Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Η Κύπρος βάση της MI6 κατά της Συρίας - Με πλοία κατασκοπεύουν οι Γερμανοί!


H Kύπρος και για την ακρίβεια η βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, έχει μεταβληθεί σε μια μεγάλη βάση υποσττήριξης των ισλαμιστών ανταρτών και των Αράβων μισθοφόρων που μάχονται το καθεστώς το Μπσάρ αλ Άσαντ, αναφέρει σε σημερινό δημοσιεύμά της η βρετανική εφημερίδα Sunday Times και η γερμναική Bild am Sonntag, ενώ στο ίδο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι πέραν του ρόλου των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (βασικά της ΜΙ6), και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εμπλακεί στον πόλεμο υπέρ των ισλαμιστών μισθοφόρων.
Σημειώνεται ότι το defencenet.gr ήταν το πρώτο και ίσως το μόνο μέχρι στιγμής ελληνικό ΜΜΕ που έχει αποκαλύψει τον σκοετεινό ρόλο που έχουν παίξει οι δυτικές υπηρεσίες και συγκεκριμένες μονάδες των ειδικών δυνάμεων της Δύσης στην σύγκρουση της Συρίας. Τώρα οι Sunday Times επιβεβαιώνουν και παραθέτουν σειρά λεπτομερειών για επιχειρήσεις στις οποίες εμπλέκονται και οι Γερμανοί! Και καταδεικνύεται ο ρόλος της βρετανικής βάσης στη Συρία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι βρετανικές υπηρεσίες στηρίζουν τους Σύρους αντικαθεστωτικούς με τη διαβίβαση μέσω Τουρκίας πληροφοριών για τις κινήσεις του συριακού Στρατού που συγκεντρώνουν από τις βάσεις στην Κύπρο, όπως γράφουν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά τους οι Sunday Times. Ανάλογη στήριξη προσφέρει η Γερμανία με τη δράση κατασκόπων στα ανοιχτά των συριακών ακτών, σύμφωνα με την Bild am Sonntag.

«Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του συριακού Στρατού για τα όσα συμβαίνουν στη Συρία από την Κύπρο» δηλώνει αξιωματούχος της συριακής αντιπολίτευσης στους Sunday Times, και προσθέτει: «Οι Βρετανοί δίνουν τις πληροφορίες στους Τούρκους και τους Αμερικανούς, και εμείς τις παίρνουμε από τους Τούρκους».

Ο ίδιος αξιωματούχος αναφέρει ότι οι βρετανικές αρχές «γνωρίζουν και εγκρίνουν 100%» την διαβίβαση στους Σύρους αντικαθεστωτικούς μέσω Τουρκίας των πληροφοριών που συλλέγονται από τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο».

Οι πληροφορίες αφορούν κυρίως τις κινήσεις του τακτικού στρατού προς το Χαλέπι -δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία καθώς βρίσκεται κοντά στα τουρκικά σύνορα- η οποία έχει καταστεί εδώ και ένα μήνα το επίκεντρο των συγκρούσεων.

Εκ μέρους των αρχών των βρετανικών αρχών στην Κύπρου δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση σχετικά με το δημοσίευμα.

Ο αξιωματούχος της συριακής αντιπολίτευσης που μιλά στους Sunday Times επισημαίνει πως η παροχή των πληροφοριών έχει βοηθήσει τους εξεγερμένους να εξαπολύσουν πολλές επιτυχημένες επιθέσεις κατά των δυνάμεων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

«Χτυπήσαμε τα κυβερνητικά στρατεύματα στο Ιντλίμπ και το Σαρακίμπ βορειοδυτικά του Χαλεπίου με επιτυχία καθώς γνωρίζαμε εκ των προτέρων από βρετανική υποκλοπή την κίνησή τους και τους στησαμε ενέδρα» αναφέρει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag αναφέρει σε άρθρο της ότι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) επιβαίνουν σε κατασκοπευτικά πλοία που βρίσκονται στα ανοιχτά της Συρίας και διαθέτουν συστήματα ESM και υποκλοπών φωνής και δεδομένων, που τους επιτρέπει να γνωρίζουν τις μετακινήσεις του συριακού Στρατού από απόσταση μέχρι και 600 χιλιομέτρων, έτσι ώστε να βρίσκονται εκτός της ακτίνας δράσης των αντιπλοϊκών πυραύλων Yakhont..

Συλλέγουν πληροφορίες για τις κινήσεις του στρατού και τις διαβιβάζουν σε Αμερικανούς και Βρετανούς αξιωματικούς και κατόπιν ενημερώνουν τους Toύρκους.

Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα είπε ότι «καμία δυτική υπηρεσία πληροφοριών δεν έχει τόσο καλές πηγές στη Συρία» όσο η γερμανική BND.

Οι Γερμανοί πράκτορες δρουν επίσης και από τη βάση του ΝΑΤΟ στα Άδανα της Τουρκίας. «Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας για την ανατροπή του καθεστώτος του Άσαντ» φπροτρέχει Γερμανός στέλεχος της ΒND στη Bild.
Γίνεται αύκολα αντιληπτό ότι τυχόν επκράτηση των ισλαμιστών αντικαθεστωτικών θα ευνολήσει πρώτα και κύρια την Τουρκια, ενώ ο τρόπος που δουλεύουν οι δυτικές μυστικές υηρεσίες στην Συρία θα πρέπει να αποτελεί αντικείμενο εξέτασης από την ελληνική πλευρά ή τουλάχισοτν από όσους στις ελληνικές υπηρεσίες και Ένοπλες Δυνάμεις σκέφτονται ελληνικα. Η δράση της BND με πλοιάρια που παρέχουν ηλεκτρονική υποστήριξη (ESM) στους αντάρτες είναι ένα νέο πολύ σημαντικό στοιχείο.
Φαντασθείτε τέτοια πλοιάρια στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο να σαρώνουν όλες τις ελληνικές τηλεπικοινωνίες εν μέσω του πρωτοφανούς power game που εκτυλίσσεται πίσω από την ελληνική οικονομική κρίση. Εμείς γιατί νομίζουμε ότι είναι ήδη εδώ;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: