Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΑ: Αφγανός γρονθοκόπησε 52 χρονο Έλληνα, αναίτια ενώ έπινε τον καφέ του


Απίστευτο συμβάν σε κεντρική καφετέρια της Πάτρας το περασμένο Σάββατο (στην Πλατεία Γεωργίου). Ο 52χρονος Πατρινός Βασίλης Ζάγκλας έπινε τον καφέ του με παρέα και όπως σηκώθηκε δέχθηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των υπολοίπων θαμώνων. Δράστης ένας Αφγανός ο οποίος ακινητοποιήθηκε από περιοίκους και παρεδόθη στην αστυνομία. Ο κ. Ζάγκλας... πλήρωσε 100 ευρώ για να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του Αφγανού, αλλά στο Δικαστήριο φάνηκε ξεκάθαρα τι ακριβώς συνέβαινε! Ο Αφγανός φαίνεται πως το «έπαιζε τρελός» και προκαλούσε έτσι ώστε να τον...
επιστρέψουν στην Ιταλία όπου αρχικά είχε συλληφθεί (έτσι πίστευε). Γι αυτό και χτύπησε με γροθιά τον Πατρινό προκειμένου να προκαλέσει... τη σύλληψή του. Τι θα συνέβαινε όμως αν τον χτυπούσε και ο Πατρινός; Πιθανόν να τιμωρείτο... με ποινή φυλάκισης. «Καταδικάζω την άρνηση κάποιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών μέσων να εμφανίσουν Ελληνες που έχουν δεχθεί επιθέσεις από αλλοδαπούς, ενώ αντιθέτως δείχνουν αλλοδαπούς και εκπροσώπους αυτών - πρόεδροι κάποιων σκοτεινών συλλόγων. Δείχνοντας έτσι το ρατσιστικό πρόσωπο τους απέναντι στους έλληνες (που πάνε τα ιδεώδη περί προστασίας των ελλήνων και Δημοκρατίας;)», μας είπε το θύμα αγανακτισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: