Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ... ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ... ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!


ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ;

Ο Χολαργιώτης Αντώνης Μιχαλόπουλος αναγκάσθηκε να αναιρέσει προηγούμενο σχόλιό του που δημοσιεύθηκε στο “vima.gr” και στο οποίο χαρακτήριζε «κυβέρνηση προδοτών» την κυβέρνηση Σαμαρά, όπως επίσης χαρακτήριζε «προδότη» και τον Κουβέλη που συμμετέχει σε αυτή, προδίδοντας τα όσα προεκλογικά έλεγε! Δέχθηκε τηλεφώνημα από την Εισαγγελία, από την οποία του είπαν ότι θα του ασκηθεί ποινική διά του τύπου δίωξη για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που διατύπωνε!!!
 
Απίστευτο; Όχι, δεν είναι. Στην «δημοκρατία» που ζούμε, περιμένετε σε λίγο να σέρνουν σιδηροδέσμιους τους πολίτες για οτιδήποτε αναρτούν στο διαδίκτυο και κρίνεται ως δυσφημιστικό ή συκοφαντικό για την κυβέρνηση ή μέλη αυτής.
Ο Αντώνης Μιχαλόπουλος, διερωτάται: «Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλουν. Να μας φιμώσουν όλους και να μην μπορούμε να σχολιάζουμε τίποτα από όσα κάνουν ;
Προδοσία και πολιτική αλητεία δεν είναι το ότι άλλα έλεγαν να κάνουν ακόμα και μια μέρα πριν τις εκλογές και τελικά άλλα κάνουν ; Προδίδει κάποιος αυτά που έλεγε, κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα ή άλλα.
Αυτό πείραξε την Εισαγγελία Αθηνών (αν δεν είναι φάρσα τελικά) και προσπαθεί να κάνει δίωξη περί δυσφήμισης διά του τύπου ; 
Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα ; 
Ούτε είμαι ούτε υπήρξα ούτε πρόκειται να υπάρξω εγκληματική μορφή που θέτει σε κίνδυνο την πολιτική σκηνή της χώρας ! 
Για όνομα του Θεού δηλαδή ! 
Μορφωμένος άνθρωπος, οικογενειάρχης ,χωρίς ποινικό μητρώο που σε ένα σχόλιο στο "ΒΗΜΑ" "
tovima.gr".  Η εποχή "βρωμάει μπαρούτι"» .

Ιδού τα δύο σχόλια του Αντώνη Μιχαλόπουλου στο vima.gr, το αρχικό και το αναθεωρηθέν!

Κουνέλι στο φούρνο με πατάτες | 22/08/2012 18:04
Γειά σου μπάρμπα Κουνέλη με τα ωραία σου ! Θυμάσαι μπάρμπα Κουνέλη που επέλεξες να συμμετέχεις στην κυβέρνηση των προδοτών; Προδότης είσαι και εσύ παππού ! Για πες μας τους πραγματικούς λόγους που σε οδήγησαν στη συμμετοχή ; Η αγάπη προς τη χώρα και τους έλληνες ιθαγενείς γκάγκαρους όπως θεωρείτε εσείς τα αστέρια της πολιτικής ; Παρεμπιπτόντως σήμερα έφαγα κουνέλι και σε θυμήθηκα !
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΨΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

Επανατοποθέτηση σε σχόλιο μου:
«Με νέο μου σχόλιο επιθυμώ να αποσύρω από το προηγούμενο σχόλιο "Κουνέλι στο φούρνο με πατάτες | 22/08/2012 18:04" μου τις λέξεις "Προδότες" και "Αλήτες" για την κυβέρνηση διότι κάτω από την πίεση των γεγονότων έγραψα τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς για τους οποίους ασφαλώς μετανιώνω και αναιρώ. Ως εκ τούτου παρακαλώ για την ανάρτηση του σχολίου αυτού».
 
Ιδού και τα επίμαχα σχόλια όπως αναρτήθηκαν στο vima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: