Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Στον ΣΥΡΙΖΑ ζουν "στη χώρα του Marlboro" και παρά το γεγονός ότι είναι αξιωματική αντιπολίτευση, ζητούν από την κυβέρνηση να αποδεχθεί την παρανομία και να μην επιβάλλει την τάξη σε ότι αφορά την σύλληψη των λαθρομεταναστών, γιατί θίγονται κάποιες ... "ξένες οργανώσεις"! Λες και βρίσκονται στην υπηρεσία του Τζόρτζ Σόρος δώδεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωσή τους καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας», ενώ επικαλούνται τοποθετήσεις διεθνών οργανώσεων που ζητούν να σταματήσει η εν λόγω επιχείρηση τονίζοντας ότι παραβιάζονται από την κυβέρνηση οι διεθνείς συμβάσεις.

Σύμφωνα τη δήλωση των βουλευτών, «χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσαχθεί στο σωρό, εκατοντάδες στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες και σε ακατάλληλους χώρους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλοί από τους προσαχθέντες έχουν υποστεί ξυλοδαρμό και την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους κρατούμενους που, βάσει συμβάσεων, δικαιούνται διεθνή προστασία».  

Όλα αυτά για τους λάθρο, που έχουν κατακλύσει την χώρα και πολλοί από αυτούς δολοφονούν, βιάζουν, ληστεύουν, κλέβουν κλπ


Διεθνείς και εγχώριες οργανώσεις με αδιαμφισβήτητο κύρος, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «έχουν ζητήσει τη διακοπή της επιχείρησης, ασκώντας δριμεία κριτική στη "θεωρητική" της βάση, την απαράδεκτη ταύτιση "παράτυπης μετανάστευσης" και εγκληματικότητας, που απηχεί την απεχθή λογική της συλλογικής ενοχοποίησης» και προσθέτουν ότι η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει τη μεταφορά σε αστυνομικά τμήματα μεταναστών που διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα, και σημειώνουν ότι "οι συνεχιζόμενες σκούπες με στόχο τους μετανάστες, βασισμένες μόνο και μόνο στην εμφάνισή τους, παραβιάζουν τις διεθνείς συμβάσεις", επισημαίνει το Human Rights Watch, ενώ το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες τονίζει ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία εμποδίζει στην ουσία την πρόσβαση στο άσυλο».

Στις χώρες τους όμως μόλις συλλάβουν κανένα φουκαρά χωρίς έγγραφα το στέλνουν ή φυλακή ή πίσω στην πατρίδα του.

Την ίδια στιγμή, τονίζεται στην ανακοίνωση, αστυνομικοί και κάτοικοι των περιοχών όπου μεταφέρθηκαν - αιφνιδιαστικά, εν μέσω καύσωνα (σ.σ.: μήπως να περιμέναμε να δροσίσει για να επιβληθεί ο νόμος;) και χωρίς σχεδιασμό - πολλοί από τους συλληφθέντες, δηλώνουν εξοργισμένοι(σ.σ.: τσ, τσ, τσ! Τι μας λένε; Ε, ας έμεναν στο τόπο τους). Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Θράκη, εκτός από την έλλειψη κατάλληλων χώρων, τα προγράμματα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης έχουν διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν, ενώ η μετατροπή αστυνομικών σχολών σε φυλακές έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις ενώσεις αστυνομικών.

Το μείζον για την κυβέρνηση, ωστόσο, είναι η αποθήκευση ανθρώπων και η εξεύρεση στρατοπέδων για τη φυλάκισή τους, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν στη δήλωσή τους.

«Η ποινικοποίηση της φτώχειας, ο πόλεμος κατά των ξένων φτωχών και ο ρατσισμός δεν αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των όλο και φτωχότερων ελλήνων. Αν κάτι εγγυώνται, αντίθετα, είναι την περαιτέρω κοινωνική αποσύνθεση, την επιβράβευση της ρατσιστικής βίας, κρατικής και παρακρατικής, και βέβαια το διασυρμό της χώρας μας διεθνώς».

Αυτά και άλλες βλακείες αναφέρονται στην ανακοίνωση. Εμείς θα το ξαναπούμε: Ποιο ποσοστό από το 27% που τους ψήφισε συμμερίζεται τέτοιες ανοησίες; Ούτε ένας στους πέντε και αν τολμούν ας κάνουν και εσωτερική ψηφοφορία.

Τη δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές:Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής Α΄ ΑθήναςΒασιλική Κατριβάνου, βουλευτής Β΄ ΑθήναςΘοδωρήs Δρίτσα, βουλευτής Α΄ ΠειραιάΚώστας Ζαχαριά, βουλευτής ΑρκαδίαςΜαρία Κανελοπούλου, βουλευτής ΑχαϊαςΤάσος Κουράκη, βουλευτής Α΄ ΘεσσαλονίκηςΗρώ Διώτη, βουλευτής ΛάρισαςΧουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής ΞάνθηςΑϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής Ροδόπης (σ.σ.: σιγά μην έλειπαν οι τουρκόφρονοι από τέτοια ανακοίνωση)...


www.promitheasblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: