Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΕΚΛΕΙΣΑΝ"... ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ... ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ


Εκλογές στις 6 Μαΐου εισηγήθηκε ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος κατά την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Με βάση αυτό και κατ' εφαρμογή του άρθρου 41 παρ. 1 και 2 του Συντάγματος η επόμενη Βουλή θα συγκληθεί στις 17 Μαΐου. 

Ο κ. Παπαδήμος έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, δίνοντας έμφαση στην κατάρτιση του νέου οικονομικού προγράμμματος, την έγκριση του δεύτερου χρηματοδοτικού πακέτου στήριξης και την ολοκλήρωση του PSI ενώ τόνισε ότι κατά το πεντάμην που προηγήθηκε αποδείχθηκε πως είναι δυνατή η συνεργασί των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

«Φάνηκε ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, να συνθέτουμε απόψεις, όπου χρειάζεται να βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να παίρνουμε αποφάσεις για το καλό της χώρας» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε ότι το συνολικό αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό....

Για την περίοδο που ακολουθεί μετά τις εκλογές, ο κ. Παπαδήμος είπε ότι απαιτείται να ληφθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις. Ανέφερε ειδικότερα την προετοιμασία και ψήφιση από τη Βουλή του νέου μεσοπρόθεσμου πλαισίου για την περίοδο 2013-2016, την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας, ενώ τόνισε ότι «οι παραπάνω προκλήσεις συνιστούν εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας, τον χειρισμό του οποίου πρέπει να αναλάβει νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή».

Παράλληλα, ο κ. Παπαδήμος επισήμανε στους υπουργούς ότι το κυβερνητικό έργο δεν σταματά ενόψει εκλογών. «Θα έχετε να εκπληρώσετε δύο δύσκολους στόχους: Να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας ως μέλη της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να μεροιμνήσετε για την προεκλογική σας εκστρατεία ως υποψήφιο βουλευτές».  

Ο κ. Παπαδήμος υπογράμμισε ότι ο δεύτερος στόχος δεν πρέπει να επιτευχθεί σε βάρος του πρώτου και συμπλήρωσε: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν επιτρέπεται να χάσουμε ούτε μια μέρα. Η διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης».

Ενόψει αυτών ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι ως τις 6 Μαΐου απαιτείται η λήψη σημαντικών αποφάσεων και η προώθηση πολιτικών που έχει ήδη εγκρίνει η Βουλή. Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επικείμενη διαμόρφωση των όρων για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Συνάντηση Παπούλια - Παπαδήμου


Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ζήτησε την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου.

Οι κκ. Παπούλιας και Παπαδήμος δεν θέλησαν να έχουν τον καθιερωμένο τυπικό διάλογο ενώπιον των δημοσιογράφων, καθώς ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του Τύπου ότι πρόκειται να τοποθετηθεί με το μήνυμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το βράδυ.

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε στην έκδοση του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών στις 6 Μαΐου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και θα προκηρύξει τις εκλογές, ανοίγοντας και επισήμως την προεκλογική περίοδο.

Στη θέση τους θα παραμείνουν έως τις εκλογές όλα τα μέλη της κυβέρνησης που κατέχουν τα λεγόμενα εκλογικά υπουργεία -το Εσωτερικών, το Προστασίας του Πολίτη, το Δικαιοσύνης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα απευθύνει μήνυμα προς το λαό, ανακοινώνοντας τις εκλογές. Στην ομιλία του θα εστιάσει στην ανάγκη να συνεχισθεί το μεταρρυθμιστικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: