Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Υπόγεια παιχνίδια με την εθνική κόκκινη γραμμή...!

Από χθες οι πολίτες της ΠΓΔΜ, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, οι οποίοι διαθέτουν βιομετρικά διαβατήρια, θα μπορούν να ταξιδεύουν στις χώρες της ζώνης του Σένγκεν χωρίς θεώρηση εισόδου (βίζα).
Σχετικά με την είσοδο πολιτών της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα, η σφραγίδα θα τίθεται σε φύλλο χάρτου, το οποίο θα διατίθεται στα σύνορα, καθώς η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα διαβατήρια των πολιτών της ΠΓΔΜ, διότι σε αυτά αναγράφεται η συνταγματική ονομασία της χώρας.
Την ίδια ώρα στα εθνικά μας θέματα σημειώνονται ...εξελίξεις οι οποίες υπό το βάρος των προβλημάτων της οικονομίας μας, δεν καταλαμβάνουν την αρμόζουσα θέση στο ταμπλό της δημοσιότητας.
Έτσι λοιπόν λίγοι ασχολήθηκαν με την διπλωματική ήττα που υπεστήκαμε στις Βρυξέλλες στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών. Εκεί όπου οι Σουηδοί και οι Βρετανοί έδειξαν να ...παίζουν με τον κ. Δρούτσα και την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας και της ΠΓΔΜ .
Το παιχνίδι έμοιαζε να ήταν στημένο (ένθεν κακείθεν). Τελικό αποτέλεσμα η συζήτηση όσο αφορά την ΠΓΔΜ πήρε οριστική ημερομηνία για να συζητηθεί σε επίπεδο Συμβουλίου το πρώτο εξάμηνο του 2010, επί ισπανικής προεδρίας. Για να καταλάβετε ότι το παιχνίδι το ...έστησαν (ένθεν κακείθεν), να σημειώσω ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η απόφαση, οι Ισπανοί δεν θα το έφερναν για συζήτηση.
Την ίδια ώρα συνεχίζει να «μαγειρεύεται» το παιχνίδι για το οποίο σας έχω αναφέρει επανειλημμένα από το 2008 . Δηλαδή, υιοθέτηση της ονομασίας «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», με τις «διευκρινίσεις» όμως για το «erga omnes» να αφήνονται για αργότερα, και να παραπέμπουν στον ΟΗΕ για τη διευθέτηση του ονόματος της εθνότητας και της γλώσσας.
Εκεί, όπου εάν ενθυμείστε σας είχα αποκαλύψει το σχέδιο του Ντάνιελ Φρίντ , σύμφωνα με το οποίο μέσω του «Glossary» (Λεξιλογίου) του ΟΗΕ, θα συστήνεται το «Macedoniam» για εθνότητα και γλώσσα, χωρίς η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να το σταματήσει.
Επειδή λοιπόν τα διάφορα παιχνίδια που παίχθηκαν σε ατομικό πολιτικό επίπεδο , ένα μέρος των οποίων αποκαλύφθηκε προ ημερών από τον τύπο, συνεχίζονται με μυστική διπλωματία και με διαφορετικά πρόσωπα αυτή την φορά , καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί ότι σε καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν επιτρέπεται και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, να αποδεχθεί την ύπαρξη δήθεν «Μακεδονικού» έθνους, γλώσσας ή ταυτότητας.
Η οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να περιλαμβάνει στη συμπερίληψη του ονόματος της εθνότητας και της γλώσσας στο βασικό κομμάτι του πακέτου , όπως και της λεγόμενης εμπορικής επωνυμίας («trademark»).
Επίσης στο πακέτο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ρητή δεσμευτική σύσταση στην υιοθετησόμενη απόφαση του Σ.Α. -που θ' αντικαθιστά τις αποφάσεις 817 και 845 του Σ.Α.- προς όλα τα κράτη - μέλη του ΟΗΕ, να υιοθετήσουν την ονομασία αυτή στις διμερείς σχέσεις τους με τη ΠΓΔΜ.
ΑΥΤΗ είναι η κόκκινη γραμμή και αυτό, άλλωστε, ήταν και το πνεύμα του «Veto» του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι.
ΥΓ. Ας προσέχουμε λίγο εκεί στα σύνορα, γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι (οι γνωστοί) να δημιουργήσουν προβλήματα με προβοκάτσιες, από άτομα που θα θέλουν να μπουν με τα παλιά διαβατήρια, μ' εκείνα δηλαδή που δίπλα στον τόπο γέννησης φαίνεται η σλαβική ονομασία π.χ. της Φλώρινας και η ιθαγένεια είναι η «Μακεδονική»…
ΥΓ2. Ποιον ρόλο στην μυστική διπλωματία έχει αναλάβει η ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ Μαριλένα Κοππά, η οποία μάλιστα προορίζεται για υφυπουργός εξωτερικών κάπου εκεί στις αρχές του 2010 όταν, σύμφωνα με τον ....σχεδιασμό…., θα αναλάβει υπουργός εξωτερικών ο Δ. Δρούτσας ;
Εστάλη από http://politis-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: