Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Απορία για τους μουσουλμάνους της Ρόδου ...προβα η κατάληψη του Τζαμιού ;Στις 22.02.2012, μετά την αναχώρηση του, το τοπικό κανάλι KOSMOS TV μίλησε με τον πρόεδρο της μουσουλμανικής κοινότητας, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Στις 13.03.2012 είδαμε στο KOSMOS TV τον τέως Υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη να μιλάει για την ύποπτη δεύτερη επίσκεψη του A. Gross η οποία ήταν μη τακτική.

24.03.2012 διαβάζουμε στην ΡΟΔΙΑΚΗ πως έγινε κατάληψη του τζαμιού Ιμπραήμ Πασά (σ.σ. για όσους δεν κατοικούν στη Ρόδο: το συγκεκριμένο τζαμί λειτουργεί ως μουσείο και δεν είναι ενεργός χώρος λατρείας) από μουσουλμάνους, οι οποίοι απαιτούν να ανοίξει τις πύλες του.

Απορία
Ποιοι "μουσουλμάνοι" είναι αυτοί που έκαναν έφοδο στο τζαμί με πρόσχημα να μπορούν να προσεύχονται, ενώ υπάρχει ένα άλλο στην Μεσαιωνική Πόλη που λειτουργεί κανονικά και πως συνδέεται η επίσκεψη του A. Gross με αυτήν την προβοκάτσια;

Περιμένουμε εξηγήσεις κ. Ζαμαντάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: