Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Δεν ντρέπεστε κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ;

Βάλατε τον αρχιπακιστανό Τζαβέντ Ασλάμ μέσα στη Βουλή των Ελλήνων;
Τέλος πάντων ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;
Δεν σέβεστε τίποτα, δεν έχετε ιερό και όσιο;
Μετά το καραγκιοζιλίκι ,"αντιρατσιστικό (λέει) συλλαλητήριο" κουβαλήσατε μέσα στη  Βουλή το πρόεδρο των Πακιστανών λαθρομεταναστών για επίδοση...ψηφίσματος των λαθρομεταναστών -που θα έπρεπε να είχαν περικυκλωθεί από δυνάμεις της αστυνομίας κατά τη διαδήλωση, να είχαν συλληφθεί και απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες- και διαμαρτύρεστε για την επίθεση από τo Βουλευτή της Χρυσής Αυγής;
 Όλα αυτά , για πιο λόγο; Για να αδράξετε τους παράνομους ψήφους των Πακιστανών ή γιατί είστε άνθρωποι του...πνεύματος και τόσο υψηλού επιπέδου, που νομίζετε ότι ...εκεί ψηλά, δεν σας βλέπουν οι υπόλοιποι 'Ελληνες και δεν καταλαβαίνουν που το πάτε!

 Κάνετε χαρές, θα πάρετε στις επόμενες εκλογές -ίσως- κάποιες ψήφους από τους λάθρο, αλλά θα χάσετε εκατοντάδες χιλιάδες των υπολοίπων Ελλήνων που σας βλέπουν με έκπληξη να αγκαλιάζετε τους εχθρούς των, που δεν είναι άλλοι από τους αλλοδαπούς κακοποιούς που καθημερινά τους βιάζουν, τους σκοτώνουν, τους κλέβουν και τους ληστεύουν.
 Καλά σας έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.  (έπεσαν κάποιες ...φάπες) 
Ίσως είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε....


http://www.efenpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: