Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Το Facebook εμφανίζει την Κομοτηνή με την τουρκική της ονομασία!

Το Facebook εμφανίζει την Κομοτηνή με τούρκικη ονομασία!

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Αναστάτωση στη Βόρειο Ελλάδα -και όχι μόνο- προκαλεί η διαπίστωση ότι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, εμφανίζει την Κομοτηνή με την τουρκική ονομασία Gumulcine!
Η απίστευτη καταγγελία, αφορμή για το ρεπορτάζ, βγαίνει από τα χείλη του έγκριτου δικηγόρου, Γιώργου Βήτα. Ο κ. Βήτας βρέθηκε στην Κομοτηνή, προκειμένου να παρασταθεί σε δικαστήριο.
Εκεί αποφάσισε να κάνει μέσω του κινητού του τηλεφώνου και όντας συνδεδεμένος με ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook σχετικά με την απεργία των δικαστηρίων.
Η έκπληξη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν και διαπίστωσε ότι η περιοχή που εμφανίζεται ως τοποθεσία ανάρτησης φέρει το όνομα Gumulcine και όχι Κομοτηνή!
Τι σημαίνει «Gumulcine»
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Gumulcine είναι το τουρκικό όνομα της Κομοτηνής, το οποίο -φυσικά- δεν χρησιμοποιείται εδώ και περίπου 80 χρόνια.
Παράλληλα, είναι το όνομα που, σύμφωνα με τον κ. Βήτα, χρησιμοποιούν οι ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι των μουσουλμάνων, οι οποίοι επιθυμούν αυτονομία και ανεξαρτησία, θέλοντας να εντάξουν την περιοχή στη «μαμά Τουρκία», όπως την αποκαλούν.
Ο κ. Βήτας κάνει λόγο για στοχευμένη και οργανωμένη επίθεση που εξυπηρετεί ένα στρατηγικό σχέδιο, επισημαίνοντας πως πρόκειται για προπαρασκευαστικές πράξεις αποσχίσεως τμήματος του ελληνικού κράτους. «Είναι απαράδεκτο να κάνεις μια ανάρτηση από ελληνική περιοχή και να σου βγάζει τουρκικό όνομα» τονίζει εξοργισμένος.
«Έχω κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου»
Μάλιστα, ο έγκριτος ποινικολόγος εμφανίζεται διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, προκειμένου, όπως λέει, να γίνει αποκατάσταση του ονόματος της Κομοτηνής από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ήδη έχει ενημερώσει τον δικηγορικό σύλλογο, ενώ επικοινώνησε και με την Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών. Επιπλέον, ζήτησε και τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για την «αλλοίωση» του ονόματος της περιοχής.
«Επικοινώνησα με την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με την Εισαγγελία Εφετών, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και βέβαια με την Ασφάλεια, όπου έκανα τη συγκεκριμένη καταγγελία και τώρα ετοιμάζομαι να καταθέσω μήνυση, θα το πάω στην εσχάτη προδοσία, γιατί είναι προπαρασκευαστικές πράξεις αποσχίσεως τμήματος του ελληνικού κράτους» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τέλος, υπογραμμίζει πως, αν δεν «βγάλει άκρη», θα φτάσει στο σημείο ακόμα και να διεκδικήσει τη διακοπή της λειτουργίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στην Ελλάδα, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα από την επιτροπή τηλεπικοινωνιών.
«Θα φτάσω στα άκρα, προκειμένου αυτό το πράγμα να διορθωθεί. Αυτός που το έβαλε, το έβαλε για συγκεκριμένο πολιτικό σκοπό. Δεν μπορεί σε ελληνική περιοχή να βγαίνει τουρκικό όνομα. Η συγκεκριμένη πράξη έγινε βάσει σχεδίου και στόχου» καταλήγει. 

Δείτε τη φωτογραφία του προφίλ

http://www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/Kousoulos/Vitas/Giorgos%20Vitas.jpg

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=401135&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: