Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πόσα λεφτά δεν έχει πάρει η Ελλάδα για τους μετανάστες;


lathrometanastes 533 355"Παραμύθια της Χαλιμάς" φαντάζουν οι ανακοινώσεις του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ περί του κόστους δημιουργίας των στρατοπέδων "φιλοξενίας" των λαθρομεταναστών και των διαθέσιμων πόρων για τον σκοπό αυτό από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μόνη αλήθεια είναι ότι εάν η χώρα μας δεν κάνει τίποτε μέχρι το τέλος του 2013 να συγκρατήσει το μεταναστευτικό ρεύμα, τότε θα απωλέσει 322 εκατ. Ευρώ (και όχι 250 εκατ. όπως λέει ο κ. Χρυσοχοίδης που υπάρχουν αυτή την στιγμή στα ταμεία της ΕΕ έτοιμα να δοθούν στις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Τα κονδύλια αυτά ήταν διαθέσιμα από το 2009 αλλά το ΠΑΣΟΚ του Ραγκούση ήθελε προηγουμένως να γεμίσει την επικράτεια από αλλογενείς που εν ριπή οφθαλμού θα λάβουν την ελληνική ιθαγένεια (ούτε κάν την υπηκοότητα δηλαδή) αποτελόντας την εκλογική στρατιά του τότε παντοδύναμου σοσιαλιστικού κόμματος αδιαφόρησε πλήρως για την αξιοποίηση τους. Σύμφωνα με πηγές και στις Βρυξέλλες τα ποσά που δεν εκμεταλλεύτηκε η χώρα μας αναλύεται ως εξής:
  • 180 εκατ. Ευρώ από το ταμείο Εξωτερικών συνόρων
  • 86 εκατ. Ευρώ από το Ταμείο επιστροφής
  • 33 εκατ. Ευρώ από το Ευρωπαϊκό ταμείο για τους πρόσφυγες.
  • 21 εκατ. Ευρώ από το ταμείο ένταξης των υπηκόων τρίτων χωρών.
Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν πήρε τα συγκεκριμένα χρήματα κατασκευάζοντας τους τέσσερεις χώρους φιλοξενίας που είχαν ανακοινωθεί ήδη από την ΝΔ. Όσο για τον περιώνυμο φράχτη του Έβρου, η περίεργη αδράνεια του ΠΡΟ-ΠΟ Χρήστου Παπουτσή είχε ως αποτέλεσμα όλο το ποσό για την κατασκευή που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ θα μεταφερθεί στις πλάτες του ελληνικού λαού. Όταν μιλούν οι – επίσημοι – αριθμοί στην Ιπποκράτους πέφτει πλήρη σιγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: