Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Στρατφορ: H Ελλάδα πρέπει να πάψει να υπάρχει.


Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ
(video)

Ακούστε προσεκτικά τους ανθρώπους του Στρατφορ που συμβουλέυουν τη CIA, το Πεντάγωνο και το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών… Δείτε τι λένε αυτοί οι απίστευτοι.... τύποι.. Δείτε τι απεργάζονται..
(Μια περιληπτική απομαγνητοφώνηση από τον Ε-ΡΟΔΙΟ)
"Η Ελλάδα δεν έχει πλέον μέλλον σαν κράτος. Υπήρχαν τρεις πυλώνες υποστήριξης της οι οποίοι ή φθίνουν ή δεν υφίστανται πλέον. Ο ένας ήταν η Ναυτιλία η οποία τείνει να πάει στα χέρια της Νορβηγίας ή της Κίνας, ή της Κορέας. Ο Τουρισμός ο οποίος δεν είναι αρκετός για να υποστηρίξει οικονομικά ένα μοντέρνο κράτος, και τρίτος πυλώνας, η οικονομική υποστήριξη της από τις Μεγάλες Δυνάμεις, για λόγους γεωστρατηγικής. Οι αιτίες που χρησιμοποιήθηκε η Ελλάδα, από την δεκαετία του 1820, από την Αγγλία, και αργότερα από τις ΗΠΑ (Σοβιετική απειλή), έπαψαν να υπάρχουν. Την περίοδο αυτή, η Ελλάδα έλαβε τεράστια οικονομική βοήθεια από τις δύο Μεγάλες Δυνάμεις. Στην περιοχή τώρα, παίζει κύριο ρόλο η Τουρκία, φθάνει να διορθώσει τα "σφάλματά" της με την Κύπρο και το Ισραήλ.
Γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι λόγοι υποστήριξης, ύπαρξης της Ελλάδος από το 1820 μέχρι σήμερα, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ, εκτός αν παίρνει δάνεια συνεχώς, χωρίς αποπληρωμή. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗN ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
"
Αυτά υποστηρίζει ο αναλυτής της "STRATFOR"
Θα τους αφήσουμε;;;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: