Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ισλαμαμπάντ η Αθήνα, την Κυριακή το μεσημέρι!

poreia-_copyΑπίστευτες σκηνές στο Σύνταγμα! Χιλιάδες φανατικοί λαθρομετανάστες ισλαμιστές, κατέλαβαν ξαφνικά την Πλατεία Συντάγματος, ντυμένοι με λευκές κελεμπίες και ανεμίζοντας πράσινες σημαίες με το μισοφέγγαρο, προκειμένου όπως είπαν, να εορτάσουν τη γέννηση του Προφήτη.
Οι προκλήσεις κατά των διερχόμενων πολιτών ήταν πολλές, ενώ η ΕΛΑΣ κράτησε διακριτικές αποστάσεις, αποκλείοντας την έξοδο τη Πλατείας, πάνω από τη στάση του μετρό, που βλέπει στη Βουλή.
Οι μουσουλμάνοι, έστησαν τα σκαλιά, στο προαναφερόμενο σημείο, μια μικροφωνική, ενώ ανέβασαν ανενόχλητοι και επί της Πλατείας αυτοκίνητα με μεγάφωνα! Η ΕΛΑΣ, αντιμετώπισε με απίστευτη αγένεια όσους πολίτες πλησίασαν τους αστυνομικούς, για να διαμαρτυρηθούν για τα τεκταινόμενα και τις ύβρεις που είχαν δεχθεί…

Ελεύθερη ώρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε ώς πότε φταίνε οι μουσουλμάνοι η οι λαθρομετανάστες?
Τό κακό βρίσκεται στούς Έλληνες ψηφοφόρους εδώ και δεκαετίες που ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια ανθέλληνες όπως ο Κισσινγκερ μόνο που αυτός λέει την αλήθεια ότι δεν θέλει τους Έλληνες και μένει στην Αμερική ενώ οι παρούσα κυρίαρχοι της Ελλάδος είναι κρυπτοανθέλληνες αλλα οι Ελληνες όχι μόνο τους ψηφίζουν αλλά και τους υμνούν, ΖΗΤΟ!!!!!. Γιατί δεν ενώνονται με ένα κερί στο χέρι, μισό εκατ. καθημερινός στο δρόμο, να αλάξουν τους πάντες και το κατεστημένο, αυτό που βλέπουν σαν φταίχτες για τη μιζέρια του, αυτό που βρίζουν και κριτικάρουν καθημερινώς? Το διέρευε και βασίλευε ευδοκική φανταστικά στον ελληνικό χώρο. Ειναι και ο καλύτερος χώρος για καινούργια εισαγώμενα μέτρα της Νέας Τάξης. Αφού ξέρουν, ο Ελληνας ποτέ δεν θά ενωθή εναντίον τους.

Και μετά λένε οι Ελληνες είναι ξύπνιος λαός!