Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

«Η Frontex κάνει κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας»


Ευτυχώς που υπάρχει και η Εκκλησία σε αυτή τη χώρα και ακούμε και καμμιά αλήθεια χωρίς υπεκφυγές.
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος στον ALPHA98.9.  Μίλησε για το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την επιχείρηση συλλογής των λαθρομεταναστών στις παλιές σχολές αστυνομικών στον Έβρο.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος έκανε την εξής λογική ερώτηση, που βρίσκουν τα λεφτά οι μετανάστες για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα; Οι λαθρέμποροι ζητούν 4-5000 ευρώ!!!! Αν είχαν τα λεφτά αυτά στη χώρα τους θα ήταν πάμπλουτοι!!! Ποιο είναι το σχέδιο αδέλφια; Ποιοι κρύβονται πίσω από;

"Εμείς γνωρίζαμε το πρόβλημα, και μας έλεγαν ρατσιστές , ξενοφοβικούς, και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους ξένους. Τώρα που το πρόβλημα έχει ξεφύγει, δεν κάνουν τίποτα για νατι λύσουν.

 Απόδειξη για αυτό προ ολίγου έφυγαν 10 λεωφορεία γεμάτα καταγεγραμμένους από την Frontex αλλοδαπούς, που σημαίνει ότι όπου τους πιάσουν στην Ευρώπη έχουν χρεωθεί σε εμάς και θα μας τους στείλουν πίσω. Κατά το απογευματάκι, θα τους δείτε στην πλατεία Κολωνακίου όταν θα πάτε για καφεδάκι.

Η Frontex είναι κάτι αστυνομικοί από ευρωπαικές χώρες που μένουν στα ακριβότερα ξενοδοχεία της περιοχής, πληρώνονται 2500-3000 ευρώ το μήνα, και αποστολή τους σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ είναι να καταγράφουν όσους εισέρχονται λαθραία στη χώρα. Έτσι ταυτοποιούνται ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως χώρα υποδοχής την Ελλάδα και "χρεώνονται" εδώ. Δηλ. απαλάσσεται η Ευρώπη από αυτούς."

"Σκίζουν τα χαρτιά τους και δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι, όσο για την Frontex κάνει απλώς κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας, είρθε εδώ για να επιβεβαιώσει ότι οι άνθρωποι αυτοί καταγράφονται."

Το ερώτημα του Σεβασμιώτατου για τα χρήματα που χρειάζεται ο κάθε λαθραίος για να έρθει στην Ελλάδα είναι εύλογο. Ένας Πακιστανός με 4000 ευρω στο Πακιστάν θα είχε ...πολυκατάστημα, συνεπώς δεν έχει λόγο να έρθει σε μία καταρρέουσα χώρα εκτός αν η χρηματοδότηση γίνεται με κάποιο σκοπό, από κάποιο Παγκόσμιο κύκλωμα που προσπαθεί να επιτύχει μεσοπρόθεσμους γεωπολιτικούς στόχους, στους οποίους προφανώς εμείς δεν θα έχουμε καλό τελος. Ας ξυπνήσουμε πριν είναι ΑΡΓΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: