Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Τουλάχιστον.... μην προκαλείτε!!!


Οποιος εμπλέκεται (εννοεί στο σκάνδαλο Ζήμενς), αποκόβεται από την παράταξη και δεν μας εκπροσωπεί. Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση υπεράσπισης κανενός. Θα ήθελα να μπορώ, όταν θα με ρωτούν οι πολίτες αν βάλαμε κανέναν φυλακή να τους λέω ναι, βάλαμε τον τάδε και τον τάδε.
Τάδε έφη Θόδωρος Πάγκαλος.
Σαν Αντιπρόεδρος εκφράζει εγκυρότατα την κυβερνητική άποψη και επί του θέματος των σκανδάλων και των εξεταστικών επιτροπών.
Άρα καταλαβαίνουμε πως οι ευσεβείς πόθοι της κυβέρνησης εξαντλούνται απλά, στο να αποδοθούν κατηγορίες το πολύ σε δυο - τρεις περιφερειακά ενεχόμενους στο πλιάτσικο ενάντια στον Ελληνικό λαό. Κι αυτό για να μπορούν να λένε (βγαίνει αυτολεξεί από τα λεγόμενα Πάγκαλου) ότι "βάλανε τον τάδε και τον τάδε στην φυλακή".
Αλλού είναι η ουσία του πράγματος κυρ - αντιπρόεδρε.....
Πρέπει να υπάρξει ΝΕΜΕΣΙΣ, παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών - κύρια - κλεφτών (βουλευτών, υπουργών, τζακιών και νεόπλουτων που μάδησαν τον πλούτο και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ την ανοχή, αντοχή και υπομονή των Ελλήνων πολιτών.
Και ακόμη: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ με δημεύσεις των περουσιών που απέκτησαν τα διάφορα πολιτικά λαμόγια του κερατά!!!!
Για να μπορέσει αργότερα μια κυβέρνηση, που ευαγγελίζεται ότι θέλει να αλλάξει τα πάντα, να κάνει το ίδιο και με:
•τα κοπρόσκυλα που φάγανε τις επιδοτήσεις με εικονικές παραγωγές στον αγροτικό τομέα,
•τους επιστήμονες που πήρανε επιχορηγήσεις στις ΜΚΟ για να διοργανώνουν σεμινάρια που θα τονώνανε ψυχολογικά τους δικαστές της Ζουαζιλάνδης,
•τους γιατρούς που λαμβάνανε μίζες 30% για χρησιμοποίηση προσθετικών υλικών σε εγχειρήσεις,
•τους λαθρέμπορους των καυσίμων,
•τους τοκογλύφους των τραπεζών που δίνουν με 19% πλαστικό χρήμα
ώστε
να έχει το θάρρος μετά να αφαιμάξει τον 13ο και 14ο μισθό των συνταξιούχων και χαμηλομισθοσυντήρητων και το θράσος να ζητήσει κατανόηση και υπομονή από την άνεργη και απελπισμένη νεολαία μας......
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: