Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Η εποχή του Όργουελ έφτασεΗ ιδιωτική κεντρική τράπεζα της Αμερικής, με το παραπλανητικό όνομα Federal Reserve Bank, ανακοίνωσε σχέδιο παρακολούθησης των μπλόγκερς, και των χρηστών του Facebook, με σκοπό να εξακριβώσει  το αν κάποιοι  από αυτούς ασκούν κριτική στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, με απόψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την οικονομία της χώρας.

Η Federal Reserve ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με εταιρία, που θα συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορα κοινωνικά δίκτυα, και στη συνέχεια θα την ενημερώνει.

Η εν λόγω ανακοίνωση σχετίζεται και με τις πρόσφατες προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να ελέγξει την κοινή γνώμη, μέσα από την χειραγώγηση των πόρων του διαδικτύου.

Τον περασμένο μήνα, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με παροχείς όπως είναι το Facebook, προκειμένου να συλλέξει και να αναλύσει υλικό που ανεβαίνει στο διαδίκτυο με αντιπολεμικό περιεχόμενο, έτσι ώστε να ερευνηθεί για το αν πρόκειται για «εχθρική προπαγάνδα».

Αυτό βέβαια το υλικό, μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί ώστε να φιμωθούν όσες φωνές συνεχίζουν αντιστέκονται στις άσκοπες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.

Τέλος, όλα αυτά σχετίζονται άμεσα με ένα πρόγραμμα του αμερικανικού πενταγώνου, που ξεκίνησε στη διάρκεια της προεδρίας του George W. Bush, και που είχε σκοπό του την ίδρυση μιας ομοσπονδιακής υπηρεσίας προπαγάνδας, η οποία και θα ήλεγχε το τι είδους πληροφορίες σχετικά με τον πόλεμο, θα μπορούσαν να διακινούνται μέσω του διαδικτύου.

 

American Free Press

http://americanfreepress.net/?p=875

Απόδοση:S.A.

 

Απο :  http://ellinilatris.blogspot.com/2011/10/blog-post_2388.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: