Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Διαδίκτυο και τηλέφωνα θα ελέγχει η βρετανική κυβέρνηση


Έλεγχο στο διαδίκτυο θα μπορούν ασκούν οι Βρετανοί. Να ελέγχει τα τηλεφωνήματα, τα e-mail, τα μηνύματα και τη χρήση του Διαδικτύου οποιουδήποτε βρίσκεται στη Βρετανία θα μπορεί η βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με νόμο που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι εταιρείες που ασχολούνται με το Διαδίκτυο θα μπορούν να δίνουν στην υπηρεσία πληροφοριών GCHQ πρόσβαση σε τρόπους επικοινωνίας, εάν ζητηθεί και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, θα χρειάζεται ένταλμα για να αποκτήσει το GCHQ πρόσβαση σε e-mail, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Ωστόσο, η υπηρεσία πληροφοριών θα μπορεί να γνωρίζει με ποιον έρχεται σε επαφή ένα πρόσωπο, πόσο συχνά και για πόσο χρόνο.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας υποστηρίζει ότι η κίνηση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας, ωστόσο οργανώσεις πολιτικών ελευθεριών έχουν ασκήσει έντονη κριτική στη νομοθεσία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καταλάβατε; Με το πρόσχημα της τρομοκρατίας,που τις περισσότερες φορές είναι καθοδηγούμενη και χρηματοδοτούμενη απο τους ίδιους θα επιβάλλουν τον έλεγχο και τα τσιπάκια σε όλους.για το καλό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: