Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

«Βόμβα» από τον Σαρκοζί


Πριν στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του μιλάει στην γαλλική τηλεόραση για την κρίση στην ευρωζώνη.

Ο Γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε «λάθος» την ένταξη της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ. «Ήταν λάθος, επειδή η Ελλάδα εντάχθηκε με στοιχεία που ήταν ανακριβή (...) δεν ήταν έτοιμη» υπογράμμισε ο Νικολά Σαρκοζί.


Ωστόσο ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό της χάρη στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής. «Η Ελλάδα μπορεί να σώσει τον εαυτό της αλλά πρέπει να καταβάλει προσπάθειες. Εάν η Ελλάδα κήρυσσε πτώχευση, θα ήταν μία διαδικασία που θα κλιμακωνόταν» σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος αναφερόμενος στους φόβους μετάδοσης της κρίσης σε άλλες υπερχρεωμένες χώρες της ζώνης του ευρώ.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: