Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Το τουρκικό τόξο «στραγγαλίζει» την Ελλάδα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Τώρα αποκαλύπτεται το παρασκήνιο της πρόσφατης άκρατης προκλητικότητας σε Αιγαίο και Κύπρο των Τούρκων:

Οι ελληνικές πρεσβείες χωρών που συνορεύουν κυκλικά με την Ελλάδα (Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Αίγυπτος, Λιβύη) έχουν ενημερώσει με απόρρητες αναφορές τους το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ότι η Τουρκία με μυστικές της συμφωνίες με τα όμορα κράτη με την Ελλάδα έχει δημιουργήσει ένα «τουρκικό τόξο» που στο μέλλον θα «στραγγαλίζει» κάθε ελληνική κίνηση, είτε αυτή αφορά εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου, είτε εμπορικές συμφωνίες, είτε διπλωματικές επαφές.


Με αιχμή του δόρατος τους ισλαμιστές των βαλκανικών χωρών, η Άγκυρα έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με τις κυβερνήσεις των χωρών που συνορεύουν με την Ελλάδα υπαγορεύοντας τη δική της γεωπολιτική στρατηγική στις φιλοτουρκικές κυβερνήσεις.

Τα ορατά αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι:

Αίγυπτος: Αρνείται την ύπαρξη ελληνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης νότια της Κρήτης, δηλαδή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αιγύπτου και Κρήτης.

Αλβανία: Η αλβανική Βουλή μετά από πιέσεις της Άγκυρας αρνείται την έγκριση μίας διπλωματικής συμφωνίας που υπάρχει ήδη μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας και ορίζει σε ποια τμήματα της θαλάσσιας περιοχής μεταξύ βόρειας Κέρκυρας και Αλβανίας μπορεί να γίνει έρευνα από την Ελλάδα για υδρογονάνθρακες.

Σκόπια: Με τη συνδρομή και τη στήριξη της Τουρκίας στους διεθνείς οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι Σκοπιανοί ζητάνε επιστροφή στην Ελλάδα των λεγόμενων «σλαβομακεδόνων» που έχουν σπίτια κυρίως στη Βορειοδυτική Μακεδονία τα οποία και τους ανήκουν και τα οποία και εγκατέλειψαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Η τουρκική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας αναμένεται να σφίξει ακόμα περισσότερο αν η Ελλάδα ενεργοποιήσει την απόφαση της Κυβέρνησης για έρευνες ορυκτού πλούτου στο Ιόνιο και γύρω από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ
Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: