαλυψης καψουλας. Το πληρες πληρωμα περιεγραψε μια λαμψη φωτος όπως και ιπταμενα αντικειμενα αντικριστικαν στην τροχια τους στις 15 σεπτεμβριου το 1991. Η ΝΑΣΑ εδοσε ως εξηγηση ότι αυτά ηταν απλα μορια παγου που αντιδρουν στη μηχανες του αεροσκαφους αναβλυζοντας. Ο JAMES OBERG υποστηριξε ότι η λαμψη ηταν από μια πυρκαγια προωθητων. Ο PILLIP C PLAIT σχολιασε το ζητημα μεσα από το βιβλιο του BAD ASTRONOMY και συμφωνησε επειτα με την ΝΑΣΑ.
O DR. JACK KASHER ανελυσε τη μετακινηση των αντικειμενων το 1996 και βρηκε πεντε επιχειρηματα επιβεβαιώνωντας ότι στο αποδικτεικο υλικο δεν προκειται για μορια παγου. Εντουτις, ο LAN FLEMMING ανακαλυψε πολλες αποκλισεις στο τηλεοπτικο υλικο της ΝΑΣΑ το 1999, αφηνοντας πολλα από τα συμπερασματα• τους αναποτελεσματικα και ακαθοριστα. Ενώ στην τροχια της αποστολης STS-75 των διαστημικων αστροναυτων της κολουμπια, επιβεβαιωθηκε η θέαση των εκατονταδων αντικειμενων που γυρο φερναν την καψουλα, και ετσι αρχισαν να αποθαντιζουν αυτό το γεγονος με την φωτογραφικη μηχανη που μπορουσε να καταγραψει πραγματα που εμοιαζαν αορατα με το απλο ματι. Αυτά αρχειοθετηθηκαν από τη ΝΑΣΑ ως ακαθοριστο και ταξινομηθηκε… Τα πληρης εγγραφα, φωτογραφικο υλικο και βιντεο δεν δημοσιευθηκαν ποτε από την ΝΑΣΑ για την περαιτερω μελετη.

Ένα άλλο παρομοιο βιντεο ληφθηκε κατά τη διαρκεια της αποστολης του STS-80 που αναλυθηκαν από τον MARK J. CARLOTTO και παρουσιαζουν τρια διαφορετικα και ασυνηθιστα φαινομενα στις 2 δεκεμβριου το 1996: δυο αργα κινουμενα κυκλικα αντικειμενα; Μια παραξενα γρηγορη εκρηξη του φωτος κοντα στην επιφανια της γης; Και διαφορα γρηγορα κινουμενα αντικειμενα στο διαστημα κοντα στην καψουλα. Τα δυο πρωτα δεν μπορουν να εξακριβωθουν ως συντριμια από καψουλες.
Τα γρηγορα κινουμενα αντικειμενα στο διαστημα κοντα στη καψουλα εμφανιζονται ως φωτεινες ραβδωσεις, και η αναλυση των ταχυτητων και των κατευθυνσεων τους δειχνει ότι δεν μπορουν να είναι μετεωριτες ουτε συντριμια από καψουλες. Αυτό το γεγονος με ολο το υλικο ταξινομηθηκε και αρχειοθετηθηκε από τη ΝΑΣΑ ως με αναγνωρισμενα ιπταμενα αντικειμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: