Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Βρετανική έρευνα "καίει" το Tamiflu...!




Ερωτηματικά ως προς την αποτελεσματικότητα του αντιιικού “Ταμιφλού” εγείρει νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε σε βρετανικό ιατρικό περιοδικό.
Όπως αναφέρουν οι ερευνητές, το φάρμακο εμφανίζει μέτρια επίδραση στη μείωση των συμπτωμάτων της γρίπης, κυρίως σε υγιείς ενήλικες.
Παράλληλα, οι κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι το φάρμακο μειώνει μεν κατά μια μέρα τα συμπτώματα της γρίπης, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν ότι σταματά τις επικίνδυνες επιπλοκές του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος υγιών ανθρώπων.
Την ίδια ώρα στις περισσότερες χώρες του κόσμου γίνεται ευρεία χρήση του Ταμιφλού, προκειμένου να μειωθούν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και οι θάνατοι λόγω επιπλοκών και οι επιστήμονες προτρέπουν τις κυβερνήσεις να πραγματοποιούν ελέγχους σε φάρμακα που καταναλώνουν μαζικά οι πολίτες.
"Δεν υπάρχουν έρευνες για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, γι΄αυτό και δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους ισχυρισμούς της κατασκευάστριας ελβετικής εταιρίας που υποστηρίζει την καταλληλότητα του φαρμάκου", τονίζουν οι ειδικοί.
Πρόγραμμα εμβολιασμού σε ιδρύματα ή φορείς που δεν διαθέτουν υγειονομική υπηρεσία και κατ’ οίκον για τα άτομα που δεν μπορούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και επιθυμούν να εμβολιασθούν ξεκινά το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Το πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα στην Αττική και περιλαμβάνει δύο κινητές μονάδες, πλήρως εξοπλισμένες με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Αντίστοιχο πρόγραμμα εφαρμόζεται και στην περιφέρεια, με βάση τα εισερχόμενα αιτήματα.
Τα άτομα που ενδιαφέρονται για κατ’ οίκον εμβολιασμό, μπορούν να δηλώσουν στην τηλεφωνική γραμμή για τη Νέα Γρίπη 1135 τα στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) καθώς και το πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν τους επιτρέπει να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής τους.
Στο μεταξύ, στη χώρα μας, δυο ηλικιωμένες γυναίκες, ηλικίας 71 και 72 χρόνων που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και η υγεία τους ήταν ήδη επιβαρημένη από τη γρίπη, ανέβασαν τον αριθμό των νεκρών στους 36.
Από την ημέρα έναρξης του εμβολιασμού στη χώρα μας 16/11 έχουν συνολικά κάνει το εμβόλιο 260.602 άνθρωποι και η τηλεφωνική γραμμή 1135 έχει δεχτεί 324.251 κλήσεις.
Την πλάτη στο εμβόλιο γυρνούν οι Γερμανοί και αναζητούν πλέον αγοραστές για τα εκατομμύρια δόσεων που έχουν ως απόθεμα. Την ίδια στιγμή, στην Ουκρανία καταβάλλονται προσπάθειες να αυξηθούν τα εμβόλια.
Εστάλη από http://kostasanagnostopoulos.blogspot.com/2009/12/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: