Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Σε τροχιά αποσταθεροποίησης η Ελλάδα από τη λαθρομετανάστευση

Η καυτή "πατάτα" της λαθρομετανάστευσης (παράνομη ή μη νόμιμη λαθρομετανάστευση σύμφωνα με την ορολογία της πολιτικής ορθότητας) αναδεικνύεται σε πρώτης τάξεως απειλή για τη σταθερότητα και την εθνική/κοινωνική συνοχή της Ελλάδας καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εurostat για το 2008, ο αριθμός των αλλοδαπών στη χώρα αντιστοιχούν στο 8,1% του συνολικού πληθυσμού ενώ στη πραγματικότητα ανέρχεται σε διψήφιο ποσοστό (ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ πρέσβης Ιω. Κοραντής εκτιμά ότι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι περίπου 1,8 εκατομμύρια, 15%-18% του πληθυσμού, εκ των οποίων μόνο 600.000 έχουν συμμετάσχει στις διαδικασίες νομιμοποίησης).
Η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου λαθρομεταναστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ποσοστό 25% με την συνεχώς αυξανόμενη ροή να αποδεικνύει πρώτον, πόσο καταστροφική είναι η έλλειψη στοιχειώδους μεταναστευτικής πολιτικής και δεύτερον, πόσο λανθασμένη υπήρξε η νομιμοποίηση/ελληνοποίηση σημαντικού αριθμού λαθρομεταναστών τη δεκαετία του ΄90.


5 απλά μέτρα που αρνούνται να υιοθετήσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

1. Υιοθέτηση ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής και καθιέρωση ανώτατου ποσοστού λαθρομεταναστών επί του ελληνικού πληθυσμού που δύνανται να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. Παύση χρηματοδότησης από κρατικούς φορείς όλων των ΜΚΟ και επαγγελματιών "αντιρατσιστών" που αντιδρούν σε οποιαδήποτε απόπειρα εκπόνησης στοιχειώδους μεταναστευτικής πολιτικής.
2. Ενεργή εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για τον αποτελεσματικό έλεγχο των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων. Χωρίς τη συνεχή φυσική παρουσία των ΕΕΔ στα σύνορα με τα κατάλληλα σύγχρονα μέσα αναγνώρισης και επιτήρησης δεν είναι εφικτή η αναχαίτιση των λαθρομεταναστών.
3. Αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος, ιδιαίτερα με αποκατάσταση των αεροπορικών του μέσων. Η δραστηριοποίηση της FRONTEX δε πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό και υποβάθμιση των ελληνικών δυνατοτήτων ελέγχου των συνόρων.
4. Άσκηση πιέσεων προς τα ευρωπαϊκά όργανα για γενναία χρηματοδότηση όλων των ελληνικών δράσεων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
5. Αντιμετώπιση της "φήμης" που έχει αποκτήσει η Ελλάδα ως κράτος με διάτρητα σύνορα το οποίο δέχεται να νομιμοποιεί ανεξαιρέτως όλους τους λαθρομετανάστες που καταφθάνουν στη χώρα, με κατάλληλες δράσεις και επικοινωνιακές καμπάνιες στο εσωτερικό και τις χώρες προέλευσης. Σημειώνεται ότι οι σύγχρονοι δουλέμποροι διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση λαθρομεταναστών μόλις από τον περασμένο Ιούνιο! Η εξαγγελία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για αναθεώρηση του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας όχι μόνο θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα αλλά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών. Ως πότε η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίζει να καταστρατηγεί το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για την Μετανάστευση και το Άσυλο, το οποίο αντιτίθεται στις μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών;
(ANANEΩΣΗ: Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι κάποιοι φοβούνται το δημόσιο διάλογο για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και η μόνη τους επιχειρηματολογία βασίζεται στην επίθεση στο ήθος του συντάκτη. Για την ιστορία, η φωτογραφία που ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ αφορά σπουδαστή αφρικανικής χώρας που εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική σχολή της Ελλάδας. Γιατί αντιδρούν όμως ορισμένοι; Δε θα έπρεπε να τους χαροποιεί η πλήρης ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία;)

STRATEGY GEOPOLITICS

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ GREK ALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια: