Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Αχ, Αλέξη: Πότε θα σταματήσετε τις παπαρολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ;
ImageΠλάκα έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Άμυνας: Ο συνήθης "ύποπτος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά «την έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας» ζητώντας από την κυβέρνηση «να παγώσουν την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων εξοικονομώντας ταυτόχρονα για το δημόσιο ποσό ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ».
Ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και το λέμε εμείς που έχουμε με ντοκουμέντα αποδείξει την κομπίνα που έχει γίνει και τα εγκλήματα πoυ έχουν γίνει και με την πρώτη σύμβαση και με την δεύτερη του Ε.Βενιζέλου, στην υπόθεση των Type 214.
Έχουν πληρωθεί 2,3 δισ. ευρώ στους Γερμανούς απατεώνες των Ferrostaal/HDW, έχει παραληφθεί μόνο ένα υποβρύχιο και ζητά να "παγώσει" η προμήθεια και τα υπόλοιπα (εκ των οποίων το ένα είναι σχεδόν έτοιμο και μπορεί και τώρα να πλεύσει επιχειρησιακά σε ώρα ανάγκης) να μην τα παραλάβουμε!
Δηλαδή είναι της λογικής "μου φαγουρίζουν ... τα πυροβολώ"!
Και τα άλλα 2,3 δισ. ευρώ ποιος θα μας τα επιστρέψει; O ΣΥΡΙΖΑ; Ή θα μας δώσει υποβρύχια ο ΣΥΡΙΖΑ; Εντάξει έγινε κομπίνα, εντάξει, έκλεψαν το δημόσιο, ελπίζουμε κάποιοι να πάνε φυλακή, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ή παίρνουμε τα υποβρύχια ή παίρνουμε τα αρχ...α μας στις Αιγαίο.
Με αυτή τη λογική να ξηλώσουμε όλους τους δρόμους που έχουν πάρει μίζα οι κατασκευαστές, να ξηλώσουμε τις γέφυρες και να σκοτώσουμε τους ασφαλισμένους που έχουν πάρει υπερκοστολογημένα φάρμακα από τις φαρμακευτικές. 
Έχετε πολλούς άλλους σαν τον Παπαδημούλη κ.Τσίπρα;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: