Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Περιορισμό κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας απαιτούν τώρα οι Γερμανοί!Έρχεται μάγος εκ Γερμανίας και κομίζει δώρα για την Ελλάδα. Μόνο που τα δώρα είναι κακά και προβλέπουν χρεοκοπία, ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, οικονομική και πολιτική υποδούλωση για πάρα πολλά χρόνια.
Ο αντικαγκελάριος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στο χαρτοφυλάκιό του σχέδιο για την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Τις πληροφορίες αναπαράγει και η DW δείχνοντας ότι πρόκειται για σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει ετοιμαστεί εδώ και καιρό.
Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, όταν η Ελλάδα δηλώσει αδυναμία εξυπηρέτησης του χρέους της θα μπει μπροστά η ελεγχόμενη χρεοκοπία που όμως θα έχει ως όρο τον περιορισμό κυριαρχικών δικαιωμάτων, ήτοι την εκχώρηση της διακυβέρνησης της χώρας εμμέσως σε ξένους. Αυτοί θα «τρέψουν» το σχέδιο σωτηρίας – χρεοκοπίας, θα συστήσουν ένα ανεξάρτητο σώμα το οποίο θα αναλάβει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές το κούρεμα που πρέπει να γίνει. Αυτό το σώμα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα είδος Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου και να διαδεχθεί τον μόνιμο μηχανισμό του ESM. Αυτός ο μηχανισμός θα μπορεί να δανειοδοτεί τις προβληματικές χώρες αφού πρώτα γίνονται τα παζάρια με τους πιστωτές. Η συμφωνία θα έχει μια προϋπόθεση: Οι χρεωμένες χώρες να εκχωρήσουν το δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία τους, και φυσικά στην πώληση μέρους αυτής, οι δε πιστωτές να χάσουν μέρος των κεφαλαίων τους.
Ο Ρέσλερ θα καταθέσει ως αντιστάθμισμα κι ένα σχέδιο αναπτυξιακού χαρακτήρα με μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα από Γερμανούς επιχειρηματίες κι όχι μόνο. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί μόνιμη επιτροπεία από ομάδα τεχνοκρατών που θα αναλάβουν τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας.
Σε κάθε περίπτωση το σχέδιο Ρέσλερ οδηγεί σε ολοφάνερη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας η οποία θα έχει εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία όμως απλά θα είναι διακοσμητική.
Έτσι, βλέπουν οι Γερμανοί της σωτηρία μιας χώρας μέλους της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: