Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ψήφισμα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων ....στη Βουλή της Νότιας Αυστραλίας!




Το ψήφισμα κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της πολιτείας, Μάικλ Άτκινσον, ο οποίος τελευταία έχει δεχθεί τα πυρά της Τουρκίας αλλά και συναδέλφων του Αυστραλών πολιτικών με την επιμονή να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων.
Το ψήφισμα θα συζητηθεί στις 30 Απριλίου και ακολούθως τα μέλη του πολιτειακού κοινοβουλίου θα ψηφίσουν επ' αυτής.

Αν η πλειοψηφία ψηφίσει υπέρ του ψηφίσματος τότε η βουλή της Νότιας Αυστραλίας θα αναγνωρίζει ότι «η γενοκτονία που επιτελέστηκε από το 1915 έως το 1923 από την Οθωμανική πολιτεία σε βάρος των Αρμενίων, των Ελλήνων, των Ασσύριων και άλλων μειονοτήτων της Μικράς Ασίας είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ σε βάρος της ανθρωπότητας και καταδικάζονται από τον λαό και την πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας».
Το ψήφισμα καταδικάζει ακόμα...
τις προσπάθειες επικλήσεως των χρόνων που πέρασε για να ξεχαστεί ή να διαστρεβλωθεί η ιστορική αλήθεια της γενοκτονίας και καλεί την αυστραλιανή ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αναγνωρίσει επισήμως τη γενοκτονία. Ομογενειακοί φορείς καταβάλουν προσπάθειες για την υπερψήφιση του ψηφίσματος ενώ οι Τούρκοι επιδιώκουν την καταψήφισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: