Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Οι Αλβανοί λεηλατούν Ορθόδοξους ναούς στην περιοχή της Κορυτσάς



Αργυρόκαστρο- Ακόμη μία διάρρηξη εκκλησίας έγινε στην Αλβανία, αυτή τη φορά στην περιοχή της Κορυτσάς. Σύμφωνα με τις αρχές, χθες, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το ναό της Αγίας Άννας. Οι δράστες έσπασαν την πόρτα της εκκλησίας και αφαίρεσαν σημαντικά εκκλησιαστικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας και κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά το πίσω μέρος του ναού. Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο ιερέας, που προσήλθε στο ναό για να τελέσει τη λειτουργία. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιερέα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, «το 80% των ορθόδοξων ναών στην περιοχή της Κορυτσάς έχουν λεηλατηθεί, τουλάχιστον μία φορά». Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως «μέχρι σήμερα οι αρχές δεν κατάφεραν να συλλάβουν ούτε ένα δράστη». Εξάλλου, πρόσφατα, ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος πρότεινε την ίδρυση Εκκλησιαστικού Μουσείου, στο οποίο θα συγκεντρώνονταν όλα τα κειμήλια, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να γίνουν «λεία» των διαρρηκτών.
Τον περασμένο μήνα, σημειώθηκε ακόμη μία διάρρηξη στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Λεούσα της Πρεμετής, όπου άγνωστοι αφαίρεσαν όλες τις εικόνες που θεωρούνται μεγάλης θρησκευτικής και ιστορικής αξίας, καθώς και το ανεκτίμητης αξίας τέμπλο του ναού.

greekinsight

Δεν υπάρχουν σχόλια: