Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Υπάρξεις που καταρρίπτουν τους ανθρώπινους νόμους


Η μαγική ερώτηση όταν εμπλέκεσαι στην ρουτίνα υπερβολικά
και τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα είναι:
Τι είναι αυτό που κάνει τη θαλασσολιμόζα να μεταναστεύει
καλύπτοντας απόσταση 13.000 χιλιομέτρων χωρίς στάση
από την Αλάσκα στην Ν.Ζηλανδία, κόντρα σε θυελλώδεις ανέμους;
Το αρκτικογλάρονο διανύει κοντά στα 2,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Όσο δηλαδή ένα διαστημόπλοιο που κάνει τη διαδρομή Γη Σελήνη- Γη τρεις φορές.
Ο αιθαλόμυχος, πετά περισσότερα από 74.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Τα αποδημητικά πουλιά εντυπωσιάζουν με τα ρεκόρ τους, ενώ και οι κροκόδειλοι δεν πάνε πίσω. Οι κροκόδειλοι που κατοικούν σε όλα τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, τα οποία απέχουν μεταξύ τους αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, καλύπτουν αυτές τις αποστάσεις χρησιμοποιώντας τα ωκεάνια ρεύματα.
Μία ερώτηση  που προκύπτει σχετικά με τα πολυήμερα αυτά ταξίδια των πουλιών είναι η τροφή που χρειάζονται. Τα πουλιά πετούν χωρίς στάση για πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Ύστερα από συστηματική παρατήρηση μάθαμε πως η θαλασσολιμόζα μεγεθύνει το συκώτι και τα εντόσθια της καθώς τρώει για να αναπτύξει τους μυς του θώρακα και να μετατρέψει την τροφή της σε λίπος.
Έτσι, όταν είναι έτοιμη να πετάξει, το 55% του σώματός της αποτελείται από λίπος. Στη διάρκεια του ταξιδιού, «τρώει» τα όργανά της, τα οποία μικραίνουν κατά το ένα τέταρτο. Για να ταξιδέψουν πιο γρήγορα, εκμεταλλεύονται με εκπληκτική ακρίβεια τον καιρό, τις καταιγίδες και τους ανέμους. Ανά πάσα στιγμή, γνωρίζουν πού βρίσκονται, σα να διαθέτουν μια άλλη αίσθηση, άγνωστη με μια πρώτη ματιά. Αλλά δεν είναι έτσι, την ίδια αίσθηση έχει και ο άνθρωπος, μόνο που έχει πάψει να ζει σύμφωνα με τους νόμους της φύσης -άρα έχει αποκοπεί απ αυτήν-  αλλά με τους αφύσικα τεχνητούς νόμους των πόλεων του.
Εντυπωσιακές είναι και οι αποστάσεις που καλύπτει συγκεκριμένο είδος κροκοδείλου στον Ειρηνικό και τον Ινδικό Ωκεανό, που ζει σε ποταμούς και τις εκβολές τους. Η παρουσία του καλύπτει 15.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στον Νοτιοανατολικό Ειρηνικό, τα νησιά Φίτζι, την Ανατολική Ινδία, τη Νότια Κίνα και τη Βόρεια Αυστραλία. Έχουν καταγραφεί οι διαδρομές τους με δορυφόρους και υποθαλάσσια μηχανήματα που ηχογραφούν τις κινήσεις τους.
Ένας κροκόδειλος μήκους 4,02 μέτρων ταξίδεψε 620 χιλιόμετρα σε 23 μέρες εκμεταλλευόμενος ένα σύστημα ρευμάτων. «Αυτοί οι κροκόδειλοι δεν είναι δεινοί κολυμβητές αλλά μπορούν να επιβιώσουν για πολύ καιρό χωρίς τροφή και νερό όταν βρίσκονται στη θάλασσα και ταξιδεύουν πάνω στα ρεύματα. Έτσι εξηγούνται και οι μετακινήσεις τους σε μεγάλες αποστάσεις κατά τη διάρκεια της εξελικτικής τους πορείας», λέει ο καθηγητής Χάμις Κάμπελ  …και οι κροκόδειλοι διαθέτουν την ίδια ακριβώς αίσθηση και σε συντονισμό με την φύση πετυχαίνουν αποτελέσματα που ξαφνιάζουν τον λογικό και παγ(ι)ωμένο άνθρωπο.
Οι φάλαινες. Το ρεκόρ μετανάστευσης στα θηλαστικά ανήκει στις γκρίζες φάλαινες. Κάθε χρόνο διασχίζουν 22.000 χιλιόμετρα από τη χερσόνησο της Μπάχα Καλιφόρνια στο Μεξικό μέχρι την Αρκτική. Στην ξηρά, το αντίστοιχο ρεκόρ κατέχει ο τάρανδος, που καλύπτει 39.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Οι θαλάσσιες χελώνες ταξιδεύουν ως και 27.000 χιλιόμετρα για να βρουν τροφή, ενώ οι πεταλούδες μονάρχης πετούν από τις ΗΠΑ στο Μεξικό επί τέσσερις μήνες.
Τι διαθέτουν, ποιά αίσθηση είναι αυτή που τα κάνει να κατορθώνουν, τόσο ακατόρθωτα για τον ανθρώπινο νου αποτελέσματα;
Η ΘΕΛΗΣΗ ή αλλιώς η ΠΡΟΘΕΣΗ και η σύνδεση με την μητέρα φύση.
Αυτό που ο άνθρωπος έχει αντικαταστήσει με την πίστη και την σύνδεση με το τσιμέντο των πόλεων.
Η κατάσταση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με εύλογα και αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι. Μιλώ για Έμψυχους ανθρώπους και όχι για Οργανικές Πύλες, γιατί αυτές ξέρουμε πολύ καλά τι είναι, άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν.
Ας τις αφήσουμε στον κόσμο της παράνοιας που ζουν και ας ασχοληθούμε με τους Έμψυχους Ανθρώπους. Σε αυτούς άλλωστε εναπόκειται το καθήκον να ελευθερωθούν από τα δεσμά του δημιουργού, να ενωθούν ξανά με την πηγή απ όπου τους απέκοψαν και γι αυτό χρειάζεται Θ Ε Λ Η Σ Η + Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α, τίποτε άλλο.
Κάνε τις Δυσκολίες Τροχοπέδη ή Εφαλτήριο Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στο να επιλύσεις ένα πρόβλημα που σε βασανίζει και που θέλεις να το ξεπεράσεις, χρειάζεται αρχικά να έχεις την ικανότητα -Ενέργεια- να Διακρίνεις την λύση, αλλά το σημαντικότερο είναι, να απομονώσεις το εγώ που συνήθως δημιουργεί το πρόβλημα. Δηλ. χρειάζεται Διάκριση και Αποστασιοποίηση κι αυτό δεν είναι απλώς θέμα μόρφωσης, ενημέρωσης, ή συμβουλών, αλλά θέμα Πρόθεσης, Αισθήματος και Ενέργειας, που να εξασφαλίσουν την συνειδητοποίηση της λύσης.
Δηλαδή η επίλυση μιας δυσκολίας απαιτεί την άνοδό σε ένα υψηλότερο Ενεργειακό επίπεδο Συνειδητότητας και ενεργοποίησης της Θέλησης ή Πρόθεσης. Απαιτεί ταυτόχρονα, την βελτίωση ως άνθρωπος και την απομάκρυνση από το Εγώ.
μεταναστες (10)  μεταναστες (11)
μεταναστες (1)  μεταναστες (2)
μεταναστες (3)  μεταναστες (12)
μεταναστες (4)  μεταναστες (5)
μεταναστες (8)  μεταναστες (9)
μεταναστες (6)  krokodeilos280111
Διάβασε ακόμη για αύξηση της κατανόησης
Βλέπεις με τον Εγκέφαλο  Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται και επικοινωνούν με έννοιες και όρους που έχουν αποδειχθεί ψευδείς, από την εποχή της ύπαρξης τους, όποια κι αν είναι αυτή.  Οι άνθρωποι σκέφτονται και θεωρούν το χρόνο και το χώρο σαν κάτι ξεχωριστό και ανεξάρτητο. Πιστεύουν πως ζούμε σε τρεις διαστάσεις, παρ όλο που η επιστήμη έχει αποδείξει πως ο χρόνος είναι η τέταρτη διάσταση. Εξακολουθούν να πιστεύουν πως η ύλη είναι κάτι το διαρκές, όταν οι επιστήμονες γνωρίζουν πως η ύλη δεν είναι παρά μία άλλη εκδήλωση ενέργειας, και όχι μόνο οι επιστήμονες αλλά και οι φιλόσοφοι όλων των εποχών αυτό λένε. Η ύλη είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Οι Σκέψεις Είναι Δημιουργία   Κάποια στιγμή όμως ανακαλύψαμε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Ανακαλύψαμε πως κάποιοι άλλοι άνθρωποι, δεν βασανίζονται και απολαμβάνουν την ζωή, και μια ζωή αφθονίας, ευημερίας και ευτυχίας. Τι διαφορετικό κάνουν από εμάς; Τι έχουν; Τίποτε. Απλώς αποφάσισαν κάποια στιγμή να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να γίνουν…
Η σωκρατική θεώρηση για τον άνθρωπο  Η προσπάθεια του Σωκράτη να προσεγγίσει την εσώτερη ύπαρξη του ανθρώπου και να γνωρίσει τον αληθινό εαυτό, καθώς και η αποκλειστική ενασχόλησή του με τα ανθρώπινα μαρτυρούν για τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του στοχασμού του, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σωκρατικός ανθρωποκεντρισμός δεν καταλήγει σε άκρο υποκειμενισμό.
Ναρκωτικά vs Πνευματικότητα  Τα εθισμένα στα ναρκωτικά άτομα, είναι χαμένα γι’ αυτή τη ζωή. Όταν η επήρεια του ναρκωτικού εξασθενίζει, η ζωή φαίνεται σκληρή, εγκληματική και δύσκολη. Δραπετεύουν πίσω στον ονειρικό τους κόσμο, όπου εκπληρώνουν κάθε επιθυμία χωρίς μόχθο ή ευθύνη. Τέτοια άτομα χάνουν όλη την πνευματική τους ανάπτυξη και είναι εντελώς άχρηστα για τη κοινωνία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: