Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

" Μυστικά και κωδικοί δαπανών των ενόπλων δυνάμεων εις γνώσιν της τρόϊκας "

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας για ευαίσθητα δεδομένα δαπανών των ενόπλων δυνάμεων τα οποία γνωρίζει η τρόϊκα, δήλωσε τα εξής :

«Από την περασμένη Δευτέρα (6 Αυγούστου 2012), σε τρεις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις μου, εκ των οποίων η μία στη κρατική ραδιοφωνία, έχω καταγγείλει την πληροφορία ότι η Τρόικα γνωρίζει μυστικά και κωδικούς που αφορούν τις δαπάνες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι πηγές μου δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερα ότι η Τρόικα ζητά περικοπές 1 δισ. ευρώ από το Υπουργείο, την ώρα που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τους ανακοίνωσε μειώσεις 560 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απάντηση της Τρόικας εξέπληξε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, καθώς έβαζε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κονδύλια από κωδικούς που μόνο με εκ των έσω πληροφόρηση θα μπορούσε να γνωρίζει.

Στις συνεντεύξεις μου, μάλιστα, διατύπωνα την άποψη ότι η πληροφόρηση της Τρόικας θα έπρεπε να είχε γίνει σε προγενέστερους χρόνους (από πολιτικούς που υπηρέτησαν τυφλά την πολιτική των Μνημονίων).

Δυστυχώς οι καταγγελίες μου δεν βρήκαν απάντηση.

Τώρα, όμως, που επαναλαμβάνονται και από άλλες πηγές, ζητώ από τον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να πράξει το αυτονόητο:

Κατ' αρχήν να πάρει δημόσια θέση για το θέμα και εάν πράγματι υπάρχει έστω και ψήγμα αληθείας, να παραπέμψει την υπόθεση για διερεύνηση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πρέπει να αποκαλυφθούν οι Εφιάλτες».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


www.promitheasblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: