Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Πακιστανοί προς υπουργείο :'' Κοινός μας στόχος η καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής''!


Απίστευτο κι όμως αληθινό…
Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο φέρνουμε σήμερα στην δημοσιότητα. Πρόκειται για μια πολύ πρόσφατη επιστολή του Προέδρου της «Πακιστανο-Ελληνικής Πολιτιστικής Εταιρείας», επ’ ονόματι SYED MOHAMMAD JAMIL, προς τον Γ.Γ. του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ.Στην αρχή του κειμένου, παρατηρούμε ότι ο πρόεδρος της οργανώσεως των Πακιστανών (η οποία είναι άγνωστο αν είναι τυπικά νόμιμη…) αναφέρει πως «υπερασπίζεται κάθε εύλογη θέση της εκάστοτε κυβερνήσεως προς τα πολλαπλά θέματα των μεταναστών» και αναφέρει τα «κυριότερα θέματα του κοινού μας στόχου». Μεταξύ αυτών των θεμάτων του «κοινού τους στόχου» -των Πακιστανών και του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ- είναι και «η προκλητική και εγκληματική θέση της Χρυσής Αυγής»!

Δηλαδή, αν καταλάβατε καλά, ένας σύλλογος ξένων σε επίσημο έγγραφό του, αναφέρεται με τρόπο εξαιρετικά προσβλητικό προς ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 7% των Ελλήνων και αποκαλύπτει ότι κοινός στόχος των Πακιστανών και του ελληνικού υπουργείου είναι η αντιμετώπιση των θέσεων του κόμματος αυτού!

Παραδίδουμε στην κρίση όλου του ελληνικού λαού (κι όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν), όχι βέβαια τον Πακιστανό και τη θρασύτητά του (αυτός καλά κάνει, αφού βρίσκει και τα κάνει…), αλλά την υποτελή στους Πακιστανούς τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, που τους επιτρέπει να παρεμβαίνουν με τόσο προκλητικό τρόπο στα εσωτερικά μας!

Φανταστείτε, αφού έχουν δώσει τέτοιον αέρα στους Πακιστανούς και κάθονται σούζα μπροστά τους, πως μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να υπερασπιστούν τα ύψιστα εθνικά μας συμφέροντα απέναντι στην τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους…xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: