Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

«Περίεργα» funds ενδιαφέρονται για ελληνικές τράπεζες!

 
Φέρονται να ζήτησαν να αγοράσουν ακόμα και πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, προκαλώντας ανησυχία στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές
Η πληροφορία προέρχεται από παράγοντες της αγοράς και είναι κάτι παραπάνω από σαφής. Τι αναφέρει; Ότι εκπρόσωποι μεγάλων …ουκρανικών funds, έχουν εμφανιστεί τελευταία στην Αθήνα, με αποστολή να διερευνήσουν το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις επικείμενες αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων που θα γίνουν στις ελληνικές τράπεζες.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, φέρονται να ζήτησαν να αγοράσουν ακόμα και πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, εν ευθέτω χρόνω, γεγονός το οποίο όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε ασχολίαστο. Ωστόσο, προκάλεσε κι έναν μίνι συναγερμό στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, καθώς κανείς δεν γνωρίζει την προέλευση και την ποιότητα αυτών των κεφαλαίων, με αποτέλεσμα να εντείνεται η ανησυχία.
Το ουκρανικό ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό που εκφράζεται τελευταία για τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα, που ως γνωστόν αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα ρευστότητας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλα «περίεργα» funds, η προέλευση των οποίων ερευνάται ενδελεχώς, καθώς πιέζουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα…
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: