Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ADAM PERLMAN ΤΗΣ .....ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ.!!!! ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!!

Είναι για γέλεια. Μας δουλευουν μέρα μεσημέρι. Διαβάστε για τον Εβραίο της .....Αλ Κάϊντα!!!!!

AFP - εικόνα παρθηκε απότο IntelCenter της Αλ-Κάιντα νέο βίντεο που χαρακτηρίζει το αμερικανικό-πρακτορα που γεννήθηκε .......Adam Perlman !!!!

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ (AFP) -

Ένας Αμερικανός, μέλος της Αλ-Κάιντα, το Σάββατο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου αρνείται ότι η οργάνωση αυτή ήταν πίσω από μια πρόσφατη θανατηφόρα σειρά επιθέσεων στο Πακιστάν όπου έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες άμαχοι.

Ο Αδάμ Γκάνταν (εδώ κρύβουν το πραγματικό του ΕΒΡΑΪΚΟ επώνυμο το οποίον είναι Πέρλμαν) είπε σε ένα βίντεο με τίτλο «οι Μουτζαχεντίν δεν επιτίθενται σε μουσουλμάνους» και ετόνισε ότι η οργάνωση αυτή κατηγορείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Πακιστάν και κατηγόρησε ευθέως τα ΜΜΕ για τη προσπάθεια να εμπλέξουν την Αλ-Κάιντα στις επιθέσεις.

"Οι Μουτζαχεντίν καταδίκασαν, και συνεχίζουν να καταδικάζουν όλες τις επιθέσεις που σκοτώνουν και τραυματίζουν αδιακρίτως αθώους μουσουλμάνους», είπε σύμφωνα με ένα αντίγραφο του παρατηρητηρίου «IntelCenter» που έχει βάση τις ΗΠΑ. (Σημ. Μετ. Ο Θεός και η ψυχή τους ποιοι βόσκουν στο «IntelCenter»)

Το Πακιστάν έχει πληγεί από κύμα των θανάσιμων επιθέσεων κατηγορώντας τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, ενώ ταυτόχρονα ο στρατός έχει εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση εναντίον των Ταλιμπάν μέσα στα οχυρά τους κοντά στα Αφγανικα σύνορα.

Τον Οκτώβρη και στις αρχές του Νοέμβρη (το Πακιστάν) είδε ένα έντονο κύμα απεργιών, καθώς και μια τεράστια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στις 28 Οκτωβρίου, σε μια αγορά στην πόλη του Πεσαβάρ στην οποία σκοτώθηκαν 125 άτομα, στη χειρότερη επίθεση στο Πακιστάν σε δύο χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν δύο βόμβες κατέστρεψαν μια αγορά στη Lahore, καταπίνοντας καταστήματα στις φλόγες και θάβοντας θύματα κάτω από τα ερείπια.

Στο βίντεο, ο Περλμαν/Γκάνταν αναφέρεται σε «μη- ισλαμικές βομβιστικές επιθέσεις που έχουν ως στόχο τους Μουσουλμάνους σε αγορές, τζαμιά, σχολεία, καταστήματα και δρόμους».

«Οι Μουτζαχεντίν, δηλώνουν ότι είναι αθώοι από αυτές τις επιθέσεις, και κατηγορούν ευθέως ότι είναι μια κυνική, και λαθραία διεθνής εκστρατεία από τις κοσμικές πολιτικές δυνάμεις», (του Πακιστάν) δήλωσε ο εβραίος Περλμαν/Γκάνταν.

Ο Γεννημένος το 1978, Περλμαν, στη Νότια Καλιφόρνια έχει εμφανιστεί σε αρκετές βιντεοκασέτες για λογαριασμό της Αλ-Κάιντα από το 2004.

Μια άγρια εξέγερση ισλαμιστών έχει σκοτώσει πάνω από 2.670 άτομα σε επιθέσεις στο Πακιστάν καταλογίζοντας ευθύνες για τους Ταλιμπάν τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Εδω και το "βιογραφικο" του Αδάμ Πέρλμαν.
http://www.google.com/search?q=Adam+Gadahn+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
και απ το FBI
http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/gadahn_a.htm

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: