Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Nα φύγει η Τουρκοκυπριακή σημαία απ΄τον Πενταδάχτυλο

ζήτησε Ελληνοκύπρια Ευρωβουλευτής.

  • Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο...συνήθης ύποπτος,υπ.Εξωτερικών της Σουηδίας Κ.Μπίλντ στην απάντησή του.
Έντονη απογοήτευση εκφράζει η Ελληνοκύπρια Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Αντιγόνη Παπαδοπούλου για την απάντηση που της έστειλε ο Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ, σε γραπτή της ερώτηση αναφορικά με την απομάκρυνση της τουρκικής σημαίας από τον Πενταδάκτυλο.
Η κ. Παπαδοπούλου έστειλε σήμερα νέα επιστολή προς τον κ. Μπιλντ, εκφράζοντας ''έντονη απογοήτευσή για το..γενικόλογο ύφος της απάντησης'', και σημειώνει ότι ο κ. Μπιλντ δεν απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα που είχε θέσει.

''Χρησιμοποιείτε ως άλλοθι τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του ηγέτη της τ/κ κοινότητας Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και, με πρόσχημα τη δήθεν συνεχιζόμενη υποστήριξη της Τουρκίας προς τις προσπάθειες εξεύρεσης μιας συνολικής λύσης, αποφεύγετε να τοποθετηθείτε σε καίρια ερωτήματα.

Ουσιαστικά, αφήνετε για μια ακόμη φορά στο απυρόβλητο την κατοχική Τουρκία και την απενοχοποιείτε πλήρως στο συγκεκριμένο θέμα, όπου και εξακολουθεί να καταστρέφει το τοπίο στον Πενταδάκτυλο με χημικά και κατασπατάληση ενέργειας για τη φωταγώγηση μιας τεραστίων διαστάσεων σημαίας, προκαλώντας συνεχώς τους Ελληνοκύπριους''
, αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου.
Επισημαίνει ότι η ερώτησή της αφορούσε τα μέτρα που προτίθεται να λάβει για αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος.
''Παρακαλώ, αποφύγετε γενικόλογες απαντήσεις, άσχετες με το περιεχόμενο της ερώτησης. Μην ξεχνάτε ότι οι κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου αποτελούν ευρωπαϊκό έδαφος'', καταλήγει η επιστολή της.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου της, η κ. Παπαδοπούλου ευελπιστεί ότι η Ισπανία, που θα διαδεχθεί τη Σουηδία στην προεδρία της ΕΕ, θα λάβει δραστικά μέτρα για άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων ζωτικής σημασίας που απασχολούν κράτη μέλη της ΕΕ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: