Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ε.Ο. 17 Νοέμβρη-Τα αναπάντητα ερωτήματα


red-carnations
Από την εξάρθρωση της Ε.Ο. 17Ν, από τον Ιούλιο του 2003, έως και τις 15 Απριλίου του 2008, έχουν σημειωθεί 36 τρομοκρατικές επιθέσεις από δέκα διαφορετικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Μόνο τους πρώτους 4 μήνες του 2008, πραγματοποιήθηκαν δέκα επιθέσεις. Γνωστότερη όλων των οργανώσεων ο «Επαναστατικός Αγώνας» ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στις 05.09.2003 και έχει στο ενεργητικό του εννέα επιθέσεις, με θεαματικότερη όλων την εκτόξευση ρουκέτας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα το 2007. Υπάρχουν συνεχιστές της τρομοκρατικής δράσης της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη? Μήπως και πάλι δούμε την σφραγίδα της και τα σαρανταπεντάρια της να ξερνούν φωτιά?
———————————-
© Omiros Fotiadis αποκλειστικά στην miastala
η αντιγραφή επιτρέπεται με σύνδεσμο στο άρθρο.
———————————-

Ημερομηνία: 29η Ιουνίου 2002. Τόπος: Πειραιάς
Ισχυρή έκρηξη συγκλονίζει την περιοχή του λιμένα του Πειραιά…. Ένας νέος άνδρας σφαδάζει από τους πόνους και πλημμυρισμένος στο αίμα βογκά από τους πόνους. Ο Σάββας Ξηρός βαριά τραυματισμένος είναι ο πρώτος τρομοκράτης της Επαναστατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που από «τυχαίο γεγονός», πέφτει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών.
Λίγα μέτρα πιο πέρα ένας άνδρας με τεράστια ψυχραιμία, καλογυμνασμένος σκύβει και παίρνει έναν σάκο που είχε στην κατοχή του ο βαριά τραυματισμένος τρομοκράτης…. Το συγκεντρωμένο πλήθος δεν έδωσε σημασία στην παρουσία του γεγονότος, καθώς είχε απορροφηθεί από τα βογκητά του τραυματισμένου άνδρα.
Ο άνδρας βαδίζει λίγα μέτρα και μπαίνει σ΄ ένα αυτοκίνητο και τηλεφωνεί στο 166 και αναφέρει το γεγονός του τραυματισμού ζητώντας άμεσα αποστολή ασθενοφόρου. Μαζί με τον συνεπιβάτη του απομακρύνονται από το σημείο της έκρηξης μόλις άκουσαν την σειρήνα του ασθενοφόρου. Ο τραυματισμένος τρομοκράτης μεταφέρεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγός Φ. Νασιάκος τηλεφωνεί στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βέροια και με αγωνία του αναφέρει το γεγονός. Κλείνει την συνομιλία λέγοντας «έχουμε δεκαεπτά», εννοώντας την Ε.Ο. 17 Ν.
Το κουβάρι της τρομοκρατίας στην Ελλάδα μετά από 27 χρόνια αρχίζει να ξετυλίγεται με κινηματογραφική ταχύτητα.
Τα γεγονότα είναι σχεδόν γνωστά σε όλο το πανελλήνιο. Η έκρηξη της βόμβας ήταν η αρχή του τέλους της Ε.Ο. 17 Ν. Υπάρχουν ακόμη πολλά «σκοτεινά σημεία» που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση. Χτυπήματα που αποδίδονται στην Ε.Ο.17 Ν και δεν έχει υπάρξει ομολογία των μελών της. Αναπάντητα ερωτήματα για την ηγεσία της. Αναπάντητα ερωτήματα για τα χαμένα σαρανταπεντάρια και την σφραγίδα της οργάνωσης. Αναπάντητα ερωτήματα για την «τυχαία έκρηξη» του Πειραιά. Εκατοντάδες ακόμη άλλα ερωτήματα και απορίες οι οποίες πολύ δύσκολο να βρουν τις απαντήσεις τους. Η τρομοκρατική οργάνωση και πολλά γεγονότα κατά την 27χρονη δράση της παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό και περιβάλλονται από πέπλο μυστηρίου…
Το μεγαλύτερο ερώτημα. Είναι δυνατόν, τα παπαδοπαίδια, οι Θεσπρωτοί και όλοι οι άλλοι να ήταν η διαβόητη και «αόρατη οργάνωση» που έγινε παγκοσμίως θρύλος για την δράση της και την μακροχρόνια παρουσία της στην Ελλάδα?
Είναι δυνατόν αυτά τα ανεκπαίδευτα «παιδιά» να εκτέλεσαν τρομοκρατικές επιχειρήσεις ακριβείας? Με τις ελάχιστες ιδεολογικές τους γνώσεις και τις γενικές γνώσεις στην εγκύκλιο παιδεία, να εμφορούνταν από έναν ακραίο ιδεαλισμό που τους οδήγησε στην διενέργεια τρομοκρατικών ενεργειών?
Ο «Λάμπρος» της Ε.Ο. 17 Ν και φερόμενος ως Αρχηγός της ,είναι πράγματι ο ηγέτης της, ή υπάρχουν ανώτερα ιεραρχικά στελέχη που διέφυγαν την σύλληψη…?
Από την εξάρθρωση της Ε.Ο. 17Ν, από τον Ιούλιο του 2003, έως και τις 15 Απριλίου του 2008, έχουν σημειωθεί 36 τρομοκρατικές επιθέσεις από δέκα διαφορετικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Μόνο τους πρώτους 4 μήνες του 2008, πραγματοποιήθηκαν δέκα επιθέσεις. Γνωστότερη όλων των οργανώσεων ο «Επαναστατικός Αγώνας» ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στις 05.09.2003 και έχει στο ενεργητικό του εννέα επιθέσεις με θεαματικότερη όλων την εκτόξευση ρουκέτας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα το 2007.
Υπάρχουν συνεχιστές της τρομοκρατικής δράσης της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη? Μήπως και πάλι δούμε την σφραγίδα της και τα σαρανταπεντάρια της να ξερνούν φωτιά?
gr_17nov
Τυχαία έκρηξη ή παγίδευση…???
Τελικά εξερράγη τυχαία ο εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια του «Μιχάλη» της Ε.Ο. 17 Ν ή ήταν μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση που έδωσε την εκκίνηση της εξάρθρωσης της οργάνωσης, κατά πολλούς ενός πυλώνα της?
Τι εξερράγη στα χέρια του Σάββα Ξηρού? Ο πυροκροτητής της βόμβας ή η ίδια η βόμβα? Πως σώθηκε ο «Μιχάλης» εάν έσκασε στα χέρια του όντως ολόκληρη η βόμβα?
Όπως έχει γίνει γνωστό, για το μοιραίο επεισόδιο της 29ης Ιουνίου 2002, εκείνο το βράδυ ο Σ. Ξηρός και ο Δημήτρης Κουφοντίνας επρόκειτο να τοποθετήσουν δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στο λιμάνι. Δύο ωρολογιακοί εκρηκτικοί μηχανισμοί θα τοποθετούνταν σε μικρή απόσταση μεταξύ τους με κάποια διαφορά ώρας. Ο μικρός εκρηκτικός μηχανισμός θα είχε μικρή ισχύ και με την έκρηξη θα κινητοποιούσε τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Ο δεύτερος μηχανισμός κατά πολύ ισχυρότερης ισχύος, θα εκρύγνειτο με σκοπό την πρόκληση πολλών θυμάτων μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι ήδη θα είχαν αποκλείσει την περιοχή του πρώτου συμβάντος.
Ο «Μιχάλης» τοποθέτησε τον πρώτο ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο πίσω μέρος (μεταλλικό) των εκδοτηρίων εισιτηρίων, της εταιρείας HELLAS FLYING DOLPHINS.
Στην συνέχεια λίγα μέτρα πιο αριστερά, δίπλα στην πόρτα και κάτω από ηλεκτρικό πίνακα τοποθέτησε τον εκρηκτικό «μηχανισμό δόλωμα». Όταν τοποθετούσε τον δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό, προκλήθηκε η έκρηξη…
Ο ισχυρός και θανατηφόρος εκρηκτικός μηχανισμός, εξουδετερώθηκε μόλις 7 λεπτά πριν εκραγεί…Χρησιμοποιήθηκε ευπαθής εκρηκτική ύλη, αμμωνιοδυναμίτιδα στρατιωτικού τύπου. Χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικά κυκλώματα και ωρολόγια ηλεκτρικά με ξυπνητήρι, και μπαταρίες 9 volt.. Η επικρατούσα άποψη είναι πως ήταν ελαττωματικό το ρολόι και φτηνής κατασκευής και ο Σ. Ξηρός πίεσε με το χέρι του το τζαμάκι και προκλήθηκε η έκρηξη..
Στα υπολείμματα όμως στον χώρο της έκρηξης, βρέθηκε η μπαταρία του μηχανισμού που εξερράγη, η οποία αν και ήταν 9 volt είχε περίβλημα από μπαταρία 1,5 volt… Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το γεγονός…?
΄Όπως ομολόγησε ο «Μιχάλης» της Ε.Ο. 17 Ν, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την οργάνωση και να ασχοληθεί με το εμπόριο πάγου στο Σουδάν και απαιτούσε 150 εκατομμύρια δραχμές. Ο αγιογράφος τρομοκράτης, μήπως έπρεπε να «διαγραφεί» από την οργάνωση και το γεγονός αυτό να αποτέλεσε την απαρχή «διαγραφής» ενός σκέλους της?
Κυριάρχησε η άποψη πως εάν εξερράγη η βόμβα θα είχε σκοτώσει τον Σ. Ξηρό και πως τελικά εξερράγη μόνο ο πυροκροτητής της κλπ.. Έτσι επικράτησε η άποψη του «τυχαίου γεγονότος» που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Δεν εξερράγη ο πυροκροτητής στα χέρια του Σ. Ξηρού, αλλά η μικρής ισχύος βόμβα-δόλωμα. Ο Σ. Ξηρός έζησε καθώς, την είχε τοποθετήσει μέσα σε χαντάκι με υπερυψωμένο τσιμεντένιο κράσπεδο που περιβάλει το παρτέρι, το οποίο απορρόφησε το ωστικό κύμα της βόμβας. Ο ηλεκτρολογικός πίνακας, ο οποίος βρίσκονταν ακριβώς από πάνω και σε μικρή απόσταση, επίσης λειτούργησε ως ασπίδα και έτσι το ωστικό κύμα της έκρηξης δεν εκτονώθηκε απευθείας πάνω στον Σ. Ξηρό. ΄Ετσι έζησε ο Σ. Ξηρός!
Ο ίδιος ο «Μιχάλης» στις καταθέσεις του δήλωνε, «δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά μ΄ αυτό το ρολόι. Εκρηκτικά είναι αυτά. ΄Ηξερα ότι κάτι μπορούσε κάποτε να πάει στραβά. Καθίσαμε σ΄ ένα παγκάκι και εγώ τοποθέτησα τον πυροκροτητή, στην μια βόμβα. Με το τσαντάκι στη μέση πήγα να την τοποθετήσω στα εκδοτήρια».
Σαφέστατα ο «Μιχάλης» δεν έκανε αυτό που δηλώνει στις καταθέσεις του, και φαίνεται πως είναι εντελώς άσχετος με τα εκρηκτικά και τις κατασκευές βομβών…
Ο πυροκροτητής ήταν ευθείς εξ αρχής τοποθετημένος, και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να γυρίσει τον διακόπτη του ρολογιού στην θέση ΟΝ για να αρχίσει η όπλιση του μηχανισμού κλπ. Κάποιος «άλλος» κατασκεύασε τις βόμβες…Αυτό το σημείο παραμένει «σκοτεινό» μέχρι σήμερα, όπως και το ποιος εκπαίδευε τους τρομοκράτες στα εκρηκτικά και τους αυτοσχέδιους μηχανισμούς εκτόξευσης αντιαρματικών ρουκετών, με αυτοσχέδιους σωλήνες..
Ο Σ. Ξηρός σε πολλά σημεία των καταθέσεών του ψεύδεται ασύστολα, προκαλώντας πολλές αμφιβολίες. Αλλά το παράδοξο είναι πως οι διωκτικές αρχές δέχθηκαν τις αιτιάσεις και τις καταθέσεις του Σ. Ξηρού χωρίς καμία αντίδραση..
Με τις παραπάνω παραθέσεις, φαίνεται πως ο Σ. Ξηρός παγιδεύτηκε και η έκρηξη μόνο «τυχαία» δεν ήταν! Ο Σ. Ξηρός, μόλις πήγε να οπλίσει τον διακόπτη στην θέση ΟΝ , η βόμβα εξερράγη! ΄Ετσι ήταν προγραμματισμένη από την αρχή…Αυτός που την κατασκεύασε την έφτιαξε με σκοπό να εκραγεί αμέσως με την όπλισή της με σκοπό να παγιδεύσει τον Σ. Ξηρό…
΄Αγνωστα τα κίνητρα της ενέργειας αυτής και σκοτεινά μέσα στους λαβύρινθους της τρομοκρατίας…Αλλά αυτό που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα είναι η στάση των διωκτικών αρχών. Κανένας δεν παραδέχθηκε ότι ο μηχανισμός εξερράγη. ΄Ολοι μίλησαν για «βραχυκύκλωμα» και τυχαία έκρηξη του πυροκροτητή… Το γεγονός αυτό ευνοεί τις θεωρίες συνομωσίας που διατυπώθηκαν, ότι υπήρχαν «σκοπιμότητες» που ευνοούσαν την παρουσία του περιστατικού ως «τυχαίου», ενώ σαφέστατα ήταν μια προμελετημένη ενέργεια…
Κατά συνέπεια η «τυχαία έκρηξη» που οδήγησε στην εξάρθρωση της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη, ήταν ολόκληρη «σκηνοθετημένη» από την αρχή μέχρι το τέλος…???
Ο συνοδός του Σ. Ξηρού, Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έδωσε καμία εξήγηση και δεν έκανε καμιά αναφορά στο γεγονός…
Στην δεύτερη έκθεση του Λιμενικού Σώματος, για το συμβάν, από τον Υποπλοίαρχο Ν. Βάρθη, στις 4 Ιουλίου 2002, αναφέρεται ότι πάνω στο Σ. Ξηρό βρέθηκαν πλήθος κλειδιά μεταξύ αυτών και ένα που «έμοιαζε με κλειδί μάρκας BMW». Ακριβώς δίπλα στον τόπο της έκρηξης βρισκόταν μια καφέ BMW η οποία έφερε κρατικές πινακίδες (ΚΥ 7317) οι οποίες ανήκαν στο Υπουργείο Γεωργίας το οποίο όμως δεν είχε καταλάβει την κλοπή τους. Τα κλειδιά ήταν της συγκεκριμένης BMW της οποίας οι πόρτες ήταν ανοιχτές…
Οι πινακίδες ανήκαν σε αυτοκίνητο μάρκας FORD. Ποιοι ήταν οι επιβαίνοντες?
Εάν ήταν «σύντροφοι» του Σ. Ξηρού, γιατί δεν τον παρέλαβαν αμέσως και να σπεύσουν να εξαφανιστούν? Μήπως κάποιοι εσκεμμένα άφησαν τα «ίχνη» τους με την αποχώρησή τους? Μήπως οι επιβάτες της BMW παρακολουθούσαν την όλη παγίδευση του Σ. Ξηρού και αποχώρησαν όταν βεβαιώθηκαν ότι όλα πήγαν καλά? Υπάρχει και η θεωρεία πως ο μηχανισμός εξερράγη με τηλεχειρισμό. Τι ισχύει τελικά δεν θα το μάθουμε ποτέ…
Δίπλα στον «Μιχάλη» της Ε.Π. 17 Νοέμβρη, βρέθηκε ένας σάκος χειροβομβίδες και το περίφημο 38αρι περίστροφο, το οποίο ουσιαστικά οδήγησε τις διωκτικές αρχές να εξάγουν αμέσως το ασφαλές συμπέρασμα, ότι ο τραυματισμένος τρομοκράτης είναι μέλος της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη.
Γιατί όμως ο «Λουκάς» της Ε.Ο. 17 Ν, ο οποίος συνόδευε τον «Μιχάλη» δεν τα πήρε μαζί του καθώς είχε όλο τον διαθέσιμο χρόνο..? Γιατί πάνω στον Σ. Ξηρό βρέθηκαν όλα τα κλειδιά από τις γιάφκες της τρομοκρατικής οργάνωσης και άλλα στοιχεία..?
Γιατί ενώ μπορούσαν να απαλειφθούν όλα αυτά τα στοιχεία, αφέθηκαν στον τόπο της έκρηξης? Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως το όλο θέμα είχε σκηνοθετηθεί με επαγγελματισμό και απώτερο σκοπό την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη.
cretenet_1276850130_news
Οι «γιάφκες», Πάτμου και Δαμάρεως
Ανακαλύφθηκαν με μεγάλη ευκολία από τις διωκτικές αρχές, οι δύο «γιάφκες» της τρομοκρατικής οργάνωσης στις οδούς Πάτμου 84 και Δαμάρεως 73, από όπου προέκυψαν πλήθος ενοχοποιητικά στοιχεία για πολλούς από τους κατηγορούμενους.
Στα ΜΜΕ πολλοί «ειδικοί» σχολίαζαν συνεχώς τα θέματα που αφορούσαν τα ευρήματα και τον οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Στην έκθεση καταγραφής των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε μια προχειρότητα στην καταγραφή, η οποία όμως οδηγεί σε ουσιώδης ανασταλτικούς παράγοντες για την γενικότερη έρευνα για την τρομοκρατική οργάνωση. Η προχειρότητα της σύνταξης της έκθεσης ευρημάτων, δεν έγινε με σκοπιμότητα, αλλά από έλλειψη γνώσεων.
Το χαρακτηριζόμενο ως «αυτόματο τυφέκιο» με ενδείξεις « Pistola Mitragliatricce Beretta Cal 9 mm PBL 17220» είναι στην πραγματικότητα υποπολυβόλο. Ο χαρακτηρισμός του ως «τυφέκιο» φανερώνει άγνοια επί θεμάτων φορητού οπλισμού.
Από τις φωτογραφίες, προκύπτει ότι πρόκειται για όπλο που τέθηκε σε παραγωγή το 1958. Το συγκεκριμένο όπλο, είναι της πρώτης έκδοσης Model 12 και όχι της βελτιωμένης Model 12S. Έχει βάρος 3 κιλά και τροφοδοτείται από γεμιστήρες 20,32 ή 40 φυσιγγίων και πτυσσόμενο κοντάκι, το οποίο είχε αφαιρεθεί. Μεγάλες ποσότητες από τα συγκεκριμένα μοντέλα είχαν εισαχθεί στην Υεμένη και το Σουδάν παλαιότερα. ΄Ηταν το αγαπημένο όπλο πολλών τρομοκρατικών οργανώσεων!
Στην Ελλάδα δεν εισήχθη ποτέ. Προφανώς αγοράστηκε στην μαύρη αγορά ή το δώρισαν στην τρομοκρατική οργάνωση. Προκύπτει το ερώτημα. Το συγκεκριμένο όπλο σε συνδυασμό με τα ταξίδια του Σάββα Ξηρού, στο Σουδάν για την επιχείρηση «πάγου» πιθανόν να παραπέμπει σε άλλου είδους δραστηριότητές του στην χώρα αυτή…
Το χαρακτηριζόμενο «αυτόματο όπλο τύπου ΟΥΖΙ» που περιγράφεται στην έκθεση καταγραφής, επιβεβαιώνει την πλήρη άγνοια του συντάκτη της, σε θέματα οπλισμού.
Με μια ματιά στην φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα, αντιλαμβάνεται κάποιος πως πρόκειται για μίνι υποπολυβόλο τύπου «Ingram» όχι όμως της τυπικής διαμόρφωσης. Πρόκειται για απλοποιημένη έκδοσή του, για μη υπηρεσιακή χρήση. Πιθανότατα να είναι και αντίγραφο τύπου «Cobray». Η φωτογραφία δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για όπλο διαμετρήματος, 0,45 ACP, Model 10.
Έχει βάρος 2,84 κιλά, τροφοδοτείται από γεμιστήρα 30 φυσιγγίων και έχει υψηλή ταχυβολία της τάξεως, 1.145 βολίδες το λεπτό. Στην Ελλάδα το όπλο αποκτήθηκε σε περιορισμένους αριθμούς από την ΕΛ.ΑΣ. και τις Μονάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σε διαμέτρημα των 9 mm. Η ΕΛ.ΑΣ. θέλησε αμέσως να διαπιστώσει εάν το όπλο κλάπηκε από το Λιμεναρχείο της Ραφήνας στις 15 Αυγούστου 1985. Διότι εάν ίσχυε αυτό, τότε θα προέκυπταν σχέσεις της Ε.Ο. 17 Ν, με την ομάδα του Μιχάλη Πρέκα που αγόρασε μερικά από τα κλαπέντα όπλα. Τα κλαπέντα όμως του Λιμεναρχείου της Ραφήνας ήταν τύπου «Uzi» και όχι τύπου «Ingram»…
Τα όπλα τύπου «Ingram» είναι από τα αγαπημένα της διεθνούς τρομοκρατίας, καθώς αποκρύπτονται πολύ εύκολα λόγο μικρού μεγέθους τους, αλλά και της αποτελεσματικότητάς τους, λόγο υψηλής ταχυβολίας τους.
Πως είναι δυνατόν σε ένα κορυφαίο θέμα όπως αυτό του οπλοστασίου της Ε.Ο. 17 Ν, η ΕΛ.ΑΣ., να κάνει τόσο σοβαρό σφάλμα και να ψάχνει, uzi αντί ingram..?
Δικαιολογείται η σπατάλη πολυτίμου χρόνου στην έρευνα, ενώ η επιχείρηση σύλληψης των μελών της Ε.Ο. 17 Ν, βρίσκεται στο απόγειο της? ΄Η η ΕΛ.ΑΣ. είναι εντελώς αστοιχείωτη ή κάτι «άλλο» συμβαίνει….
Στην δολοφονία του ΄Αγγλου Ταξιάρχου Στήβεν Σόντερς, στις 8 Ιουνίου 2000, ως γνωστόν χρησιμοποιήθηκε τυφέκιο τύπου G3, γεγονός που διευκρίνισαν και οι τρομοκράτες στην δεύτερη προκήρυξή τους μετά την δολοφονία. Δύο τυφέκια του ίδιου τύπου βρέθηκαν στην γιάφκα της οδού Δαμάρεως 73. Το πρώτο με ένδειξη «G3FS 18 C212 HK 1/78» φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του Βρετανού Στρατιωτικού Ακόλουθου. Τα όπλα αυτά είχαν κλαπεί στις 14 Αυγούστου 1988 από το Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα. Από τα όπλα είχε αφαιρεθεί το κοντάκιο και ο φλογοκρύπτης τους, πιθανόν για μείωση του όγκου τους.
΄Όπως έχει γίνει γνωστό μετά την πρώτη βολή η οποία χτύπησε τον άτυχο Βρετανό, το όπλο έπαθε εμπλοκή. Το περίεργο είναι πως ο κάλυκας του φυσιγγίου δεν βρέθηκε ποτέ! Στα τηλεοπτικά πλάνα όμως, από τον τόπο του εγκλήματος, φαίνεται η ανεύρεση ενός στρεβλωμένου φυσιγγίου, διαμετρήματος 7,62 χιλ. που χρησιμοποιεί το όπλο και σίγουρα πρόκειται για το φυσίγγιο που προκάλεσε την εμπλοκή στο τυφέκιο G3!
Τελικά τι ακριβώς συνέβη με το φυσίγγιο…? Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά η ανεύρεσή του ενώ τέθηκε σε δημόσια τηλεοπτική θέα?  Άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα…
Στην απόρρητη έκθεση των Βρετανών, που δημοσιεύθηκε στις 03.08.2002, στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» γίνεται αναφορά για την εκτέλεση του βιομηχάνου Δημητρίου Αγγελόπουλου στις 8 Απριλίου του 1986 με όπλο των 9 mm, τονίζοντας πως ήταν η μόνη φορά που η τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποίησε τέτοιο όπλο. Μάλιστα βρέθηκαν 4 κάλυκες. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για τον τύπο του όπλου…
Στην κατάθεσή του ο αδερφός του αγιογράφου και «Μιχάλη» της Ε.Ο. 17 Ν, Χριστόδουλος Ξηρός, με το κωδικό όνομα «Μανόλης» ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον άτυχο βιομήχανο. Στην κατάθεσή του ο «Μανόλης» λέει πως « στον ώμο μου είχα κρεμασμένο ένα μεγαλούτσικο σακ βουαγιάζ. Εντός του σακ βουαγιάζ υπήρχε τοποθετημένο ένα στενόμακρο χαρτόκουτο, όπου εκεί μέσα είχα τοποθετήσει ένα αυτόματο όπλο χωρίς κοντάκι, σαν αυτά της αστυνομίας» προσθέτει κατόπιν ότι πυροβόλησε 2-3 φορές τον βιομήχανο.
Χωρίς κοντάκιο όμως είναι τα G3 τα οποία δεν είναι των 9 mm, αλλά των 7,62 χιλ.!
Προφανώς θα έκανε χρήση του «Beretta Model 12» υποπολυβόλου το οποίο δεν είχε κοντάκι και αυτό και χρησιμοποιήθηκε σε βολή κατά βολή και όχι αυτόματη βολή.
Γιατί η Ε.Ο. 17Ν χρησιμοποίησε ένα μη δοκιμασμένο όπλο σε σοβαρή επιχείρησή της?
Πιθανόν να αποκτήθηκε τότε και να δοκιμάστηκε σε πραγματικές συνθήκες κλπ.
Αλλά γιατί πουθενά δεν αναφέρεται ο τύπος του όπλου που σκότωσε τον άτυχο βιομήχανο? Γιατί τόση σπουδή στην απόκρυψη του συγκεκριμένου τύπου της «Berreta»?
Οι παραπάνω ενέργειες είναι αποτέλεσμα εσκεμμένων ενεργειών ή έλλειψης επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητος δράσης της ΕΛ.ΑΣ.?
Σε κάθε περίπτωση αποτελούν μέρος των αναπάντητων ερωτημάτων της υπόθεσης.
17N-SMALL
Μια συνέντευξη με ερωτηματικά
Ο πρώην Αρχηγός της CIA Τζέιμς Γούλσεϊ (1993-1996) με την ιδιότητά του αυτή, έδωσε συνέντευξη στον ΄Ελληνα δημοσιογράφο και γνωστό σε όλους μας, Λάμπρο Παπαντωνίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» η οποία δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου του 2000, ημέρα που δολοφονήθηκε ο Βρετανός Στρατιωτικός Ακόλουθος Στήβεν Σόντερς…
Το θέμα δεν επικεντρώνεται στο περιεχόμενο της συνέντευξης, αλλά στην ημερομηνία δημοσίευσή της. Δηλαδή της δολοφονίας του άτυχου Βρετανού Ταξίαρχου.
Στην συνέντευξή του αυτή ο τέως Αρχηγός της CIA, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει απολύτως τίποτε για την τρομοκρατία και την Ε.Ο. 17Ν, γιατί κάποια μέλη του κυβερνώντος κόμματος ενέχονται σε τρομοκρατικές πράξεις και γνωρίζουν ακόμη και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης!
Γνώριζε άραγε ο τέως Αρχηγός της «Εταιρείας» «κάτι σχετικό» ή το γεγονός της δημοσίευσης της συνέντευξης ήταν μια απλή σύμπτωση με το γεγονός της δολοφονίας του άτυχου Βρετανού Ταξιάρχου? Τις ημέρες εκείνες, επισκέπτονταν το Υπουργείο  Άμυνας, η Υφυπουργός  Άμυνας της Βρετανίας, αρμόδια για θέματα εξοπλισμών, ενώ είχε προηγηθεί και η εκτόξευση ρουκέτας εναντίων της οικίας του Γερμανού Πρέσβη στην Αθήνα, ο οποίος με την σειρά του προωθούσε αμυντικά συστήματα της χώρας του στην Ελλάδα…Συνδέονται μεταξύ τους όλα αυτά τα γεγονότα ή είναι μια ακολουθία τυχαίων συμπτώσεων, λίγο διάστημα πριν την «τυχαία έκρηξη» της βόμβας στα χέρια του τρομοκράτη-αγιογράφου Σάββα Ξηρού?
Ακολούθησε η συνέντευξη του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τόμας Μίλερ, ο οποίος έλεγε, «θέλουμε να πιάσουμε τους τρομοκράτες με τέτοιο τρόπο που να μην μπορούν να αμφισβητήσουν τις πράξεις τους»! Πληροφορίες φέρουν ότι την προηγούμενη μέρα των δηλώσεων Τ. Μίλερ, ηγετικό στέλεχος της Ε.Ο. 17Ν, «έδωσε» την τρομοκρατική οργάνωση στους Αμερικάνους! Δεν ήταν ο περιλάλητος «Σαρδανάπαλος» της Ε.Ο. 17 Ν, που μας πλάσαραν συνεχώς τα ΜΜΕ. Ήταν άλλος…΄
Άτομο που περιλαμβάνονταν στις λίστες των επικίνδυνων για την επταετία. Ήταν στους καταλόγους του ΕΑΤ-ΕΣΑ και της Εθνικής Ασφάλειας.  Άτομο που συνδέεται με υψηλόβαθμους παράγοντες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Πρόσωπο που συνδεόταν στενά με στέλεχος της Ε.Ο. 17Ν το οποίο διαφώνησε στην ιστορική «Διάσκεψη της Πεντέλης» με τα άλλα ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός…
Τον Ιανουάριο του 2002 από το βήμα της Βουλής, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, δήλωνε δημόσια, « πρέπει να τελειώνουμε και θα τελειώσουμε και επιχειρησιακά με την τρομοκρατία στην Ελλάδα»..Γνώριζε «κάτι»? Άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα. Μάλλον γνώριζε ελάχιστα πράγματα… Άλλοι ήταν όπως φαίνεται οι «σκηνοθέτες» της «τυχαίας έκρηξης» του Πειραιά.
Κι όλα έγιναν, όπως είχε προαναγγείλει ο Τ. Μίλερ! Χωρίς καμία αμφισβήτηση!
Το 2001, έφθασε στην Αθήνα ο κορυφαίος «κυνηγός τρομοκρατών» του FBI, Ρόμπερτ Κλίφορντ, επίσημα διαπιστευμένος με την ιδιότητα του Διευθυντή Νομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ. Άνθρωπος με αριστοκρατικό ταμπεραμέντο και με ιδιαίτερα καλό χαρακτήρα. Η τοποθέτηση του «αστέρα του FBI» στην Αθήνα ήταν τυχαία?
Η έλευση Κλίφορντ στην Αθήνα, διοχετεύθηκε δεόντως στα ΜΜΕ της Ελλάδας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει για λόγους ασφαλείας! Σκοπιμότητα?
Κυκλοφόρησε τις μέρες εκείνες της «τυχαίας έκρηξης» της μοιραίας βόμβας, πως η εταιρεία με τα αρχικά MC-10 η οποία κατά το παρελθόν είχε αναλάβει πολλές «βρώμικες επιχειρήσεις» για λογαριασμό διαφόρων δυτικών μυστικών υπηρεσιών (πρόκειται για εταιρεία εξειδικευμένων μισθοφορικών αποστολών) βρίσκονταν στην Αθήνα. Στελέχη της αναχώρησαν μια μέρα μετά με προορισμό την Ζυρίχη! Υποθετικά αναλογιζόμενοι, εάν οι πληροφορίες και φήμες σχετικά με την MC-10 και την παρουσία στελεχών της, στην Αθήνα, αληθεύουν, η «σκηνοθεσία» του αγιογράφου μάλλον λαμβάνει άλλες διαστάσεις, πέρα από αυτές που μπορεί να χειριστεί ο κοινός νους…
Τις παραπάνω υποθετικές αιτιάσεις και τα αναπάντητα ερωτήματα, ενισχύει η συνέντευξη ενός «ανώνυμου Βρετανού πράκτορα» στο περιοδικό Fantomas (τεύχος 3 Ιούνιος 2006) . Ο πράκτορας αφηγείται « Είχαμε στα χέρια μας το ακριβές προφίλ 12 ατόμων. Τους είχαμε ονοματίσει με τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου: “Alfa”, “Vita”, “Gama”, “Delta”, “Epsilon”, για τα αρχικά μέλη και από εκεί και πέρα ακολουθούσαν τα μέλη της δεύτερης γενιάς. Ο “Zeta” σύμφωνα με την ανάλυσή μας, ήταν ανάμεσα στις δύο γενιές, την γενιά των sixties και την γενιά των eighties και επρόκειτο για τον μελισσοκόμο Δημήτρη Κουφοντίνα! Χωρίς αυτόν η οργάνωση θα είχε πεθάνει μετά τις εκλογές του ΄81. Τον χαρακτηρίζει ως τον «πλέον ολοκληρωμένο τρομοκράτη» που είχε γνωρίσει η Ευρώπη!
Σχετικά με την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης λέει, «Στον σχεδιασμό λάβαμε σοβαρά το βιβλίο του Τζάκομπο Σαγκουινέτι περί τρομοκρατίας και του κράτους. Σε αυτό το πόνημα ο συγγραφέας καταδεικνύει πως οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες κατηύθυναν ουσιαστικά τις Ερυθρές Ταξιαρχίες τα τελευταία χρόνια της δράσης τους.
  • Όχι, δεν γνώριζαν τα ηγετικά μέλη που λάμβαναν τις αποφάσεις, ούτε υπήρχε προδότης ανάμεσά τους. Απλά, φωτογράφιζαν με αντίστοιχη προβολή στα μέσα ενημέρωσης ένα στόχο που ήθελαν να ξεφορτωθούν, του έφτιαχναν ένα δημόσιο προφίλ σκληρού καπιταλιστή και εκμεταλλευτή. Για να το πω απλοϊκά, τον τοποθετούσαν μπροστά στην κάνη της οργάνωσης. Αυτό ισχυρίζεται ο Σαγκουινέτι πως συνέβη με την περίπτωση του Aldo Moro. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, αλλά η σκέψη που περιέγραφε ο συγγραφέας αποδείχθηκε πολύ σωστή στην περίπτωση της Ελλάδας. Καταλάβαμε πώς μπορούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τη 17 Νοέμβρη»!
Σε άλλο μέρος της αποκαλυπτικής του συνέντευξης λέει, «Δεν θα αναφερθώ στα επιμέρους στοιχεία της επιχείρησης. Να αφαιρεθεί δηλ. η πρωτοβουλία των κινήσεων από την οργάνωση. Αυτό επετεύχθη και δεν επετεύχθη τυχαία.  Το τέλος της 17 Νοέμβρη ήρθε από παγίδα, όχι από τύχη…»!
Η Ε.Ο. 17Ν στοχοποίησε τα εκδοτήρια στο Λιμάνι του Πειραιά, μετά την επιστράτευση που επιβλήθηκε στους ναυτεργάτες και το ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ! Η αντιπαράθεση εφοπλιστών-ναυτεργατών ήταν μεγάλη πρόκληση για την Ε.Ο. 17 Νοέμβρη! Το λιμάνι του Πειραιά παρακολουθούνταν επί 24 ώρες…
Πως προκλήθηκε όμως η έκρηξη στα χέρια του Σάββα Ξηρού? Το ρολόι που προκάλεσε την έκρηξη σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, δεν ήταν κινέζικο.. Προκλήθηκε εσκεμμένα, είτε με παγίδευση του μηχανισμού, είτε με ειδική συσκευή μικροκυμάτων, η οποία στην περίμετρο δράσης της ανατινάσσει κάθε ηλεκτρικό πυροκροτητή! Μήπως η BMW τα δύο άτομα, ο σάκος του Ξηρού, το 38αρι, τα κλειδιά του, η τηλεκάρτα του, και όλα τα άλλα πειστήρια του εγκλήματος, στον χώρο της «τυχαίας έκρηξης» δεν βρέθηκαν και τόσο «τυχαία»?
396829_b
Η δημιουργία του μύθου της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη
Παρίσι. Μια οργάνωση με το όνομα «ΛΑΟΣ 8-13» ήταν η μητέρα των τρομοκρατών…
Μετεξελίχθηκε σε «Ελληνική Μαχητική Αντίσταση» στα χρόνια της δικτατορίας…
Είχε όμως τουλάχιστον άλλα πέντε διαφορετικά ονόματα. Αυτό ήταν το συμβατικό της!
Η «29η Μάη» δέχθηκε στους κόλπους τότε τον νεαρό Τροτσκιστή Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, γιο του θεωρητικού και ιδεαλιστή Τροτσκιστή Δημήτριου Γιωτόπουλου.
Ξεπήδησε το υβρίδιο της «29ης Μάη» η «Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση» του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου που άρχισε να κάνει τις αναφορές της στις εφημερίδες «20η Οκτώβρη» αλλά και στα φυλλάδια των ομάδων « ΄Αρης».
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε την αμέριστη συμπάθεια και αγάπη του γνωστού Τροτσκιστή Μιχάλη Ράπτη, γνωστότερου ως «Πάμπλο»! Ο Πάμπλο γνώριζε τα πάντα για τα επαναστατικά κινήματα, στο Παρίσι,την Ρώμη, και αλλού.
Η Κούβα ενέπνεε τότε τους νεαρούς  Έλληνες φοιτητές του Παρισιού, και τους πλημμύριζε με ενθουσιασμό και πάθος για ένοπλη δράση!
Υπάρχουν πολλές άγνωστες πτυχές στις αρχές της ίδρυσης της τρομοκρατικής οργάνωσης και των πρώτων πυρήνων της…Μυστικές διαδρομές μέσα στους λαβύρινθους της διεθνούς τρομοκρατίας, όπου είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους πολλές μυστικές υπηρεσίες…Ποιος είναι ο πολυπράκτορας με το κωδικό όνομα «Μπάρμπας» που έδωσε το 1968 την εντολή δημιουργίας των πρώτων τρομοκρατικών πυρήνων? Ο «γερός τροτσκιστής του Καρτιέ Λατέν» ο οποίος σύμφωνα με τον R. Jacquard στο βιβλίο του «Οι μυστικοί φάκελοι της τρομοκρατίας» φέρεται ως πράκτορας της Stazi αλλά και της Mossad ταυτόχρονα?
Ο «Μπάρμπας» είχε στενές επαφές με την Κύπρο και γνώριζε τις μεγάλες φιλοδοξίες του Μακάριου. Γνώριζε το μίσος του Μακάριου για τους Απριλιανούς, όσο κανένας άλλος! Ο «Μπάρμπας» είχε στενές σχέσεις και με την ΚΥΠ του Μακαρίου. Τον στενό κύκλο της που υπηρετούσε τυφλά τον Αρχιερέα που πίστευε πως θα γίνει μέχρι και Αντιβασιλέας, εάν κατάφερνε να ανατρέψει το στρατιωτικό καθεστώς! Η Βρετανική
M I6 γνώριζε τις φιλοδοξίες του Μακάριου και τα «κρυφά του πάθη» και εντέχνως, καλλιεργούσε με τρόπο μυστικιστικό τις βλέψεις του Κύπριου ηγέτη.
Νεαροί από το Παρίσι με τις ευλογίες του «Μπάρμπα» πήγαν στην Πάφο…΄Αλλοι σε μυστικά κέντρα εκπαίδευσης στο Τρόοδος. Προσφέρθηκαν εκρηκτικά και όπλα…
Ο Σοβιετικός Συνταγματάρχης Βλαντιμίρ Κοτσεργκόνιν στέλεχος του 9ου Τμήματος της GRU άνοιξε το 1966 κέντρα εκπαίδευσης στο νησί της Καραϊβικής, για την εκπαίδευση και την υποστήριξη των παγκοσμίως ανοδικού ακροαριστερού διεθνούς κινήματος! Το στρατόπεδο ονομάστηκε «Τρικοντινένταλ» για να προσδιορίζεται η υποστήριξη στις τρις ηπείρους! Ακολούθησε μετά ένα χρόνο δεύτερο στρατόπεδο μόνο για Ευρωπαίους!
Ο «Κάρλος το Τσακάλι» (Ιλιτς Ραμίρεζ Σάντσεθ από την Βενεζουέλα) ήταν αναμφίβολα ο τολμηρότερος και καλύτερος μαθητής. Ο Γιωτόπουλος υπήρξε μεταξύ των καλών μαθητών αλλά πάντα στη σκιά του «Κάρλος»! Πέρασαν άλλοι δέκα σύντροφοι εν όπλοις του Γιωτόπουλου από το εξωτικό νησί. Κάποιοι στην πορεία αποσύρθηκαν. Κάποιοι «διαγράφηκαν»!
Αργότερα κάποιοι πήγαν στην Υεμένη, άλλοι στο Σουδάν. Κούβα, Υεμένη και Σουδάν δεν αλλοτριώθηκαν από το δυτικό χρήμα. Δεν κατέρρευσαν τα καθεστώτά τους για να λεηλατηθούν τα αρχεία τους από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες! ΄Ολες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν, μετά την κατάληψη του Νοτίου Λιβάνου από τους Ισραηλινούς! Οι «δικοί μας» δεν εκπαιδεύθηκαν στα Παλαιστινιακά στρατόπεδα, παρά την συνεργασία τους με τους ΄Αραβες και την θερμή τους αλληλεγγύη.
Στην Υεμένη λατρεύτηκε το υποπολυβόλο Berretta. Στην Αλγερία τελειοποιήθηκαν οι τεχνικές κατασκευής βομβών. Το Αλγερινό «Κουριέλ Απαράτ» πάντα με την καθοδήγηση του τροτσκιστή «Μπάρμπα» έδινε κάθε είδους στήριξη στα διεθνή κινήματα, αν και δεν εμπλέκονταν απευθείας στην τρομοκρατία.
Υπήρχε και η ομάδα σύνδεσμος των Αράβων του Αμπού Νιντάλ για συνεργασίες με την Ευρώπη. Παραδόξως το όνομά της ήταν «Συντροφιά 17»! Αργότερα ειδική μονάδα της Φατάχ πήρε την κωδική ονομασία «Δύναμη 17», η οποία παραμένει μέχρι σήμερα!
Στην «Συντροφιά 17» πέρασε και το δεξί χέρι του «Κάρλος» μιλάμε για το «Τσακάλι» από την Βενεζουέλα, καθώς ο «Μπάρμπας» την ίδια εποχή χρησιμοποιούσε και αυτός πολλές φορές τον κωδικό «Κάρλος»! Ο Μπρούνο Μπεργκέ ήταν ο σύνδεσμος του Αμπού Νιντάλ με τους πυρήνες του Γιωτόπουλου. Ο Μπεργκέ συνελήφθη από τους Ισραηλινούς τον Ιούνιο του 1970. ΄Υστερα από καταδίκη 15 ετών και αφού τελικά βγήκε το 1978, συνελήφθη και πάλι στις 16 Φεβρουαρίου 1982 στο Παρίσι μαζί με την τρομοκράτισσα Μαγκνταλένα Κόπ, η οποία αργότερα παντρεύτηκε τον Κάρλος!
Το 1987 βγήκε και πάλι από την φυλακή και δοκίμασε να έρθει στην Ελλάδα, αλλά οι Ελληνικές αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα. Το 1991 θα φτάσει ο Μπρούνο Μπεργκέ στην Πάτρα από την Αγκόνα, αλλά μετά τρεις ημέρες θα απελαθεί στην Ιταλία. Δύο ημέρες αργότερα μας τον έστειλαν πάλι πίσω οι Ιταλοί. Στις 7 Μαρτίου του 1991, τελικά θα απελαθεί στην Ζυρίχη.
Το 1992 ο Μπρούνο Μπεργκέ εγκαταστάθηκε στην Θεσπρωτία! Στο χωριό Πέρδικα! Μαζί του και η Αμερικάνα σύζυγός του Κάρολ Τόμσον και η κόρη τους Σόνια.
Στις 15 Αυγούστου 1994 απαγάγετε από τις Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες μέσα στο κρησφύγετο του, στο Σουδάν, με μια μοναδική επιχείρηση, ο «Κάρλος το Τσακάλι» και μεταφέρεται στην Γαλλία για να δικαστεί. Ο Μπεργκέ δεν διώκεται πλέον στην Ελλάδα. Στις 12 Νοεμβρίου του 1995 θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το φέρυ μπότ «Λατό» λίγο πριν πιάσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.  Άγνωστο ποιοι είναι οι απαγωγείς του Μπρούνο!
Οι πληροφορίες φέρουν την CIA να απήγαγε τον Μπεργκέ και αυτός να τους έδωσε πρόσωπα και στοιχεία για την Ελληνική τρομοκρατία. Κυρίως για στελέχη του ΕΛΑ.
Στην ίδια περιοχή στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, συνελήφθη και ο Ιταλός τρομοκράτης Ενρίκο Μπιάνκο!
Κι ενώ οι συλλήψεις διαδέχονταν η μια την άλλη το καλοκαίρι του 2002, κανένας συλληφθείς δεν ανέφερε τίποτα για τους Θεσπρωτούς της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη! Ούτε ο λαλίστατος αγιογράφος της τρομοκρατικής οργάνωσης! Ξαφνικά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα από την Πέρδικα της Θεσπρωτίας, και συνέλαβε τον Παύλο Σερίφη με το κωδικό όνομα «Νικήτας» ή «Βαγγέλης» ή « Πιτσιρικάς»!
Ακολούθησαν οι συλλήψεις και των άλλων Θεσπρωτών της 17 Νοέμβρη! Τα συμπεράσματα δεν είναι πλέον δύσκολο να εξαχθούν…Αλλά ποιος «έδωσε» τους Θεσπρωτούς στην αντιτρομοκρατική, καθώς κανένας από τους συλληφθέντες δεν είχε αναφέρει το παραμικρό? Άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα της μυστηριώδους οργάνωσης του τρόμου…Οι ΗΠΑ πιθανόν…μα και τι περίμεναν τόσα χρόνια?
Με τον «Λάμπρο» τον φερόμενο ως Αρχηγό της 17 Νοέμβρη, φτάσαμε αισίως στην μεταπολίτευση! Στην Πεντέλη σε δύο σπίτια, της περιοχής το 1974 έγιναν οι συσκέψεις των τρομοκρατών. Στην πρώτη ο Α. Γιωτόπουλος φέρεται μεταξύ των ηγετικών στελεχών της 17 Νοέμβρη η οποία ήδη υπήρχε! Ο «Λάμπρος» ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή ο Νο 5 της τρομοκρατικής οργάνωσης! Κάποιοι ήταν κρυμμένοι σε ντουλάπες για να μην αποκαλυφθούν! Εκεί ο αληθινός Αρχηγός διαφώνησε με την πρακτική της συνέχισης του ένοπλου αγώνα. Ο μέχρι τότε Αρχηγός της Ε.Ο 17 Νοέμβρη δεν ήξερε ότι η «διαγραφή» του θα ήταν «ολική» από τον Α. Γιωτόπουλο…
Στην δεύτερη σύσκεψη, συμμετείχε και μια από τις τρεις γυναίκες της τρομοκρατικής οργάνωσης. Συμπτωματικά και οι τρεις έφεραν τον κωδικό «΄Αννα»! Λέτε γι αυτό οι διωκτικές αρχές να ταλαιπωρήθηκαν στην ανακάλυψη της ΄Αννας της 17 Νοέμβρη?
Δεν ήταν μια όπως έχει επικρατήσει αλλά τρεις! Ο Αρχηγός έλειπε, και στην θέση του ήταν ο «Γιάννης ο Κρητικός» που είχε στρατολογηθεί το 1973 και ήταν ο πλέον πιστός στον Αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Εκεί αποφασίσθηκε η ενεργοποίηση του ΕΛΑ, της 17Ν και άλλων θυγατρικών ομάδων τρομοκρατικής δράσης! Υπήρξε και τρίτη σύσκεψη στην Βάρκιζα, όπου συμμετείχαν τα πλέον επαναστατικά μέλη. Εκεί αποφασίσθηκε η «απόλυση» και «διαγραφή» κάποιων μελών. Έτσι ο «Λάμπρος» ανέβηκε ένα ακόμη σκαλί στην ιεραρχία της 17Ν!
Ο Μπεργκέ και η Κόπ, «έδωσαν» σύσσωμη την ομάδα του Χρήστου Τσουτσουβή στην CIA! Όταν έπεσε το Τείχος του Βερολίνου και πέρασαν τα αρχεία της Stazi στα χέρια των αμερικάνων, διαπιστώθηκε η σύνδεση των διεθνών ομάδων της τρομοκρατίας, με την ομάδα Τσουτσουβή και τον ΕΛΑ. Ο Τσουτσουβής είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τους «παππούδες» του ΕΛΑ και έκανε την «Αντικρατική Πάλη» μαζί με τον Μιχάλη Πρέκα, Χριστόφορο Μαρίνο και άλλους. Με την παράδοση των αρχείων απλά επιβεβαιώθηκαν στοιχεία που σχεδόν ήταν πρωτογενώς γνωστά από το 1975!
Τα πάντα λειτουργούσαν κάτω από την «ομπρέλα» της Stazi της Ομάδας του «Κάρλος το Τσακάλι» και του ΄Αραβα αρχιτρομοκράτη Αμπού Νιντάλ!
Μυστήριο καλύπτει και τον φόνο του Μιχάλη Πρέκα του συντρόφου του Χρήστου Τσουτσουβή. Στην γνωστή ένοπλη συμπλοκή της Καλογρέζας, ο Μ. Πρέκας έπεσε νεκρός στην μάχη που δόθηκε με την Αστυνομία. Στην έκθεσή της η Αστυνομία γράφει πως βρέθηκε σφαίρα στο σώμα του Πρέκα, απροσδιορίστου προελεύσεως, καθώς δεν ανήκε σε κανένα από τα όπλα των τρομοκρατών, αλλά ούτε και των αστυνομικών! Πιθανόν να βλήθηκε από «σύντροφο» του Πρέκα που εξαφανίστηκε κατά την συμπλοκή, ή από μη δηλωμένο όπλο αστυνομικού, ή από άλλη αιτία…
Άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα στον λαβύρινθο της εγχώριας τρομοκρατίας. Μετά από καιρό ακολούθησε ο θάνατος του Μαρίνου με πολύ περίεργο τρόπο, μέσα σε πλοίο…Πολλαπλά μυστήρια καλύπτουν την συγκοινωνούσα οργάνωση του Χρήστου Τσουτσουβή με τον ΕΛΑ και την 17Νοέμβρη…
Πέρασαν χρόνια και οι στρατολογήσεις νέων μελών στην Ε.Ο 17 Νοέμβρη συνεχίζονταν.
Ήρθε δεύτερη γενιά τρομοκρατών. Οι παππούδες πλέον ανέλαβαν συμβουλευτικό ρόλο και ρόλο καθοδήγησης. Μόνον ο Α. Γιωτόπουλος ήξερε τους «παππούδες» και ο «Λουκάς» της 17Ν, ο περιβόητος «φαρμακοχέρης» Δημήτρης Κουφοντίνας!
Στα αρχεία του ΕΑΤ-ΕΣΑ στην Θεσσαλονίκη, υπήρχε μια καταδίκη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου την περίοδο του 1971. Είχε διαφύγει τότε ο «Μιχάλης Οικονόμου» στο Παρίσι. ΄Ηταν ενέργειες του προαναφερθέντος Λ.Ε.Α. οι οποίες προδόθηκαν στις αρχές.
Χρόνια μετά όταν οι Βρετανοί μετά τον θάνατο του Σ. Σόντερς, ξεκίνησαν τις έρευνες, άρχισαν από την Θεσσαλονίκη! Καθώς ένα αυτοκίνητο τύπου Simka που παλαιότερα είχε χρησιμοποιήσει η τρομοκρατική οργάνωση, δεν είχε μηδενίσει το κοντέρ του. Τα χιλιόμετρα παρέπεμπαν στην Θεσσαλονίκη. Οι Βρετανοί λέγετε ότι είχαν σημαντικό πληροφοριοδότη παλιό στέλεχος του ΠΑΚ που βρίσκεται χρόνια τώρα σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ο οποίος τους κατεύθυνε να αρχίσουν από την Θεσσαλονίκη.
Πολλοί μετέπειτα επιφανείς άνδρες της Ελληνικής κοινωνίας γνώριζαν τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο στο Παρίσι. Μετά το 1974 τον έχασαν εντελώς! Ζούσε πλέον ως «Μιχάλης Οικονόμου». Το 1990 οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, έδωσαν στην CIA λίστα με ονόματα υπόπτων από την εποχή του 1960. Μεταξύ αυτών υπήρχε και το όνομα «GIATROPOULOS»!
Ο «Γιατρόπουλος» των Γάλλων προήλθε μετά από σύλληψη του Σκαρπαλέζου την εποχή εκείνη, ο οποίος μετέφερε βαλίτσα με εκρηκτικά που ανήκαν στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο! Μετά το γεγονός της ομολογίας Σκαρπαλέζου, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, έγινε Μιχάλης Οικονόμου! Ανιχνεύοντας τον «Γιατρόπουλο» οι Γάλλοι, έφθασαν στον «Μιχάλη»..Δυστυχώς είχε αλλάξει ήδη το όνομά του και οι Γάλλοι δεν έδωσαν σημασία, αλλά το γεγονός κατεγράφη. Οι Γάλλοι δεν είχαν ούτε αποτύπωμα του «Γιατρόπουλου» ούτε φωτογραφία του.
Βρετανοί και ΄Ελληνες έψαχναν στα αρχεία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης για εβδομάδες, συνεπικουρούμενοι και από ομάδες της ΕΥΠ. ΄Εψαχναν αναφορές, καταδίκες, στοιχεία κλπ. κάποιος «σκάλωσε» στην καταδίκη των ενεργειών του Λ.Ε.Α. που ανέφερε και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, και μάλιστα πως διέφυγε στο Παρίσι!
Ο ΄Ελληνας ερευνητής σκέφθηκε πως το Γαλλικό «Γιατρόπουλος» μπορεί να είναι το Ελληνικό Γιωτόπουλος και να έγινε λάθος από τους Γάλλους! Η αρχή του νήματος πλέον άρχισε να ξετυλίγεται, όπως και η αρχή του τέλους του Μιχάλη Οικονόμου! Ο αγιογράφος της 17 Ν, «έδωσε» ως Αρχηγό κάποιον με το όνομα «Μιχάλης» που μένει στους Λειψούς και διδάσκει Γαλλικά σε μαθητές…Ο Μιχάλης Οικονόμου των Λειψών τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση . Φωτογραφήθηκε κατ΄επανάληψη. Ο Σάββας Ξηρός τον αναγνώρισε αμέσως. Η σύλληψή του ήταν θέμα ωρών πλέον. Το όνομά του άγνωστο…όμως όταν του φώναξαν οι Αστυνομικοί κ. Αλέκο Γιωτόπουλε και ανταποκρίθηκε καθώς γνώριζε πλέον ότι όλα τελείωσαν, μόνο τότε η Αστυνομία βεβαιώθηκε πως τελικά ο Γάλλος «Γιατρόπουλος» ήταν ο Γιωτόπουλος!
Ο Αρχηγός της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη λένε πως «λείπει». Είναι στις ΗΠΑ υπό προστασία, πίνοντας μπακάρτι και καπνίζοντας κατ΄εξαίρεση πούρα Αβάνας.
Επίσης, λείπει και ο Νο 2 της τρομοκρατικής οργάνωσης, πάνω από τον Γιωτόπουλο. Λείπει και ο «Σαλονικιός» και άλλοι…
Οι υπόγειες διαδρομές της εγχώριας τρομοκρατίας, συνδέουν σχεδόν όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις της Ελλάδας με την 17 Νοέμβρη. Επίσης, είναι πλέον διαπιστωμένο ότι υπήρχαν στενές σχέσεις και συνεργασία με την διεθνή τρομοκρατία.
Κατά καιρούς φαίνεται πως τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή τρομοκρατία, είχαν διεισδύσει διάφορες μυστικές υπηρεσίες με κάθε είδους επιδιώξεις.
tanea_28-7-08
Η επωνυμία της τρομοκρατικής οργάνωσης και άλλα περίεργα
Η τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη είχε μια εμμονή να χτυπά τους μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο και Απρίλιο-Μάιο. Συνήθως στο τρίγωνο Ομόνοιας-Συντάγματος-Κολωνακίου, αν και έγιναν επιθέσεις της και έξω από το «Τρίγωνο της τρομοκρατίας».
Η εμμονή της τρομοκρατικής οργάνωσης να χρησιμοποιεί ονόματα Αποστόλων και γενικά συνήθως θρησκευτικά ονόματα, δεν έγινε μάλλον τυχαία…Πλήθος στοιχείων που εάν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους, θα παραπέμψουν σε εκπληκτικά στοιχεία μεταφυσικού και παραφυσικού χαρακτήρα…Από την ροζ βίλα του Γιωτόπουλου, μέχρι τα σχέδια που ζωγράφιζε ο αγιογράφος της τρομοκρατικής οργάνωσης…Από τις μέλισσες του Κουφοντίνα μέχρι τα ονόματα από τις οδούς που υπήρχαν οι γιάφκες..
Το 1918 ιδρύθηκε το ΣΕΚΕ το πρώτο Ελληνικό μαρξιστικό κόμμα. Ιδρύθηκε στις 17 Νοέμβρη του 1918…Γραμματέας της οργάνωσης στην πρώτη ιδρυτική της διάσκεψη ήταν ο Μιχάλης Οικονόμου…του οποίου το όνομα επέλεξε ως ψευδώνυμο ο Αλέκος Γιωτόπουλος! Πέραν της γνωστής μας τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Ν ,προϋπήρξε μια άλλη στην Τσεχοσλοβακία, στην Πράγα συγκεκριμένα με την ίδια ονομασία. Στην Τσεχοσλοβάκικη 17 Νοέμβρη, υπήρχαν μέλη της και ΄Ελληνες! Κανείς ποτέ δεν ασχολήθηκε με την οργάνωση αυτή, η οποία είναι ιδεολογικός συγγενής με την Ελληνική 17 Νοέμβρη…
Για χρόνια, οι αρχές, ΄Ελληνικές και ξένες, απέκλειαν το ενδεχόμενο να συνδέεται ο Χρήστος Κασσίμης με την 17 Νοέμβρη. Τελευταία τοποθετείται μέχρι και στην κορυφή της πυραμίδας της τρομοκρατικής οργάνωσης! Αναφέρεται ότι ο Χ. Κασσίμης, συσπείρωσε γύρω του αρκετά άτομα πρόθυμα για συμμετοχή στον ένοπλο αγώνα. Ίδρυσε την δική του οργάνωση, αλλά τελικά απορροφήθηκε από την 17 Νοέμβρη της οποίας πιθανότατα ήταν επιχειρησιακός αρχηγός.
Το επίθετο του Κασσίμη παραπέμπει στην Τούρκικη λέξη «Kassim» που μεταφραζόμενος παραπέμπει στον μήνα Νοέμβριο…σύμπτωση?
Ο Χρήστος Νοέμβρης, λοιπόν, ήταν μεταξύ των αρχηγών της 17 Νοέμβρη? Οι γιάφκες της οδού Πάτμου, παραπέμπουν στο αγαπημένο νησί του Γιωτόπουλου και της συντρόφου του Πεϊνό, το νησί της αποκάλυψης, την Πάτμο!
Πίσω από την γιάφκα της Πάτμου υπάρχει η οδός Πέτρας…το χωριό που κατοικούσε ο βομβιστής Παυλής στην Πέτρα Λέσβου. Στην άλλη οδό Μηθύμνης…είχε γίνει η σύλληψη των πρακτόρων της CIA που σχετίζονταν με την 17 Νοέμβρη. Στην επαρχεία Μηθύμνης δίπλα στην Καλλονή της Λέσβου, πήγαινε συνεχώς ο τρομοκράτης Θεολόγος Ψαραδέλης για υποβρύχιο ψάρεμα και διακοπές…!
Η οδός Δαμάρεως της άλλης γιάφκας…παραπέμπει στην περιβόητη «αδερφή Δάμαρη» και σε μέρος της Δυτικής Ελλάδας που σχετίζεται με την τρομοκρατική οργάνωση…
Η πλήρης εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης δεν έγινε…εάν γίνονταν σίγουρα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά περισσότερα, τόσο για την Δαμάρεως, όσο και για άλλα πολλά σημειολογικά στοιχεία…Πρόκειται για συμπτώσεις ή για συγκεκριμένες σημειολογικές ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη….
Πλήθος τα ερωτηματικά και οι αναπάντητες απορίες…
1rea8a
Ο Πάτερ Βασίλειος…
Ο Πάτερ Βασίλειος της Πάτμου, ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα. Καθηγητής, μορφωμένος με πύρινα κηρύγματα, ψηλός, σεμνός και καλοκάκαγαθος. Μαγνήτιζε τo χριστεπώνυμο πλήρωμα της νήσου Πάτμου με την συμπεριφορά του. Λιτή η ζωή του και φτωχική. Στηλίτευε με θάρρος και πυγμή κάθε καυτηρίαζε κάθε εκκλησιαστική παρεκτροπή, κυρίως των Αρχιερέων.
Ανέπτυξε τεράστια φιλανθρωπική δράση. ΄Ίδρυσε την οργάνωση «Επτάφωτος Λυχνία» με δικό της εντευκτήριο, δανειστική βιβλιοθήκη, σεμινάρια και πλήθος άλλες δραστηριότητες! Στην «Επτάφωτο Λυχνία» κάθε μέλος είχε και μια συγκεκριμένη αποστολή, κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μέχρι και θεατρικό θίασο είχε ιδρύσει ο πάτερ Βασίλειος!
Αρχηγός της οργάνωσης στο τμήμα θηλέων, ήταν μια δασκάλα που τώρα είναι μοναχή…
Αρχηγός της οργάνωσης στο τμήμα αρρένων, ήταν ο μαθητής της Πατμιάδας, Θεόφιλος Μανωλάκης. Ήταν οι στυλοβάτες της «Επτάφωτης Λυχνίας»!
Λίγο πριν το 1965 ο πάτερ Βασίλειος ίδρυσε μια νέα οργάνωση με τον ισχυρό πυρήνα της «Επτάφωτης Λυχνίας». Την «Δικαιοκρατία»!
Ψυχή της «Δικαιοκρατίας» ήταν ο Θεόφιλος Μανωλάκης!
Τα μέλη της «Δικαιοκρατίας» είχαν και δικό τους ιδιαίτερο χαιρετισμό…ύψωναν την γροθιά τους στο μέτωπο και έκαναν μια κίνηση σαν να σκούπιζαν τον ιδρώτα τους…
Πολύ περίεργος χαιρετισμός για χριστιανική οργάνωση, όπως και η επωνυμία της…
Η «Δικαιοκρατία» άρχισε να πολιτικοποιείται και έτσι έφερε σε ρήξη τον πάτερ Βασίλειο με το Μοναστήρι της Πάτμου. Η ρήξη προκάλεσε την μετάθεση του πάτερ Βασίλειου από την Πάτμο. Τα ίχνη του χάθηκαν…
Πήγε στην Θεσσαλονίκη. Ετοιμάζονταν για ιεραπόστολος στην Καλκούτα της Ινδίας μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, γοητευμένος από το σθένος και την δράση του Αρχιμανδρίτη Βασίλειου, τον προήγαγε σε ιεροκήρυκα της Μητρόπολης . Ο Ιεροκήρυκας πλέον πάτερ Βασίλειος, έλαβε εντολή να κηρύττει μεταξύ των 15 χιλιάδων φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!
Ο πάτερ Βασίλειος, αγόρασε έναν πολύγραφο και δούλευε ασταμάτητα τυπώνοντας κείμενά του. Τα κείμενα του πάτερ Βασίλειου δεν είχαν θρησκευτικό χαρακτήρα…ήταν κείμενα κοινωνικού προβληματισμού, με ιδιαίτερο παλμό και ένταση! Τα κείμενα του πάτερ Βασίλειου εντυπωσίασαν την πανεπιστημιακή νεολαία, η οποία πύκνωσε το πολυάριθμο κοινό του!
Εξέδωσε το «Εγκόλπιον» του «συνδουλευτή» ή του «ψαρά» με το ψευδώνυμο Παύλος!
Κατά χιλιάδες αντίτυπα μοιράζονταν στους ενθουσιώδεις φοιτητές της Θεσσαλονίκης!
Να τι έγραφε το Μανιφέστο του πάτερ Βασίλειου ή «Παύλου»..
« Αν η εξουσία θεληματικά παραμείνει στην θέση τη των σάπιων εμείς δεν θα την περιμένουμε θα προχωρήσουμε…Ο αντίπαλός μας, μας πολεμάει με πυραύλους εμείς δεν είμαστε βόδια να αμυνόμαστε με κοντάρια και τόξα..»!
Σε ένα άλλο σημείο του «Εγκολπίου» ο πάτερ Βασίλειος, έχει μια ενότητα με τίτλο «συνθήματα». έχει ένα άλλο σημείο με ονόματα…Ο πάτερ Βασίλειος «βάπτιζε» τα μέλη της οργάνωσής του με ονόματα από την Αγία Γραφή, ανάλογα με την αρμοδιότητα του κάθε μέλους. Παύλος, Αντύπας, Μανόλης, Λουκάς κλπ. Η δράση της οργάνωσης επεκτάθηκε και πέραν του πανεπιστημίου. Άρχισε να εκδίδεται η εφημερίδα «ΕΠΤΑΦΩΤΟΣ»! Την ίδια εποχή ο πάτερ Βασίλειος τύπωσε ένα βιβλίο με το όνομα του αδερφού του, με τίτλο «Κυνηγημένοι». Ο πάτερ Βασίλειος, ζήτησε από φίλους του Σοσιαλιστές της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να κλείσει συνάντηση με τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου, λίγο πρίν μεταβεί στην Καλκούτα της Ινδίας ως Ιεραπόστολος, από όπου όμως επέστρεψε σχεδόν αμέσως.
Δύο φορές επισκέφθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πάτερ Βασίλειος όταν επέστρεψε από την Ινδία. Λίγο καιρό αργότερα ο πάτερ Βασίλειος καθαιρέθηκε από την Εκκλησία, καθώς η δράση του είχε ξεφύγει πλέον εντελώς από τις δράσεις και το ύφος της Ορθοδοξίας. Αμέσως μετά την καθαίρεσή του δήλωσε άθεος δημόσια! Αυτό δεν εμπόδισε τον Ανδρέα Παπανδρέου να τον χρίση υποψήφιο βουλευτή στην Σάμο το 1974! Στις επιστολές του προς τα μέλη της «Δικαιοκρατίας» ο πάτερ Βασίλειος έγραφε,
« Ξέρουμε ότι το κίνημά μας μυρίζει φωτιά και πόλεμο. Δεν μαχόμαστε ότι εμείς κάναμε την αρχή. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. Κανένας μας δεν βαυκαλίζεται για εύκολες ΝΙΚΕΣ και ρόδινους ανθόσπαρτους δρόμους..»!
«Θα αντιμετωπίσουμε εκτός από το μέτωπο του εχθρού και την ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ που θα θελήσει να εξαρθρώσει και να διαιρέσει τις δυνάμεις μας»!
«Οργανωμένη και συστηματική προπαγάνδα σημαίνει μισός κόπος και διπλάσια απόδοση»!
Η διάρθρωση της «ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ» είχε οργανωτική δομή όμοια με την κοινωνία των μελισσών! Μια κυψελοειδής δομή και οργάνωση που τον γοήτευε! ΄Εφερνε πολλές φορές ως παράδειγμα τις μέλισσες «Και οι μικρότεροι μπορούν να προσφέρουν πολλά. Και η μέλισσα είναι μικρή αλλά ποιος μπορεί να φτιάξει ότι φτιάχνει εκείνη?»!
Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο μελισσοκόμος, συχνά πυκνά μιλώντας αναφέρονταν με μεγάλο θαυμασμό στην κοινωνία των μελισσών! Για την κυψελοειδή τους οργάνωση, την βασίλισσα, τις εργάτριες αλλά και τους κηφήνες! Θα νόμιζε κανείς πως διαβάζει κείμενα της «ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ»!
desaturated-rose
Αντί επιλόγου
Σίγουρα ο Αρχηγός της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη στηρίχθηκε στην δομή και την οργάνωση της δικής του «Δικαιοκρατίας»! Υιοθέτησε μήπως την δομή της οργάνωσης του πάτερ Βασίλειου? Πιθανόν ναι, πιθανόν και όχι. Να είναι όλα συμπτώσεις…
Σύμπτωση μπορεί να είναι και το γεγονός ότι η Ε.Ο. 17 Νοέμβρη χρησιμοποιούσε κωδικά ονόματα από την Αγία Γραφή, με ιεραρχική σημασία. Δηλαδή, ο μελισσοκόμος χρησιμοποιούσε το «Λουκάς», τα υπόλοιπα μέλη αντιλαμβάνονταν ότι ήταν ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης, όπως ο Απόστολος Λουκάς μεταξύ των μαθητών Κυρίου Ιησού Χριστού…
Ο πάτερ Βασίλειος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Παύλος». Ο Πρωτοκορυφαίος των Αποστόλων! Συμπτωματικά ο Ηγέτης της 17 Νοέμβρη χρησιμοποιούσε το κωδικό όνομα «Πέτρος», ο δεύτερος των Αποστόλων! Ακολουθεί ο «Λουκάς»! Ο «Ιωάννης»! άραγε ο «Λάμπρος» της 17 Νοέμβρη, ευελπιστούσε πως θα φέρει την «Λαμπρή» στην Ελλάδα, με τις τρομοκρατικές του ενέργειες και τις δολοφονίες?
Τα ανίψια του πάτερ Βασίλειου-Παύλου της Δικαιοκρατίας, βρίσκονται στον Κορυδαλλό, ως ενεργά στελέχη και εκτελεστές της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της ζωής τους…
Οι υπόλοιποι «Δικαιοκράτες» και τρομοκράτες θυσίασαν τα παιδιά τους
σε μια όπως μάλλον φαίνεται διεθνή συμπαιγνία
μέσα σε πολλούς σκοτεινούς διαδρόμους…
Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα…Πολλές οι απορίες…Πολλές οι συμπτώσεις
Θεωρώ πως είναι και σήμερα επίκαιρο όσο και τότε που διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα. Διάβασε και σκέψου μόνος σου. Σύγκρινε με τα σημερινά και Σ Κ Ε Ψ Ο Υ !!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: