Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Η διαστελλόμενη Γη!

Η θεωρία πεδίου του ιδιοφυούς Νίκολα Τέσλα μαζί με τα αντικειμενικά κριτήρια της φυσικής εξηγούν την πραγματική φύση του σύμπαντος που βασίζεται στα νετρίνο.

Η διαστελλόμενη Γη!

Η θεωρία της διαστολής της γης δεν έχει σχέση με θεωρίες συνωμοσίας. Είναι θεωρία που βασίζεται σε καθαρά επιστημονικά κριτήρια και αποδείξεις. Η ύπαρξη του νετρίνο έχει αποδειχθεί, όπως και το μεγάλωμα της γης (χάρτης της ΝΑΣΑ). Το μοντέλο του καθηγητή Μάιλ που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ βασίζεται σε μια επέκτραση των εξισώσεων του Μάξγουελ και μπορεί να εξηγήσει όλα τα φυσικά φαινόμενα, τους κβάντες κλπ.
Ο καθ. Μάιλ έχει γράψει πολλά βιβλία επί αυτού και το έργο του μελετάται από γνωστά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο (π.χ. ΜΙΤ. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα του:
http://www.meyl.eu/go/index.php?dir=10_Home&page;=1&sublevel;=0

Το ντοκιμαντέρ εξηγεί απλά, κατανοητά και ευχάριστα τις γνώσεις που οι ισχυροί του κόσμου μας αποκρύπτουν!

Από τον ρυθμό επιχωμάτωσης στην αρχαιολογία συμπεραίνομε ότι αυτή γίνεται με ρυθμό 2meters/χιλιετηρίδα=2mm/χρόνο οδηγώντας στην θεωρία της Διαστελλόμενης Γης. 2πr, Διαστολή περιφέρειας = 2πΔr=2π2mm/χρόνο=6,28x2mm/
χρόνο=1,56 cm/χρόνο όσο παρατηρείται ότι απομακρύνονται οι ήπειροι.

Η απομάκρυνση Ηπείρων είναι όσο και η ευρεθείσα παραπάνω διαστολή της περιφέρειας της Γης.

Πτηνά που δεν πετούν τώρα. Αν η Γη διεστάλη από την αύξηση της μάζας της είναι επόμενο ότι πτηνά που με την εξέλιξη τους έμαθαν να πετούν, τώρα δεν θα πετούν, κότα, παγώνι, κλπ.

Μεγαθήρια που εξαφανίσθηκαν. Αν υπήρχαν μεγαθήρια με μεγάλο βάρος είναι επόμενο με την αύξηση της βαρύτητας της θα υπερβάρυναν, και εν συνεχεία ενεφανίσθησαν.

Πόσο αυξήθηκε η βαρύτητα της Γης από την εποχή της εξαφάνισης των Δεινοσαύρων μέχρι σήμερα; Αν υποθέσουμε ότι η μέση πυκνότητα της Γης ήταν ίδια με σήμερα ρ= 5kgr/L ότι η σημερινή ακτίνα είναι 6,4x106meters, τότε στα 100x106 τότε η μάζα της Γης αυξήθηκε κατά Δ3/4πr3/3/4πr3=3Δr/r = 0,15x 10 6/6.4=1/6
Βαρύτητα τώρα προς βαρύτητα τότε ( 7/6)3 = 1,5879= περίπου 1,6=1+60/100, αύξηση 60%, αρκετή για να είχε θανατώσει τα μεγαθήρια και να έκανε πολλά πτηνά να μην πετούν!

Η θεωρία της διαστελλόμενης Γης λοιπόν!
Τα πρόσωπα που αναφέρονται φαίνονται να είναι αληθινά, γίνεται συσχετισμός θεωριών με υπάρχουσες, υπάρχει μια λογική ανάμεσα στις διαφορετικές αναφερόμενες θεωρίες & πραγματικές γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα...
Ποιός μπορεί τελικά να ξέρει στα σίγουρα απ'την άλλη, με τα τόσα fake & "φτιαχτά" που κυκλοφορούν στο Δίκτυο;

Video με ελληνικούς υπότιτλους (43 λεπτά)


Εικονική απεικόνιση με αγγλική αφήγηση

ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μια επιστημονική προσέγγιση για την κούφια γη που σε επιβεβαιώνει
Β Α Ρ Υ Τ Η Τ Α (30)
Ν Ε Ε Σ - Π Ρ Ο Σ Ε Γ Κ Ι Σ Ε Ι Σ (θεωρίες)
Την βαρύτητα την βλέπουμε; Την ακούμε; Την μυριζόμαστε; Την γευόμαστε; Φυσικά όχι. Την αντιλαμβανόμαστε μόνον έμμεσος, και όμως ως τώρα την αγνοούσαμε ως εκτη αίσθηση.
Με αφορμή των πειραμάτων Αμερικανών περί πέμπτης δύναμης και το λάθος του Νεύτωνα για την βαρύτητα (από τοπικές εφημερίδες). Να τι έγραφα κατά την συγγραφή βιβλίου φυσικής (εκτός τον άλλων) για την βαρύτητα (βάση της λογικής) το 1976. Και το έστειλα τότε στα ΜΜΕ κλπ. και το θάψανε..... (Εκτός Οικονομικού Ταχυδρόμου, 10/10/94 Σελ.59). = Β Α Ρ Υ Τ Η Σ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ 1976-1978. Και νέες αντιφατικές διαπιστώσεις.
Η έλξη της γης επί ενός σώματος είναι ανάλογος της αποστάσεως από αυτήν. Το πεδίον βαρύτητας δεν έχει φορά (δεν είναι κλειστό, καμπύλο όπως το μαγνητικό και το ηλεκτρικό) αλλά εκτείνεται προς τον χώρο, και μεταξύ σελήνης γης υπάρχει κάποιο σημείο που η έλξη της γης και της σελήνης είναι ίσες και αντίθετες, και η έλξη είναι μηδέν.
Σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της γης η έλξη έχει φορά αντίθετη, άρα σε κάποιο σημείο π.χ στο κέντρο της γης η έλξη θα είναι μηδέν λόγω εξουδετερώσεως των δυνάμεων, αν π.χ ήμασταν στο διάστημα και βλέπαμε δύο ανθρώπους να περπατούν στα δύο αντίθετα ημισφαίρια της γης, τότε τον έναν από τους δύο θα τον βλέπαμε να περπατά ανάποδα.
Αν ανοίξουμε μία τρύπα στη γη, (ένα πηγάδι) και βγούμε από την άλλη μεριά, από τον βόρειο πόλο μέχρι τον νότιο, και ρίξουμε μια σφαίρα π.χ από το βόρειο ημισφαίριο αυτή θα κατέρχεται συνεχώς επιταχυνομένει μέχρι ενός σημείου, από εκεί και πέρα όταν δηλαδή περάσει το κέντρο της γης θα αρχίσει να επιβραδύνεται διότι τότε θα ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ και αφού διανύσει μία α απόσταση ή θα βγει μέχρι το νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει την αντίστροφη κίνηση, δηλαδή θα αρχίσει να κατέρχεται από το νότιο προς το κέντρο της γης, και εν συνεχεία θα αρχίσει να ανέρχεται προς το βόρειο κ.ο.κ. Λόγω όμως της απώλειας κινήσεως, τριβή του αέρος κλπ. κάποια στιγμή θα ισορροπήσει.
Εδώ δημιουργούνται μερικά ερωτήματα: 1), Που θα σταματήσει η σφαίρα, στο κέντρο της γης που η έλξη εξουδετερώνεται από τα δύο ημισφαίρια ή στο κέντρο του ενός ημισφαιρίου, (στα 1/4 της διαμέτρου της γης) που η βαρύτητα πρέπει να είναι η ανώτερη δυνατή. 2) Το κέντρο της γης πρέπει να είναι άδειο, λόγω ελλείψεως βαρύτητας και φυγοκέντρου δυνάμεως, δηλαδή η γη πρέπει να είναι ένας χοντρός φλοιός, ή μεγάλες και μικρές μάζες διάπυρης ύλης θα μετακινούνται μία προς τον ένα και μία προς το άλλο ημισφαίριο ασυνάρτητα για διάφορους λόγους. Τι συμβαίνει από όλα αυτά; Αν πράγματι συμβαίνει ένα τέτοιο πράγμα τότε ανατρέπονται πολλές από τις υπάρχουσες θεωρίες, π.χ ο όγκος της γης δεν πρέπει να είναι έτσι που τον υπολογίζουμε, η μάζα της ύλης στο κέντρο της γης πρέπει να είναι ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ και όχι ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ, καθώς και η βαρύτητα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:
Αν υποθετικά χωρίσουμε τη γη σε δύο κoμάτια και τα απoμακρύνουμε, στο κέντρο της αποστάσεως (γης) οι δυνάμεις από τα δύο ημισφαίρια είναι ίσες και αντίθετες όπως μεταξύ σελήνης γης, έτσι και στο κέντρο της γης και έσο πλησιάζουμε στο ένα ή στο άλλο τόσο έλκονται περισσότερο κλπ. προς το 1/4 της γης.
@ Αυτά που γράφω δεν είναι τα συνηθισμένα τα τετριμμένα αλλά είναι πέρα από αυτά και απάτητε μελέτη και μεγάλη γνώση φυσικής
ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ;
Κάθε τόσο ακούμε να μιλούν για την τρομερή βαρύτητα που συνθλίβει τα πάντα δημιουργεί νέους αστέρες κλπ. κλπ. κλπ. ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά στη φύση ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ; Κανείς δεν μας λέγει, και χωρίς να λέγει από τι δημιουργείτε η τρομερή βαρύτητα; Πολλές φορές αναρωτιέμαι βρε μπας και είμαι μ-βλάκας, επιπόλαιος, και ντρέπονται οι άλλοι να μου το πούνε;
Να λες τις απόψεις σου τον συλλογισμό σου με επιφυλάξει το καταλαβαίνω, να ξεφτιλίζεσαι όμως πάει πολύ.
(Δεν έχουν ευρύ ή πεδίον γνώσεων φυσικής;)
Η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ έλξεως της ύλης, (ή μεμονωμένων νουκλεονίων) και η ένταση της είναι συνάρτηση των μαζών, για να υπάρχει όμως τεράστια βαρύτητα (μαύρες τρύπες) ώστε να συνθλίβετε κάθε τι που θα βρεθεί εκεί, ακόμη και το φως πρέπει η μάζα της ύλης να είναι τεράστια, ή ασύλληπτης πυκνότητας, υπάρχει όμως τέτοια ύλη;
Φιλικά Τζίνις.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: